- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.121
Aaa şalgamı bilmiyodum ben mideyi rahatsz eder mi diye içmiyodum hatta deneyeyim bendeKarbonatlı su ( Ki zaten biliyorsun kendisi Rennie), 1 fincan süt, ilginç ama acısız şalgam 1 çay bardağı tek dikişte
En çok şalgamı kullanırım dene istersen.
Aaa şalgamı bilmiyodum ben mideyi rahatsz eder mi diye içmiyodum hatta deneyeyim bende
Bende kronik faranjitim ama kullanmadm sirke gargarası sirkeyi cok sevmemSirkeyide çok önerirler ama ben kronik faranjitim yüzünden sirke gargarası yapmaktan tiksindim. O yüzden söylemem bileMide asidini dengeliyorlar
Bende kronik faranjitim ama kullanmadm sirke gargarası sirkeyi cok sevmemama salgamı denicem
Ahahah acılı ictimm ztn sanki dokundu geldi bende salgamdan sandmFaranjitliler klübüme hoşgeldin
Şalgam acısız olsunNeme lazım adanalı çıkarsın acısız içmezsin olmaz
Ayyy şalgam mı canım çekti yaaaKarbonatlı su ( Ki zaten biliyorsun kendisi Rennie), 1 fincan süt, ilginç ama acısız şalgam 1 çay bardağı tek dikişte
En çok şalgamı kullanırım dene istersen.
Çok saçma değil mi ya nasıl aktarmazlarBen izne ayrıldım canım. Evet ikizlerde 24-30 arası idari izin 2 haftayı aktarmıyorlar. 30.haftada da doğum izni başlıyor 2 hafta çalışır raporu verirler mi bilmiyorum idari izin bitiminde.
Yani bu idari izin olmasa ben normal çalışıp aktaracaktım aktarabildiğim kadar bu sistemde iki haftayı boşa çalışıcam gibiBu işler o kadar karışık ki her mem kendi bildiğini yapıyor net bi madde yok çünkü ikizlerle ilgili
Lisa lisa çok korkuyom 30 sonrasındaaan :))Ayyy şalgam mı canım çekti yaaaben italyadayım canım kaldığım bölgede de Türk marketi falan yok maalesef,karbonatı deniyeyim,bu arada sütü denedim mahvetti beni.Ah kızlar 30 ve sonrası işkence gibi hiç motive edemicem sizi kusuruma bakmayın
31 bitti canım kork tabi senin benden neyin eksik iki tane de senin karnında yok mu,elbet onlar da kilo alacak anneciğinin kaburgasına baskı yapacak anne nefes almicak, midesine yer bırakmicak anne 7/24 reflü yaşicak ondan sonracıma anne uyumicak artık gece en fazla 5 saat onu da izin verirlerse başkaaa ha belini ağrıtacaklar çünkü karnın kocaman olmuş olacak pelvisinde ağırlar olacak.Daha sayayım mı ha dur bir de çatlayan ve aşırı kaşınan karnın acısını yaşatacaklar annesi annesiiiiiLisa lisa çok korkuyom 30 sonrasındaaan :))
Sen kaçıncı haftadasın
Canım bugün 31 bitti göbüş başını almış gidiyor sen merak etme onlar kendine yer ayarlıyor da senin organlarına yer kalmıyor:))İstediğinizi yiyin için valla (tabi tatlı tuzluyu abartmayın) 29 a kadar 15 kilo aldım eyvah şişko olacam dedim ama öyle değilmiş 29 dan sonra mide okadar küçüldü ki artık zar zor yiyorum kilom da öylece kaldı değişmedi,muhtemelen çoğu kişinin öyle oluyordur amaaaaan keyfine bak en son düşüneceğin kilo olsun
Canım bugün 31 bitti göbüş başını almış gidiyor sen merak etme onlar kendine yer ayarlıyor da senin organlarına yer kalmıyor:))İstediğinizi yiyin için valla (tabi tatlı tuzluyu abartmayın) 29 a kadar 15 kilo aldım eyvah şişko olacam dedim ama öyle değilmiş 29 dan sonra mide okadar küçüldü ki artık zar zor yiyorum kilom da öylece kaldı değişmedi,muhtemelen çoğu kişinin öyle oluyordur amaaaaan keyfine bak en son düşüneceğin kilo olsun
Sağol canım teşekkür ederim darısı sizlerin sagsalim kavuşmasına inşallah.
Tansiyon probleminiz varsa o kiloyu çok etkiliyo benimde ikizlerim hep eşitti 33.haftada preklamsi oldu tansiyondan dolayı ve kızımın biri zar zor ilerleyerek 2200 anca olmuştu.Merhaba arkadaşlar. 32+2 tüp bebekle çift yumurta ikizlerine hamileyim. Genel olarak kolay rahat hamilelik geçirdim. Çok şükür şuanda herşey yolunda tek sıkıntımız kilo. Kızım haftasına uygun ilerlerken (1715gr), oğlum geri kalıyor (1266). Son 1haftada sadece 41gram almış. Diğer kontrolüm haftaya. Suları göbek bağları falan herşey yolunda, nstde sancı falan da yok rahim ağzı da gayet iyi. Oyüzden bekleye bildiğimiz kadar bekliycez. Kilosu içinde yapabileceğimiz hiç birşey yok dedi dr. Şuan bile doğum olsa yaşama şansları yüksek dedi. Tabiki küveze giricek oğlan. Benim merak ettiğim 36-37de doğarsa tek sorun düşük kilo olursa tahmini kaç gün küvezde kalır acaba? Bebekleri küvezde kalmış arkadaşlar lütfen yardım edin kafayı yiycem
Aynen mideye yer kalmıyor resmenbebisler yer buluyor yani eheheh yerim onları 29 dan sonra midede baski görüyor ondan mı acaba istah cok olmuyor ya aslında kilosunda degilim elbet verilir bu kilolar yeter ki bebislere zararı dokunmasın erken doguma sebep oluyor diye okudum internette falan ondan endisem yoksa bebisler dogunca hepimiz tığ gibi kalıcaz bundan eminim uykusuzluk yemeye firsat bulamamak falan
Icimi çok rahatlattın vallaAynen mideye yer kalmıyor resmenAy yok İki kuzenim +35 kilo ile doğuma gittiler tam zamanında ve sağlıklı olarak.Tabi sen okadar alma da:)ama ikiz gebeliklerde erken doğuma annenin aldığı kilonun etkisi elbette vardır da çokta büyük bir oran olduğunu hiç sanmam enazından ben hiç çok kilo aldı diye erken doğum yapanı duymadım.Bur grupta Özlem vardı 24 kilo ile doğuma gitti on gün sonra hamile kaldığı kiloya geri dönmüştü.Bu yüzden ye iç gez toz alışverişini ağırlaşmadan tamamla derim
Ben ilk haftalardayım inşallah Rabbim nasip eder ilerlemesini bulantım yok ama midem kaynıyor gibi değişik sürekli beyaz leblebi galeta filan yiyorum. Son haftalarda mı öyleAyyy şalgam mı canım çekti yaaaben italyadayım canım kaldığım bölgede de Türk marketi falan yok maalesef,karbonatı deniyeyim,bu arada sütü denedim mahvetti beni.Ah kızlar 30 ve sonrası işkence gibi hiç motive edemicem sizi kusuruma bakmayın
Yok kuzu tansiyon sorunu da yok bugüne kadar da olmadı zaten. Sadece covid geçirdim gerçi onu da çok zor geçirmedim 2gün ateşim oldu sadece ama o sırada antibiyotik kullandım ve kusmalarım çok oldu acaba omu etkiledi diye düşünüyorum. Çünkü görünürde hiç bir sıkıntı yok ve yapabileceğimizde birşey yok. Kan sulandırıcı ilaç kullanıyordum 1haftadır iğneye geçtimTansiyon probleminiz varsa o kiloyu çok etkiliyo benimde ikizlerim hep eşitti 33.haftada preklamsi oldu tansiyondan dolayı ve kızımın biri zar zor ilerleyerek 2200 anca olmuştu.