- 19 Ocak 2017
- 6.971
- 20.224
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.161
Yaaa oh maşallah kuzucuklarıma sağlıkla büyüsünler inşallah.Kız anasına fazla düşkün kilo almanı istemiyorsa Yetişirsinşz hayırlısıyla 20 den sonrası benim için hızlı geçmişti inşallah senin de öyle olur
Adanadayım kuzumYandım yanii ben buralardaztn klimasiz duramıyoruz insallah tansiyon falan sıkntm olmaz cok iyi yapmıssın 24. Hafta iyi bence her ihtimalide düsünmek lazım erken dogum vs olur
Muhtemelen. Ben tavuk balık yumurta peynir yiyemiyorum tiksindim . Son zamanlarimda nasıl olur midem bilemiyorum
Benim doktorum hep renkli fotoğraf veriyor da zilli kızlar yüzlerini göstermiyorlar kiSana isyan edicem ben. Detaylıdan sonra nasıl yüz gördün. Kendi doktorun mu gösterdi. Elimde bir CD kalakaldım. Bilgisayarımda yok açamıyorumda.
Bende 16+0 dayım canım gecen haftalarda hissettim dedim doktoruma bağrsak hareketidir o diyince sustum bendeKuzum ben 15+5 teyim henüz hissetmiyorum bebekleri. Sen ne alemdesin?
Ahaha adana cok daha fenadır eminimAdanadayım kuzum
Adanadayım kuzum
Ahaha adana cok daha fenadır eminimikimizde yandık o zaman simdiden sıcak buralar erkenden yapmak lazm alışverisleri
Aynen canımYandım yanii ben buralardaztn klimasiz duramıyoruz insallah tansiyon falan sıkntm olmaz cok iyi yapmıssın 24. Hafta iyi bence her ihtimalide düsünmek lazım erken dogum vs olur
Etiyopya mı aman allahım o nasıl bir vuslat merakımı mazur gör ne iş ile meşgul ki orada?Amin hepimizinkiler güzelce büyüsünler, bize sıkıntı çıkartmadan doğsunlar inşallah
Benim kız şekilci şükülcü olacak kesin onu anladım zatenNe zaman çok yesem midemin üstüne oturuyor ne zaman tatlı yesem canımı yakıyor
Benim zaman geçmiyor ama eşim Etiyopyada görevde o yüzden günler geçmiyor. Banada 31'den sonra çabuk geçecek kesin
Etiyopya mı aman allahım o nasıl bir vuslat merakımı mazur gör ne iş ile meşgul ki orada?
Ayy bilmem mi yaa arkadas oradaKızlar sizi Trabzona alalım. Her yer yanıyor biz hala donuyoruz. Çıkın gelin
ben vejeteryanım hayvansal ürünler yiyemiyorum ancak zorlayarak sabahları 1 yumurta ve 1 lt süt içebildim ilk hamileliğimde ve bol bol pekmez içmişştim bebeğim 4 kilo doğdu.Yine aynı yere çıkıyor. Mercimek bakliyatın proteini yüksek olanı. Diğeride et zaten. Doktorlar et yiyin diyor. Özellikle benim doktor ne balık ne tavuk, et yiyeceksin diyor sürekli. Bebekler kilo alsın diyedir muhtemelen.
ben vejeteryanım hayvansal ürünler yiyemiyorum ancak zorlayarak sabahları 1 yumurta ve 1 lt süt içebildim ilk hamileliğimde ve bol bol pekmez içmişştim bebeğim 4 kilo doğdu.
aslında bebeğin organ gelişimine çook çoook faydalı ancak yemezsem bebeğim zayıf olur gibi bir düşünce doğru olmadı bende tabi mümkün oldukça sağlıklı beslenmek önemli :)
Yumurtadan bende tiksindim sanırım. Ne zaman yesem bulantı oluyor. Normalde de aramızın pek iyi olduğu söylenemez gerçi
En çok kırmızı et yemek lazım diyor doktorum ona uy sende madem
Ayy gitmesin yaa Allah yardımcınız olsun zor olmalı..Gel gel İtalya çok güzel seversin burayıÖzel Harekatçı eşim büyükelçilerimizi korumak için gidiyorlar böyle ülkelere
Hadi bizimki geçici görev senin İtalya neden? Gerçi benide al diyebilirim hemen
Ayy gitmesin yaa Allah yardımcınız olsun zor olmalı..Gel gel İtalya çok güzel seversin burayıBen de eş durumundan burdayım ama benimki geçici değil adam burda büyümüş gayet kalıcıyız İtalyan restaurantı işletiyor eşim
Bende aynı durum mevcutKızlar mide ekşimesine doğal yöntemlerle çare bulan var mı,ilaçlar etki etmiyor belki bildiğiniz bir yöntem vardır?
iyi geceler herkese kızlar . Bir sorum olacak size . Ben 20. Haftada vajinal mantar enfeksiyonu geçirdim . İlaç kullandım ama doktorum tekrar eder dedi gerçekten de öyle oldu daha doğrusu azaldı biraz sonra tekrar başladı yine . Kaşıntı dan bir hal oldum . Niye oluyor diye sorduğumda doktorum olabilir dedi . Belli başlı bir sebebi yok dedi . Titiz kadın hastalığı dedi . Şimdi de her tuvalette sirkeli su ile yıkanıyorum ama pek bir şey olduğu yok . Sizler de böyle bir şey yaşadınız mI . Yaşadıysanız neler yaptınız .
Ben de yarın kontrole gidecem çok heyecanlıyım az büyüyen ne oldu acaba. İnşallah o da toparlamıştır. Bir yandan da korkuyorumTeyzeler biz kontrole gittik bugün. Kızlarımın ikisinin de yüzünü gördük çok şükür ikisi de aynı baba. Az anneye benzeyelim ayıp olur diye düşünmemişler hiç. Biri 1140 diğeri 1040 gram olmuş aradaki fark 100 grama çıkmış. Doktor 150 grama kadar normal şu haftalarda dedi ama analık işte kafaya takmadan edemiyor insan.
Evet kullandım ama pek işe yaramadı . Sabun da kullanmıyorum hiç. Gebelik dönemimde oldu geçmek bilmiyor bir türlüFitil kullanıyormusun?
Birde sabunlu su,çok sık yıkama, bazen ped ve sık sık çamaşır değiştirmek yapar. Yararlı bakterileri öldürüyormuşuz. Bende eskiden çok olurdum. Hemşire bir arkadaşım günde 3 kez iç çamaşırı değiştirmeyi, fazla yıkamayı bırak düzelir dedi. Öylede oldu. Sirkeli suda yapıyorsanız iyice su ile seyreltin öyle yapın. Geçmiş olsun.
Insallah canim dualarimdasin yarin cok guzel haberler alacaksin insallah. Bize de haber ver mutlakaBen de yarın kontrole gidecem çok heyecanlıyım az büyüyen ne oldu acaba. İnşallah o da toparlamıştır. Bir yandan da korkuyorum