2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İnkar eder tabi kurduğu cümle okadar bilgisizlik kokuyor ki başka bir doktora evet söyledim diyrmez rezil olurdu.İyi haberlerini aldıkça yaz olur mu canım inşallah bir sıkıntı yoktur 20 günü bulmaz bir kaç güne yanında olurlar gibi hissediyorum

Hayırlı kandiller arkadaşlar bende sonlara yaklaştım nasip olursa 10 gün sonra 37. Haftada doğum olucak bebeklerin 35. Hafta kilosu 2200 sizce nasıl kiloları ?
Ay maşallah
Çok çok güzel inanın darısı başıma dediğim bişeydir.
35x hafta ve 2200 grlarİkiz için mükemmel
Maşallah maşallah allah 37. Haftaları göstersin inşallah

Hayırlı kandiller kızlar.
Kilo aldığım zaman bebekler de gününde gidiyodu sanki
Şimdi kilo kontrolü yapınca azıcık gerilemiş gelişimleri :) Ya da ben buna yordum :)
Prof olanlar 12-14 kg ideal yeme kilo alma diyorlar
Uzman olan kendi arkadaşlarım ikizsin sen 20 kg hakkın var diyolar
Şu an 10 kg almış durumdayım 22. Haftada

Aynı gidiyoruz ortalama seninle. 21.hafta 9 kilo aldım. Benimde doktorum kilo kontrolü yapmıyor. Bende ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım o yüzden

İnş çok durmadan çıkarlar eve boş gelmek biraz tuhaf oluyormuş ama hayırlısı böyleymiş deyip dua ediyoruz

2 dilim kek yedim vicdanım sızlıo mesela benim de . 12 kilo ile tamamlarsam erken doğum riski az olur diye düşünmekten. Amaan bir yerde salacağız bence.
Ben canım ne isterse yedim ama aşırı abartmadan 17 kilo aldım . Kiloya çok takılmadım . Canının istediğini ye bence boşver

ilk başta hafif Bi hırıltı gibi ses geliyordu nefes alırken büyük Bi problem yoktu .şuan maşallah iyi gözüküyorlar ama tutacaklar gibi .zaten doktor dışında kimse açıklama yapmıyo .

Şuan oksijen Falan vermiyorlar birine gözlem altında tutuyorlarmış biz de anlamadık ne sorsak yarın ne olur bilemeyiz şuan iyiler ne zaman çıkar diye sormayın diyorlar.
Bazen ozel hastaneler bilerek yapabiliyor ama insanda o an ya gerekliyse diye çıkaramaz tabi bence uzun süre duemayacaktir bebisleriniz

Aynen öyle küveze girmesinler diye çok takmıştım ama demek ki düşünmemek lazımmış .2500 2900 kiloları da
Maşallah kiloları çok güzel. Sana bişey sormak istiyorum. Ciğer geliştirici iğne olmuş muydun ? Bide serklajın var mıydı ?
Şuan oksijen Falan vermiyorlar birine gözlem altında tutuyorlarmış biz de anlamadık ne sorsak yarın ne olur bilemeyiz şuan iyiler ne zaman çıkar diye sormayın diyorlar.
Oksijen vermiyolar. Beslenmeleri nasıl. Sonda ile beslenmiyorlar dimi. Bide enfeksiyon vs yok dimi ? Bana çok saçma geldi. Bazen gözlem için alıyoduk yoğun bakıma ama illaki sıkıntısı olan bebekleri. Ya oksinlenmesinde ya beslenmesinde skıntı oluyodu. Ya kanında bi sıkıntı varsa. Yani özel de çalıştığım için devleti bilmiyorum ama değişik davranıyolar bazen...

Serklaj yoktu ciğer geliştirici de olmadım.
Özel hastane zaten başta oksijen verildi şuan verilmiyor 1 gün verildi Yani . Test falan yapmamışlar daha enfeksiyon var mı bilmiyorum. İlk başta hafif Bi sıkıntı vardı işte bence 2 3 saat gözetim altında tutulacak birşeydi biraz fazla tutacaklar gibi .birşeyleri çıkmasın da az daha kalsınlar diyoruz biz de napalım

Mamayla besleniyorlar öyle dediler Yani sonda dediğin nasıl bir şey canım . Göbekten serum veriyoruz dediler Bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…