2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Serklaj yoktu ciğer geliştirici de olmadım.
Özel hastane zaten başta oksijen verildi şuan verilmiyor 1 gün verildi Yani . Test falan yapmamışlar daha enfeksiyon var mı bilmiyorum. İlk başta hafif Bi sıkıntı vardı işte bence 2 3 saat gözetim altında tutulacak birşeydi biraz fazla tutacaklar gibi .birşeyleri çıkmasın da az daha kalsınlar diyoruz biz de napalım

Mamayla besleniyorlar öyle dediler Yani sonda dediğin nasıl bir şey canım . Göbekten serum veriyoruz dediler Bi de
Anladım canım. Haklısın sağlıklı olsunlar da.
Sonda da bazen bebekler beslenemiyo ağızdan ağzından mideye sonda takılıyo. O yüzden midir diye düşündüm de. Allah ın izniyle çabucak çıkarlar evlatların inşallah. Cevapların içinde teşekkür ederim 😊

Kızlar aranızda memur olup 24 haftalık izne ayrılan var mı ? Ben izinden sonra çalışabilirsem çalışıp biraz izin aktarmak istiyorum doğum sonrasına . İkizlerde doğum öncesi 10 hafta izin olduğundan 32 de değil 30 da başlamam lazım diye düşünüyordum bugün biri 30 da başlasan da o iki haftayı aktaramazsın idari izin 8 hafta veriliyor dedi bilgisi olan yazarsa sevinirim

Kızlar aranızda memur olup 24 haftalık izne ayrılan var mı ? Ben izinden sonra çalışabilirsem çalışıp biraz izin aktarmak istiyorum doğum sonrasına . İkizlerde doğum öncesi 10 hafta izin olduğundan 32 de değil 30 da başlamam lazım diye düşünüyordum bugün biri 30 da başlasan da o iki haftayı aktaramazsın idari izin 8 hafta veriliyor dedi bilgisi olan yazarsa sevinirim
Ben izne ayrıldım canım. Evet ikizlerde 24-30 arası idari izin 2 haftayı aktarmıyorlar. 30.haftada da doğum izni başlıyor 2 hafta çalışır raporu verirler mi bilmiyorum idari izin bitiminde.

Ben erken doğum yaptım tamamını aktardılar canım

Bu işler o kadar karışık ki her mem kendi bildiğini yapıyor net bi madde yok çünkü ikizlerle ilgili

yesim35_88 yesim35_88 canım nerelerdesin bebekler çok mu yoruyor seni 😍
Canım benim bayadir görüşemedik haklısın tek başıma bakıyorum canım kızlara,inan çoğu şeye yetişemiyorum bende seni ve yavrumu hep merak ettim canım benim.
Umarım iyisinizdir.Anneler günün kutlu olsun.

Canım benim bayadir görüşemedik haklısın tek başıma bakıyorum canım kızlara,inan çoğu şeye yetişemiyorum bende seni ve yavrumu hep merak ettim canım benim.
Merhaba canım,tek başına nasıl bakıyorsun emzirme ,uyutma vb biraz paylaşır mısın

Merhaba canım,tek başına nasıl bakıyorsun emzirme ,uyutma vb biraz paylaşır mısın
Emzirme + mama olarak gidiyoruz canım
Eğer ikisi bir uyaniksa aynı anda birini emzirip tek elimle de diğerine mama iciriyorum.😂
Bı şekilde idare ediyorum eşim evdeyken o da destek oluyo iki saat uyku ile bakıyorum alistim artık .
Şimdiden bol bol uyuyun.30 haftadan snra nefes darlığı basliyo uyuyamiyosun snra da bebislerden uyuma fırsatın olmuyo.

Tek böyle zorken seni tahmin edebiliyorum canım 😊 iyiyiz şükür büyüyor kızım 😍 siz nasılsınız yoruyor cimcimeler demek ❤️ senin de anneler günün kutlu olsun canım 🌸

Tek böyle zorken seni tahmin edebiliyorum canım 😊 iyiyiz şükür büyüyor kızım 😍 siz nasılsınız yoruyor cimcimeler demek ❤️ senin de anneler günün kutlu olsun canım 🌸
Küçük kızım kolik teyzesi o baya yoruyo beni hep kucakta nerdeyse diğeri de bı o kdr uslu.
Bugün 2 aylık oldular çok şükür buyuyolar zaman çabuk geçiyo.🥰
Senin yavrunun da iyi olduğuna sevindim mucize miniklerimiz onlar .🍀sağlıkla buyusunler.

Kızlar mide ekşimesine doğal yöntemlerle çare bulan var mı,ilaçlar etki etmiyor belki bildiğiniz bir yöntem vardır?

Karbonatlı su ( Ki zaten biliyorsun kendisi Rennie), 1 fincan süt, ilginç ama acısız şalgam 1 çay bardağı tek dikişte 😉
En çok şalgamı kullanırım dene istersen.

Küçük kızım kolik teyzesi o baya yoruyo beni hep kucakta nerdeyse diğeri de bı o kdr uslu.
Bugün 2 aylık oldular çok şükür buyuyolar zaman çabuk geçiyo.🥰
Senin yavrunun da iyi olduğuna sevindim mucize miniklerimiz onlar .🍀sağlıkla buyusunler.

Yeşim o mu bu mu derken 2 aylık yaptın kızları maşallah 🤲 Allah yardımcın olsun seninde N Neyane ninde 💕

X