2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Amin hepimizinkiler güzelce büyüsünler, bize sıkıntı çıkartmadan doğsunlar inşallah
Benim kız şekilci şükülcü olacak kesin onu anladım zaten Ne zaman çok yesem midemin üstüne oturuyor ne zaman tatlı yesem canımı yakıyor
Benim zaman geçmiyor ama eşim Etiyopyada görevde o yüzden günler geçmiyor. Banada 31'den sonra çabuk geçecek kesin

Muhtemelen. Ben tavuk balık yumurta peynir yiyemiyorum tiksindim . Son zamanlarimda nasıl olur midem bilemiyorum

Yumurtadan bende tiksindim sanırım. Ne zaman yesem bulantı oluyor. Normalde de aramızın pek iyi olduğu söylenemez gerçi
En çok kırmızı et yemek lazım diyor doktorum ona uy sende madem

Kuzum ben 15+5 teyim henüz hissetmiyorum bebekleri. Sen ne alemdesin?
Bende 16+0 dayım canım gecen haftalarda hissettim dedim doktoruma bağrsak hareketidir o diyince sustum bende yine oyle seyler hisediyorum ama bebislerdendir diyemiyorum
Adanadayım kuzum
Ahaha adana cok daha fenadır eminim ikimizde yandık o zaman simdiden sıcak buralar erkenden yapmak lazm alışverisleri

Yandım yanii ben buralarda ztn klimasiz duramıyoruz insallah tansiyon falan sıkntm olmaz cok iyi yapmıssın 24. Hafta iyi bence her ihtimalide düsünmek lazım erken dogum vs olur
Aynen canım
Etiyopya mı aman allahım o nasıl bir vuslat merakımı mazur gör ne iş ile meşgul ki orada?

Etiyopya mı aman allahım o nasıl bir vuslat merakımı mazur gör ne iş ile meşgul ki orada?

Özel Harekatçı eşim büyükelçilerimizi korumak için gidiyorlar böyle ülkelere
Hadi bizimki geçici görev senin İtalya neden? Gerçi benide al diyebilirim hemen

ben vejeteryanım hayvansal ürünler yiyemiyorum ancak zorlayarak sabahları 1 yumurta ve 1 lt süt içebildim ilk hamileliğimde ve bol bol pekmez içmişştim bebeğim 4 kilo doğdu.
aslında bebeğin organ gelişimine çook çoook faydalı ancak yemezsem bebeğim zayıf olur gibi bir düşünce doğru olmadı bende tabi mümkün oldukça sağlıklı beslenmek önemli :)

Zaten hayvansaldan almadığını bakliyat yada sebze, meyvelerden alabilirsin En yükseği et olduğu için et diyorlar. Amaç protein almak

Özel Harekatçı eşim büyükelçilerimizi korumak için gidiyorlar böyle ülkelere
Hadi bizimki geçici görev senin İtalya neden? Gerçi benide al diyebilirim hemen
Ayy gitmesin yaa Allah yardımcınız olsun zor olmalı..Gel gel İtalya çok güzel seversin burayıBen de eş durumundan burdayım ama benimki geçici değil adam burda büyümüş gayet kalıcıyız İtalyan restaurantı işletiyor eşim

Alıştık artık ha bire bir yerlere gidiyor böyle. Bu arada Selanik göçmeniyim. O yüzden Yunanistan İtalya gibi ülkeler beni hep çeker. Dnada çıkıyorlar
Resmen İtalya ve restaurant dedin ağzım sulandı Sevecendir o ülkedekiler o yüzden tadını çıkar. Sakın memleket özlemi ah gurbet filan deme basarım orayı

iyi geceler herkese kızlar . Bir sorum olacak size . Ben 20. Haftada vajinal mantar enfeksiyonu geçirdim . İlaç kullandım ama doktorum tekrar eder dedi gerçekten de öyle oldu daha doğrusu azaldı biraz sonra tekrar başladı yine . Kaşıntı dan bir hal oldum . Niye oluyor diye sorduğumda doktorum olabilir dedi . Belli başlı bir sebebi yok dedi . Titiz kadın hastalığı dedi . Şimdi de her tuvalette sirkeli su ile yıkanıyorum ama pek bir şey olduğu yok . Sizler de böyle bir şey yaşadınız mI . Yaşadıysanız neler yaptınız .

Fitil kullanıyormusun?
Birde sabunlu su,çok sık yıkama, bazen ped ve sık sık çamaşır değiştirmek yapar. Yararlı bakterileri öldürüyormuşuz. Bende eskiden çok olurdum. Hemşire bir arkadaşım günde 3 kez iç çamaşırı değiştirmeyi, fazla yıkamayı bırak düzelir dedi. Öylede oldu. Sirkeli suda yapıyorsanız iyice su ile seyreltin öyle yapın. Geçmiş olsun.

Ben de yarın kontrole gidecem çok heyecanlıyım az büyüyen ne oldu acaba. İnşallah o da toparlamıştır. Bir yandan da korkuyorum

Evet kullandım ama pek işe yaramadı . Sabun da kullanmıyorum hiç. Gebelik dönemimde oldu geçmek bilmiyor bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…