-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.061
Ben küçük bir ilçede görev yapıyorum buradaki doktorlara ne yazık ki güvenmiyorum. iyi bir doktora gitmem lazım umarım bir zararı olmaz bir yandan 2.asiyi da olmak istiyorum korkuyorum virüs olmaktan tek doz aşının da koruyuculuğu meçhul ne yapacağımı şaşırdımİlk haftasında yaptığınız hiç birşey bebeği etkilemez diyorlar.
Ayrıca 2.trimestera yeni girdim doktorum hakkın varsa ol dedi. Çoğumuzun doktoru olunması taraftarı.
Ben küçük bir ilçede görev yapıyorum buradaki doktorlara ne yazık ki güvenmiyorum. iyi bir doktora gitmem lazım umarım bir zararı olmaz bir yandan 2.asiyi da olmak istiyorum korkuyorum virüs olmaktan tek doz aşının da koruyuculuğu meçhul ne yapacağımı şaşırdım
Çukmaz ayrıca 130/80 le falan çıkmıyor daha yüksek olması lazım tuzsuz diyet sağlıklı beslenme ve kontrollü kilo alımı ile inşallah bir sıkıntı olmazGebelik zehirlenmesi ilk aylarda çıkmaz değil mi
Kızlar dün planlı Bi şekilde sezeryan oldum 36 artı 6 da. Çocuklar odaya geldi mama verdikten sonra birinde hafif hırıltı gibi ses çıktı hemşire yoğun bakım ünitesine götüreyim baksınlar tedbir amaçlı dedi ikisini de aldı gitti gidiş o gidişÇocuk doktoru eşime 37 haftada doğum mu yapılır sizin doktorunuz kim doğum 41 haftada olur demiş eşim ikiz bebek ne 41 haftası demiş . Sanki sırf almak için küveze aldılar gibi Bi de 15 20 gün tutabiliriz demiş . Bi kere girmeye izin verdiler sadece serum desteği alıyorlar çok şükür öyle cihaza bağlı değiller hiç anlamadım bu işler nasıl oluyor Bi tane boş küvez de yok hepsi dolu .insan iyiler verin de diyemiyor ya bir şey olursa diye ama 20 gün çok değil mi .hemşireye sordum durumu stabil şıan için iyi dedi
Canım doğum haftan araştırdığım kadarıyla ikiz gebelikler açısından gayet iyi. Kuvez durumuna bir şey diyemiyorum çünkü haftasında doğan bile girebiliyor. İnşallah sağlıkla çabucak kavuşursunuzKızlar dün planlı Bi şekilde sezeryan oldum 36 artı 6 da. Çocuklar odaya geldi mama verdikten sonra birinde hafif hırıltı gibi ses çıktı hemşire yoğun bakım ünitesine götüreyim baksınlar tedbir amaçlı dedi ikisini de aldı gitti gidiş o gidişÇocuk doktoru eşime 37 haftada doğum mu yapılır sizin doktorunuz kim doğum 41 haftada olur demiş eşim ikiz bebek ne 41 haftası demiş . Sanki sırf almak için küveze aldılar gibi Bi de 15 20 gün tutabiliriz demiş . Bi kere girmeye izin verdiler sadece serum desteği alıyorlar çok şükür öyle cihaza bağlı değiller hiç anlamadım bu işler nasıl oluyor Bi tane boş küvez de yok hepsi dolu .insan iyiler verin de diyemiyor ya bir şey olursa diye ama 20 gün çok değil mi .hemşireye sordum durumu stabil şıan için iyi dedi
Çok geçmiş olsun aslında haftaları da çok iyiymiş fakat siz doktorunuzdan ve hastahaneden emin misiniz?İkizlere 37’de doğum mu olurmuş demesi çok absürd olmuş zira siz de biliyorsunuz ikiz için 37 harika bir hafta,bir de merak ettim ne sebeple bebekler yoğunbakımda?Eğer isterseniz daha iyi ve daha güvenilir bir hastahaneye de nakil ettirebilirsiniz.Kızlar dün planlı Bi şekilde sezeryan oldum 36 artı 6 da. Çocuklar odaya geldi mama verdikten sonra birinde hafif hırıltı gibi ses çıktı hemşire yoğun bakım ünitesine götüreyim baksınlar tedbir amaçlı dedi ikisini de aldı gitti gidiş o gidişÇocuk doktoru eşime 37 haftada doğum mu yapılır sizin doktorunuz kim doğum 41 haftada olur demiş eşim ikiz bebek ne 41 haftası demiş . Sanki sırf almak için küveze aldılar gibi Bi de 15 20 gün tutabiliriz demiş . Bi kere girmeye izin verdiler sadece serum desteği alıyorlar çok şükür öyle cihaza bağlı değiller hiç anlamadım bu işler nasıl oluyor Bi tane boş küvez de yok hepsi dolu .insan iyiler verin de diyemiyor ya bir şey olursa diye ama 20 gün çok değil mi .hemşireye sordum durumu stabil şıan için iyi dedi
37 bence de çok iyi bu çocuk doktoru sonra ben öyle demedim demiş doğum doktoruma o an ne amaçla söyledi bizde anlamadık çünkü tekil gebelikte bile 37 normal kabul ediliyor. Solunum sıkıntısı var dediler oksijen veriyorlar küvezin içine durumları iyiymiş ama ne zaman çıkar bilemeyiz diyorlar .nakili ben de düşündüm sonra küvezde rahat gibiler insan yine de korkuyor alıp götürmeye beklemedeyiz bakalımÇok geçmiş olsun aslında haftaları da çok iyiymiş fakat siz doktorunuzdan ve hastahaneden emin misiniz?İkizlere 37’de doğum mu olurmuş demesi çok absürd olmuş zira siz de biliyorsunuz ikiz için 37 harika bir hafta,bir de merak ettim ne sebeple bebekler yoğunbakımda?Eğer isterseniz daha iyi vdaha güvenilir bir hastahaneye de nakil ettirebilirsiniz.
Merak etmeyin. buradaki herkes bunları yaşadı inanın.ben haftalarca her tuvalete gidişimde lekelendim. Dinlenmek çok önemli. Hepsi geçiyor.Merhaba kızlar, bugün muayene olmaya gittim. 6+3 haftalık. Kalplerini gösterdi sadece doktorum dinletmedi. Biri sanki daha yavaştı. Bir de kanama alanım varmış. Çamurumsu akıntım olmuştu zaten. Kahverengi lekelenmeler yapmaya devam edebilir dedi. Bir şey yapmayacak mıyız dedim şimdilik hayır dedi. İlaçlara aynen devam. Tansiyonum yine yüksek çıktı 125 85 üstüne çıkarsa bize haber veriyorsun dedi. Sıcaktan uzak dur güneşe çıkma diye uyardı. Benden haberler bu şekilde iki hafta sonra yine kalp atışına bakmak için çağırdı. İnşallah sorunsuz kanamasız lekelenmesiz tansiyonsuz devam eder
Ben omron ve vivocare kullandım. Şuan vivocare kullanıyorum geçenlerde aldım. diğerine göre fiyat daha uygun. Doğru ölçüm yapıyorKızlar evde tansiyon aletim var medisana ama düşük ölçüyor sanırım. Yeni alet alacağım önerisi olan var mı acaba ?
Böyle bir günde tüm dualarım sizinle olacak. Sağlıkla dönün evinize inşallahYarın taburcu olacağım canım ve doğru bebeğimin yanına gideceğim anne gelsin emzirsin diye bugün 2 defa aramışlar meme arıyor heralde başa mı çıkamıyorlar anlamadım..ay benim yavrum zayıf olanı bu birde çabucak toparlıyor sıkıldı oralarda teyzeleri ... ilk eğitimi başarıyla verirsek eve gideceğiz inşallah teyzeleri nekadar mutluyum bir bilseniz.. sabah nasıl olacak nasıl heyecanlıym
Çok teşekkür ederim canım. Progesteron ağacı çıkacak içimde bu gidişle. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimizeMerak etmeyin. buradaki herkes bunları yaşadı inanın.ben haftalarca her tuvalete gidişimde lekelendim. Dinlenmek çok önemli. Hepsi geçiyor.
Çok teşekkür ederim omron aldım az önce geldi hatta deneyeceğim hemen evdeki ile kıyaslayacağımBen omron ve vivocare kullandım. Şuan vivocare kullanıyorum geçenlerde aldım. diğerine göre fiyat daha uygun. Doğru ölçüm yapıyor
Kesin evdeler bebelerle ilgilenmekten teli eline alamıyordurBöyle bir günde tüm dualarım sizinle olacak. Sağlıkla dönün evinize inşallah
37 haftalık doğum term gebeliktir yani dışarıya yaşamaya adapte olabilir gelişimi dışarıya uygun demektir. İkizlerde bu süre 32lere kadar geriler ama onlar da toparlar çoğunluklaAy
37 bence de çok iyi bu çocuk doktoru sonra ben öyle demedim demiş doğum doktoruma o an ne amaçla söyledi bizde anlamadık çünkü tekil gebelikte bile 37 normal kabul ediliyor. Solunum sıkıntısı var dediler oksijen veriyorlar küvezin içine durumları iyiymiş ama ne zaman çıkar bilemeyiz diyorlar .nakili ben de düşündüm sonra küvezde rahat gibiler insan yine de korkuyor alıp götürmeye beklemedeyiz bakalım
kiloları nasıldı?Kızlar dün planlı Bi şekilde sezeryan oldum 36 artı 6 da. Çocuklar odaya geldi mama verdikten sonra birinde hafif hırıltı gibi ses çıktı hemşire yoğun bakım ünitesine götüreyim baksınlar tedbir amaçlı dedi ikisini de aldı gitti gidiş o gidişÇocuk doktoru eşime 37 haftada doğum mu yapılır sizin doktorunuz kim doğum 41 haftada olur demiş eşim ikiz bebek ne 41 haftası demiş . Sanki sırf almak için küveze aldılar gibi Bi de 15 20 gün tutabiliriz demiş . Bi kere girmeye izin verdiler sadece serum desteği alıyorlar çok şükür öyle cihaza bağlı değiller hiç anlamadım bu işler nasıl oluyor Bi tane boş küvez de yok hepsi dolu .insan iyiler verin de diyemiyor ya bir şey olursa diye ama 20 gün çok değil mi .hemşireye sordum durumu stabil şıan için iyi dedi
Anneler, anne adayları kadır geceniz mubarek olsun. Allah hamilelere hayırlı dogumlar, evlatları hastanede olanlarada saglıkla kavuşmayı nasip etsin. RABBIM dualarımızı kabul etsin. Amın