2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Evet kullandım ama pek işe yaramadı . Sabun da kullanmıyorum hiç. Gebelik dönemimde oldu geçmek bilmiyor bir türlü

Gebelikte bazı hastalıklar tekrar edermiş sizde de bu oldu sanırım. Doktorunuza başka ne verebilir bir sorun demek ki sirkeli suda fayda etmiyor size.

Galaxyeliz61 canım nasılsın bebekler nasıl?
Lisacım bebekler iyi çok şükür annesinin kuzuları olmasa napardım...
Ben yatıyorum yiyemiyorum içemiyorum ağrım vardı akşam üstü çok kötüydü acil de serum tedavisi gördüm..
Evdeyim şiddetli olmasada rahatszm geçmiyor geçmeyecek çareszm bi operasyon daha olmam gerek... kuzularıma bakabilmenin başka yolu kalmadı

Allah iyiliğini versin valla ben Türkiye hayranıyım hele o yemekleri yokmu o yemekleriama yok Avusturya’yı tercih ederim evlenmeden önce ailemle orda yaşıyorduk.Gerçekten öyle Almanlar çok soğuktur ama italyanlar çok sevimli sıcak.eşine söylemelisin azıcıkta Avrupa’daki elçilerimizi korumalı:))

Ayyy canım benim gerçekten mi senin niye böyle oldu ya güçten düşeceksin bu halde.En iyisi operasyon geçir rahatla bi an önce,sonuçta ilaçla geçebilecek birler değil,zaten kapalı ameliyat olur öyle büyük dikişler atılmaz hemen iyileşirsin.çocuklar eve geldi mi yoksa hala küvözde mi?

Evde ler bebekler ben sabah hastaneye geldim. Yatış verdi safra kesem aşırı büyümüş enfeksiyondan dolayı tedavi olacakmışım çünkü enfeksiyon olunca ameliyatta diğer organlara zarar gelirmiş.
Bebekleri mi kendi annem ve babam geldi onlar bakıyor... aradım banyo yaptırmış uyuyormuş lar...

Geçecek oda geçecek Galaxyeliz61 az daha sabır bak doğum yaptığın gün ne kadar umutsuzdun şimdi sağ salim evde kuzular. Şuan yaşadığın acıda bitecek inşallah Rabbim Şafi ismi hürmetine sanada tez vskitte şifa versin inşallah

Oy maşallah maşallah Allahım esirgesin kuzuları.Allah ayırmasın. Analı babalı büyümeyi nasip etsin

Oyy maşallahh minik kuzulara sende biran evvel iyileseceksin yavrularınla daha guzel vakit gecirceksin insallah

MaşaAllah bin kez ya cok tatlılarmış. Allah size sifa versin. İyileşirsiniz tez zamanda Rabbımın izniylede evlatlarına kavuşursun

Maşallah maşallah kuzucuklara sağlıkla analı babalı büyüsünler, bahtları açık olsun

Çok geçmiş olsun, tez vakitte evinize dönersiniz inşallah acil şifalar dilerim.

Çok geçmiş olsun, kardeşimin de safra kesesi böyle olmuştu, enfeksiyon tedavisi gördü hiç bir şey yemeden sadece serumla önce tedavi ettiler sonra 3-6 hafta geçmesini bekleyip ameliyatla alıyorlar. Aldirdiktan sonra çok rahatladı, öncesinde baya sıkıntısı vardı. Inşallah siz de biran önce kurtulursunuz .

Ya maşallah allah bağışlasın kuzuları annesi
Gözün aydınlar olsun
Safra kesesine gelince crp değerin kaç bilmiyorum ama ilk fırsatta ameliyat olup kurtulman lazım. Önce antibiyotik ile enfeksiyon değerlerini bastırırlar sonra da hemen ameliyat 3-4 güne toparlarsın kuzum

Kızlar size de sormak istiyorum. Göbeğin aşağıya indiğini nasıl anlarız. İki gündür öyleymiş gibi geliyorr

Yaaaa teyzesinin balları maşallah sübhanallah ama çok güzeller annesiiii Allah analı babalı büyütsün aşık oldumcanım benim ya tam tadını çıkaramadın stres üstüne stres ama şu rahatsızlığı da atlatsan bitecek inşallah ki biz de senle rahatlayalım artık

Yaaa maşallah çok güzeller yeliz tam bebeklere kavuştun derken sen rahatsızlandın inşallah bir an önce iyileşip kavuşursun yavrularına. Dualarımdasın hep

merhabalar herkese bebeklerinizin cinsiyetlerini ne zaman öğrendiniz? detaylı ultrasonda perinatolog biri kız biri erkek diye tahmin yapmıştı, dün 15+4 haftalıkken olduğum muayenede bebişlerden biri bacak arasını göstermedi :) biri %80 kız ama diğerini öğrenemedik bir türlü bir sonraki muayenemi de 20. haftaya verdiler ancak o kadar bekleyemem çok merak ediyorum daha erken tarihlerde öğrenen var mı? bir de ikili test yerine nifty yapmıştım ama orada da cinsiyetlerini öğrenemedik doktorum ikiz gebeliklerde belirtilmediğini söyledi.

Ikiz gebeliklerde belirtilir ama x kromozomu varsa en az biri erkek diyorlar. Ikisi de erkek olabilir veya biri kız biri erkek olabilir.
Detaylı ultrasona çok erken gitmişsin normalde 20.haftadan sonra detaylı randevusu veriliyor. Kontrole gittiğinde bu konuyu tekrar doktorunla konuş bence.
Cinsiyete gelince ben 12.haftada öğrendim ama çok erken diye 22.haftaya kadar bir türlü ikna olmadim. Bacak arasını da göstermedi doktor 22.haftaya kadar belki onun da ikna olmamamda etkisi oldu. Neticede 22.haftada farklı bir sey söylenmedi 12.haftada ne söylendiyse hep aynısı söylendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…