2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Teyzeler biz kontrole gittik bugün. Kızlarımın ikisinin de yüzünü gördük çok şükür ikisi de aynı baba. Az anneye benzeyelim ayıp olur diye düşünmemişler hiç. Biri 1140 diğeri 1040 gram olmuş aradaki fark 100 grama çıkmış. Doktor 150 grama kadar normal şu haftalarda dedi ama analık işte kafaya takmadan edemiyor insan.🤣

🤗 bebisler yer buluyor yani eheheh yerim onları 😍 29 dan sonra midede baski görüyor ondan mı acaba istah cok olmuyor 🤔 ya aslında kilosunda degilim elbet verilir bu kilolar yeter ki bebislere zararı dokunmasın erken doguma sebep oluyor diye okudum internette falan ondan endisem yoksa bebisler dogunca hepimiz tığ gibi kalıcaz bundan eminim 😂 uykusuzluk yemeye firsat bulamamak falan
Ben şimdiden baskı hissediyorum midemde. Önceden 4 tane dolma yiyebiliyordum şimdi tek dolmayla midem şişiyor🤣 karnım doyuyor ama gözüm doymuyor🤣

Teyzeler biz kontrole gittik bugün. Kızlarımın ikisinin de yüzünü gördük çok şükür ikisi de aynı baba. Az anneye benzeyelim ayıp olur diye düşünmemişler hiç. Biri 1140 diğeri 1040 gram olmuş aradaki fark 100 grama çıkmış. Doktor 150 grama kadar normal şu haftalarda dedi ama analık işte kafaya takmadan edemiyor insan.🤣
Bebislerin iyi olmasına cok sevindim 🤗 ama biri en azndan sana benzeseydi yaa kizlar simdiden babacı çıktı annesi napcaksın sen 😂😂
O gram farkı hep düsündüruyor analık duygusu dedigin gibi cok fazla artmasın fark canm önemli olan o.. dogunca sen o farki kapattırırsın 🤗

Bebislerin iyi olmasına cok sevindim 🤗 ama biri en azndan sana benzeseydi yaa kizlar simdiden babacı çıktı annesi napcaksın sen 😂😂
O gram farkı hep düsündüruyor analık duygusu dedigin gibi cok fazla artmasın fark canm önemli olan o.. dogunca sen o farki kapattırırsın 🤗
Dünyalari yiyorum anacım küçük olan biraz kilo alsin diye. Yediğim her sey buyuk olana yaramış 🤦‍♀️ seneye de elimde kaşıkla pesinde koşarım bu çocuk neden kilo almıyor diye🤣

Yok kuzu tansiyon sorunu da yok bugüne kadar da olmadı zaten. Sadece covid geçirdim gerçi onu da çok zor geçirmedim 2gün ateşim oldu sadece ama o sırada antibiyotik kullandım ve kusmalarım çok oldu acaba omu etkiledi diye düşünüyorum. Çünkü görünürde hiç bir sıkıntı yok ve yapabileceğimizde birşey yok. Kan sulandırıcı ilaç kullanıyordum 1haftadır iğneye geçtim
Çok geçmiş olsun hamileyken tek korkum coviddi şükür atlatmissin.Kusma olduysa olabilir besinlerin yetersiz gelip

Ayyy şalgam mı canım çekti yaaa😭😭😭ben italyadayım canım kaldığım bölgede de Türk marketi falan yok maalesef,karbonatı deniyeyim,bu arada sütü denedim mahvetti beni.Ah kızlar 30 ve sonrası işkence gibi hiç motive edemicem sizi kusuruma bakmayın🥶

Yaaa çok üzüldüm şimdi 😢 Türk marketi nasıl olmaz biz her yerdeyiz 😬😬
Kadbonata kaldın o zaman gerçi en çokta o geçirir. Ben gırç gırç yaptığından dokunamam ondan hep geri planda karbonat. Ama en hızlı çözümü o 👍
Bana 32 demişlerdi 2 hafta daha düşelim madem 🤣🤣🤣 Bekle bizi 30'lar 🤭💕💕

Sana isyan edicem ben. Detaylıdan sonra nasıl yüz gördün. Kendi doktorun mu gösterdi. Elimde bir CD kalakaldım. Bilgisayarımda yok açamıyorumda. 😢😢😢

Yaaa çok üzüldüm şimdi 😢 Türk marketi nasıl olmaz biz her yerdeyiz 😬😬
Kadbonata kaldın o zaman gerçi en çokta o geçirir. Ben gırç gırç yaptığından dokunamam ondan hep geri planda karbonat. Ama en hızlı çözümü o 👍
Bana 32 demişlerdi 2 hafta daha düşelim madem 🤣🤣🤣 Bekle bizi 30'lar
Evet ya Japonya’da bile onca Türk varken benim kaldığım yerde ben ve eşim dışında kimsecikler yok😩Düş tabi ne 32 si😁ben dört gözle 32 bitse de karnım aşağı düşse rahatlasam diye bekliyorum.Şu an kaç haftalık oldu güzel bebiklerin?

Ben ilk haftalardayım inşallah Rabbim nasip eder ilerlemesini bulantım yok ama midem kaynıyor gibi değişik sürekli beyaz leblebi galeta filan yiyorum. Son haftalarda mı öyle 🙄
Ay ne güzel ya inşallah canım🤲benim bulantılarım çok geç bitti 6 gibi.27.haftadan sonra da mide ekşimesi hafif başlamıştı ama şu an doruklarda fakat takip ettiğim kadarıyla belirli bir haftadan sonra karnımız aşağı düşüyor ve ozaman ekşimeler de nefes darlığı da azalıyormuş

Evet ya Japonya’da bile onca Türk varken benim kaldığım yerde ben ve eşim dışında kimsecikler yok😩Düş tabi ne 32 si😁ben dört gözle 32 bitse de karnım aşağı düşse rahatlasam diye bekliyorum.Şu an kaç haftalık oldu güzel bebiklerin?

Ben 21+3'teyim daha 🙊 Ama şimdiden kız midemin altında az fazla yesem dur sen napıyon diyor 🤣🤣
Ortalama 420 gr erkek 400 gr kızdır şuan. Daha sana yetişmemize çok var 😍😍

Kızlar burda forumda okumuştum bir arkadaş bebeklerine kilo alsın diye sürekli kıymalı yeşil mercimek yemiş . Çok faydada etmiş sizlerde deneyin isterseniz bebeklere çok faydası oluyormuş

Kızlar burda forumda okumuştum bir arkadaş bebeklerine kilo alsın diye sürekli kıymalı yeşil mercimek yemiş . Çok faydada etmiş sizlerde deneyin isterseniz bebeklere çok faydası oluyormuş

Yine aynı yere çıkıyor. Mercimek bakliyatın proteini yüksek olanı. Diğeride et zaten. Doktorlar et yiyin diyor. Özellikle benim doktor ne balık ne tavuk, et yiyeceksin diyor sürekli. Bebekler kilo alsın diyedir muhtemelen.

Icimi çok rahatlattın valla 🤗😍 aynen fazla agırlasmadan halletmem lazım bizim son aylar bide yaza geliyor izmirdeyim o sıcaklarda karnım burnumda bisi yapamam diye düsünüyorum bende 🥰🤗
Ayyy İzmir miii🥰🥰🥰sen bence de erken hallet çünkü gebelikte sıcaklar tansiyonu ve ödem oluşumunu çok etkiliyor.Ben 24.haftada bitirmiştim herşeyi,çok erken diyenler oldu ama yok ikizlerde 24 tek gebelikte 32 gibi bişey resmen

Yine aynı yere çıkıyor. Mercimek bakliyatın proteini yüksek olanı. Diğeride et zaten. Doktorlar et yiyin diyor. Özellikle benim doktor ne balık ne tavuk, et yiyeceksin diyor sürekli. Bebekler kilo alsın diyedir muhtemelen.

Muhtemelen. Ben tavuk balık yumurta peynir yiyemiyorum tiksindim . Son zamanlarimda nasıl olur midem bilemiyorum

Ben 21+3'teyim daha 🙊 Ama şimdiden kız midemin altında az fazla yesem dur sen napıyon diyor 🤣🤣
Ortalama 420 gr erkek 400 gr kızdır şuan. Daha sana yetişmemize çok var 😍😍
Yaaa oh maşallah kuzucuklarıma sağlıkla büyüsünler inşallah🥰🥰🥰.Kız anasına fazla düşkün kilo almanı istemiyorsa😁Yetişirsinşz hayırlısıyla 20 den sonrası benim için hızlı geçmişti inşallah senin de öyle olur

Ayyy İzmir miii🥰🥰🥰sen bence de erken hallet çünkü gebelikte sıcaklar tansiyonu ve ödem oluşumunu çok etkiliyor.Ben 24.haftada bitirmiştim herşeyi,çok erken diyenler oldu ama yok ikizlerde 24 tek gebelikte 32 gibi bişey resmen
Yandım yanii ben buralarda 🤭 ztn klimasiz duramıyoruz insallah tansiyon falan sıkntm olmaz 🙏🏻 cok iyi yapmıssın 24. Hafta iyi bence her ihtimalide düsünmek lazım erken dogum vs olur

Icimi çok rahatlattın valla 🤗😍 aynen fazla agırlasmadan halletmem lazım bizim son aylar bide yaza geliyor izmirdeyim o sıcaklarda karnım burnumda bisi yapamam diye düsünüyorum bende 🥰🤗
Kuzum ben 15+5 teyim henüz hissetmiyorum bebekleri. Sen ne alemdesin?☺️

X