2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İlk haftasında yaptığınız hiç birşey bebeği etkilemez diyorlar.
Ayrıca 2.trimestera yeni girdim doktorum hakkın varsa ol dedi. Çoğumuzun doktoru olunması taraftarı.
Ben küçük bir ilçede görev yapıyorum buradaki doktorlara ne yazık ki güvenmiyorum. iyi bir doktora gitmem lazım umarım bir zararı olmaz bir yandan 2.asiyi da olmak istiyorum korkuyorum virüs olmaktan tek doz aşının da koruyuculuğu meçhul ne yapacağımı şaşırdım

Siz iyi bir doktor araştırıp ona gidin hem görünün hem aşıyı sorarsınız. İkinci dozunda alsanız sanki daha iyi olur gibi.

Kızlar dün planlı Bi şekilde sezeryan oldum 36 artı 6 da. Çocuklar odaya geldi mama verdikten sonra birinde hafif hırıltı gibi ses çıktı hemşire yoğun bakım ünitesine götüreyim baksınlar tedbir amaçlı dedi ikisini de aldı gitti gidiş o gidiş Çocuk doktoru eşime 37 haftada doğum mu yapılır sizin doktorunuz kim doğum 41 haftada olur demiş eşim ikiz bebek ne 41 haftası demiş . Sanki sırf almak için küveze aldılar gibi Bi de 15 20 gün tutabiliriz demiş . Bi kere girmeye izin verdiler sadece serum desteği alıyorlar çok şükür öyle cihaza bağlı değiller hiç anlamadım bu işler nasıl oluyor Bi tane boş küvez de yok hepsi dolu .insan iyiler verin de diyemiyor ya bir şey olursa diye ama 20 gün çok değil mi .hemşireye sordum durumu stabil şıan için iyi dedi

Ben de doğum yapınca yazacaktım buraya 37 yi gördük diye ama nasip küveze girecekse haftanın da önemi yokmuş. Buna şükür inş kısa zamanda çıkarlar .yürümek başlı başına işkence sezeryan olanlar kaç günde toparladınız??

İlk defa duyuyorum böyle bişey. Gözün aydın dicektim tam çünkü zamanlama çok güzeldi. Neyse iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda o arada da sende toparlarlanırsın. Hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt inşallah

Canım doğum haftan araştırdığım kadarıyla ikiz gebelikler açısından gayet iyi. Kuvez durumuna bir şey diyemiyorum çünkü haftasında doğan bile girebiliyor. İnşallah sağlıkla çabucak kavuşursunuz

Çok geçmiş olsun aslında haftaları da çok iyiymiş fakat siz doktorunuzdan ve hastahaneden emin misiniz?İkizlere 37’de doğum mu olurmuş demesi çok absürd olmuş zira siz de biliyorsunuz ikiz için 37 harika bir hafta,bir de merak ettim ne sebeple bebekler yoğunbakımda?Eğer isterseniz daha iyi ve daha güvenilir bir hastahaneye de nakil ettirebilirsiniz.

Ay
37 bence de çok iyi bu çocuk doktoru sonra ben öyle demedim demiş doğum doktoruma o an ne amaçla söyledi bizde anlamadık çünkü tekil gebelikte bile 37 normal kabul ediliyor. Solunum sıkıntısı var dediler oksijen veriyorlar küvezin içine durumları iyiymiş ama ne zaman çıkar bilemeyiz diyorlar .nakili ben de düşündüm sonra küvezde rahat gibiler insan yine de korkuyor alıp götürmeye beklemedeyiz bakalım

Merak etmeyin. buradaki herkes bunları yaşadı inanın.ben haftalarca her tuvalete gidişimde lekelendim. Dinlenmek çok önemli. Hepsi geçiyor.

Böyle bir günde tüm dualarım sizinle olacak. Sağlıkla dönün evinize inşallah

Merak etmeyin. buradaki herkes bunları yaşadı inanın.ben haftalarca her tuvalete gidişimde lekelendim. Dinlenmek çok önemli. Hepsi geçiyor.
Çok teşekkür ederim canım. Progesteron ağacı çıkacak içimde bu gidişle. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize

37 haftalık doğum term gebeliktir yani dışarıya yaşamaya adapte olabilir gelişimi dışarıya uygun demektir. İkizlerde bu süre 32lere kadar geriler ama onlar da toparlar çoğunlukla
Çocuk hekiminin yaklaşımı çok çok yanlış asla öyle denmez. Sırf gelişimlerini yakın takip etmek istiyoruz bikaç gün kalsınlar toparlasınlar diye yoğun bakıma almıştır ama öyleyse de doğru ifade çok önemli.
Tamamen yanlış yaklaşım
Burda hepimiz 37 haftayı görelim diye dua ediyorz siz mükemmel bişey başarmışsınız adam bir de azarlıyor...
Çok kızdım neyse bebekler iyi olsun yeter

Ki
kiloları nasıldı?

Anneler, anne adayları kadır geceniz mubarek olsun. Allah hamilelere hayırlı dogumlar, evlatları hastanede olanlarada saglıkla kavuşmayı nasip etsin. RABBIM dualarımızı kabul etsin. Amın

Hayırlı kandiller Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin. Sorunsuz gebelikle, hayırlı sağlıklı doğumlarımız olsun. Hiç bir bebeğimiz küveze girmeden evlerimize dönelim Şimdiye kadar doğuran, hastanede olan, bebeklerini büyüten annelerimize de Allah kolaylıklar ve sağlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…