- 19 Ocak 2017
- 6.971
- 20.224
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.181
Evet kullandım ama pek işe yaramadı . Sabun da kullanmıyorum hiç. Gebelik dönemimde oldu geçmek bilmiyor bir türlü
Lisacım bebekler iyi çok şükür annesinin kuzuları olmasa napardım...Galaxyeliz61 canım nasılsın bebekler nasıl?
Alıştık artık ha bire bir yerlere gidiyor böyle. Bu arada Selanik göçmeniyim. O yüzden Yunanistan İtalya gibi ülkeler beni hep çeker. Dnada çıkıyorlar
Resmen İtalya ve restaurant dedin ağzım sulandıSevecendir o ülkedekiler o yüzden tadını çıkar. Sakın memleket özlemi ah gurbet filan deme basarım orayı
Ayyy canım benim gerçekten mi senin niye böyle oldu ya güçten düşeceksin bu halde.En iyisi operasyon geçir rahatla bi an önce,sonuçta ilaçla geçebilecek birler değil,zaten kapalı ameliyat olur öyle büyük dikişler atılmaz hemen iyileşirsin.çocuklar eve geldi mi yoksa hala küvözde mi?Lisacım bebekler iyi çok şükür annesinin kuzuları olmasa napardım...
Ben yatıyorum yiyemiyorum içemiyorum ağrım vardı akşam üstü çok kötüydü acil de serum tedavisi gördüm..
Evdeyim şiddetli olmasada rahatszm geçmiyor geçmeyecek çareszm bi operasyon daha olmam gerek... kuzularıma bakabilmenin başka yolu kalmadı
Denedim canım süt zehir oldu içtiğim gece sabaha kadar kusuyordumBende aynı durum mevcutsoğuk süt iyi geliyor. Yudum yudum iç ama hepsini bir anda içme . Ben başka çare bulamadım açıkçası
Evde ler bebekler ben sabah hastaneye geldim. Yatış verdi safra kesem aşırı büyümüş enfeksiyondan dolayı tedavi olacakmışım çünkü enfeksiyon olunca ameliyatta diğer organlara zarar gelirmiş.Ayyy canım benim gerçekten mi senin niye böyle oldu ya güçten düşeceksin bu halde.En iyisi operasyon geçir rahatla bi an önce,sonuçta ilaçla geçebilecek birler değil,zaten kapalı ameliyat olur öyle büyük dikişler atılmaz hemen iyileşirsin.çocuklar eve geldi mi yoksa hala küvözde mi?
Evde ler bebekler ben sabah hastaneye geldim. Yatış verdi safra kesem aşırı büyümüş enfeksiyondan dolayı tedavi olacakmışım çünkü enfeksiyon olunca ameliyatta diğer organlara zarar gelirmiş.
Bebekleri mi kendi annem ve babam geldi onlar bakıyor... aradım banyo yaptırmış uyuyormuş lar...
Oyy maşallahh minik kuzulara
MaşaAllah bin kez ya cok tatlılarmış. Allah size sifa versin. İyileşirsiniz tez zamanda Rabbımın izniylede evlatlarına kavuşursun
Maşallah maşallah kuzucuklara
Çok geçmiş olsun, tez vakitte evinize dönersiniz inşallahEvde ler bebekler ben sabah hastaneye geldim. Yatış verdi safra kesem aşırı büyümüş enfeksiyondan dolayı tedavi olacakmışım çünkü enfeksiyon olunca ameliyatta diğer organlara zarar gelirmiş.
Bebekleri mi kendi annem ve babam geldi onlar bakıyor... aradım banyo yaptırmış uyuyormuş lar...
Çok geçmiş olsun, kardeşimin de safra kesesi böyle olmuştu, enfeksiyon tedavisi gördü hiç bir şey yemeden sadece serumla önce tedavi ettiler sonra 3-6 hafta geçmesini bekleyip ameliyatla alıyorlar. Aldirdiktan sonra çok rahatladı, öncesinde baya sıkıntısı vardı. Inşallah siz de biran önce kurtulursunuz .Evde ler bebekler ben sabah hastaneye geldim. Yatış verdi safra kesem aşırı büyümüş enfeksiyondan dolayı tedavi olacakmışım çünkü enfeksiyon olunca ameliyatta diğer organlara zarar gelirmiş.
Ya maşallah allah bağışlasın kuzuları annesi
Yaaaa teyzesinin balları maşallah sübhanallah ama çok güzeller annesiiii Allah analı babalı büyütsün aşık oldum
Yaaa maşallah çok güzeller yeliz
Ikiz gebeliklerde belirtilir ama x kromozomu varsa en az biri erkek diyorlar. Ikisi de erkek olabilir veya biri kız biri erkek olabilir.merhabalar herkese bebeklerinizin cinsiyetlerini ne zaman öğrendiniz? detaylı ultrasonda perinatolog biri kız biri erkek diye tahmin yapmıştı, dün 15+4 haftalıkken olduğum muayenede bebişlerden biri bacak arasını göstermedi :) biri %80 kız ama diğerini öğrenemedik bir türlü bir sonraki muayenemi de 20. haftaya verdiler ancak o kadar bekleyemem çok merak ediyorum daha erken tarihlerde öğrenen var mı?bir de ikili test yerine nifty yapmıştım ama orada da cinsiyetlerini öğrenemedik doktorum ikiz gebeliklerde belirtilmediğini söyledi.