- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.041
Benım 12/8 çıkmıştı o zaman. Ben omron marka aldım memnunumKızlar evde tansiyon aletim var medisana ama düşük ölçüyor sanırım. Yeni alet alacağım önerisi olan var mı acaba ?
Omron tartışmasızKızlar evde tansiyon aletim var medisana ama düşük ölçüyor sanırım. Yeni alet alacağım önerisi olan var mı acaba ?
Teşekkür ederimOmron tartışmasız
Benim ikidir 14 9 çıkıyor. Kardiyoloji de gittim ama stres dışında sebep görmedi kalbin küçük eğer kronik tansiyon yüksekliğin olsa daha büyük yorgun olurdu dedi. İlaç önermedi ama kadın doğum doktorum bu kadar yükseği görünce ciddi dedi. 125 85 i geçerse ara dedi ama evdeki hep 11 7 ölçüyor içim rahat etsin değiştireceğim. Teşekkür ederimBenım 12/8 çıkmıştı o zaman. Ben omron marka aldım memnunum
Bazen duruma göre de karar verilebiliyor, doktorun insiyatifine kalıyor bazı durumlar.Anladım, 35 yaş altındayımama kromozom bozukluğum var ngs ile tüp bebek önerdi doktorlar.
Anladım, doktorlara sorayım o halde, çok teşekkürlerBazen duruma göre de karar verilebiliyor, doktorun insiyatifine kalıyor bazı durumlar.
Sen aletini al ölç riske atmaya degmez. 14 9 biraz fazlaymış. Önemli degil canım. İnşaAllah sıkıntısız gecer bu döneminBenim ikidir 14 9 çıkıyor. Kardiyoloji de gittim ama stres dışında sebep görmedi kalbin küçük eğer kronik tansiyon yüksekliğin olsa daha büyük yorgun olurdu dedi. İlaç önermedi ama kadın doğum doktorum bu kadar yükseği görünce ciddi dedi. 125 85 i geçerse ara dedi ama evdeki hep 11 7 ölçüyor içim rahat etsin değiştireceğim. Teşekkür ederim
Aynen normalde ben 12 8 tansiyonda bile yamulurum. Baş ağrısından duramam benim de kafama takılan 14 9 a ben dayanamam pert olurum. Nasıl oluyor cidden anlamıyorum. Korkuyorum da. İnşallah sorunsuz geçer kuzumSen aletini al ölç riske atmaya degmez. 14 9 biraz fazlaymış. Önemli degil canım. İnşaAllah sıkıntısız gecer bu dönemin
Canım biz senle aynı haftada ilerliyoruz aynı sorunu ben de yaşıyorum gerçi benim kollardan ziyade ellerim bileklerden itibaren çok uyuşuyor ve eklemlerde ağrı var ama ben daha önce bir çok gebeden duymuştum normalmiş kol bacak uyuşmalarıKızlar. Bu gece kollarım o kadar uyuştu ki uyuyamadım. Sanki kalbim kollarıma kan pompalamayı unutuyo gibi. Sol kol ağırlıklı bir haftadır falan vardı. Bu gece her ikiside ciddi manada ağrıdı. Ayağa kalkınca bi süre kalıyo sonra geçiyo
Beyaz önlük sendromu da denir tıpta. Normalde tansiyonu yüksek çıkmayan hastaların acilde yanda poliklinikte tansiyon ölçümleri normalden yüksek çıkar. Stres ve heyecana bağlı. Doğru olan evde ölçtüğünüzdür.Aynen normalde ben 12 8 tansiyonda bile yamulurum. Baş ağrısından duramam benim de kafama takılan 14 9 a ben dayanamam pert olurum. Nasıl oluyor cidden anlamıyorum. Korkuyorum da. İnşallah sorunsuz geçer kuzumsağ olasın
Kızlar. Bu gece kollarım o kadar uyuştu ki uyuyamadım. Sanki kalbim kollarıma kan pompalamayı unutuyo gibi. Sol kol ağırlıklı bir haftadır falan vardı. Bu gece her ikiside ciddi manada ağrıdı. Ayağa kalkınca bi süre kalıyo sonra geçiyo
Sağolasın canım. Dikkat ediyorum baskı olmasın diye. Ama parmaklarım falan gün içinde güçsüz. Mesela uyanıp mukabele yapıyoruz. Kuranı tutarken elim o kadar uyuşuyo ki sayfayı çeviremiyorum. Ellerimi salarsam rahatlıyorum. Sonra tekrar tutunce yine oluyo. Bide baskı olmasın diye 3 yastıkla yattım. Kollarım boşlukta kalsın diye ama yokGeçmiş olsun kuzum
Çok hakim olmamakla beraber yattığında acaba kollarını besleyen damarlara bası mı oluyo da giden kan miktarı azalıyoonda uyuşma yapabilir mi?
Sol tarafa dönüp uzanıyorsundur
Bir doktoruna danış istersen kuzum hiç bilmediğim yerden geldi. Ciddi bişey değildir pozisyoneldir
Ellerim bileklerimde öyle benimde. Çok güçsüzleşmeye başladı. Genel olarak geceleri kol uyuşması yaşıyorum. Eklemlerim de az bi iş yapsam fena oluyor. Düşün gebeliğimin başından beri ilk defa gece uykusuz geçirdim. O kadar uyuştu. Demekki genel olarak normal bu haftalarda. Ya da karpal tünel sendromu dedikleri şey midir diye aklımdan geçiyor. Ama doktora sorucam inşallah haftaya.Canım biz senle aynı haftada ilerliyoruz aynı sorunu ben de yaşıyorum gerçi benim kollardan ziyade ellerim bileklerden itibaren çok uyuşuyor ve eklemlerde ağrı var ama ben daha önce bir çok gebeden duymuştum normalmiş kol bacak uyuşmaları
Canım magnezyum kullanıyorum. Ama dediğin gibi belki de az geliyor. Sorucam inşallah. Ama baskı değil gibi geliyo bana. Çünkü gece çok sık uyanıp sağ sol yaptım. Bide baskı olmasın diye 3 yastıkla uyumaya çalıştımBenim aklıma hemen magnezyum geldi. Eksikliği el, kol, bacak uyuşması yapar. Birde fazla baskı yapıyoruz ister istemez uykumuzda onunda etkisi vardır.
Yinede doktoruna söyle. Magnezyumdan şüphelenirse aldığın miktarı ona göre ayarlar. Almıyorsan yazar.
Çok teşekkür ederim canım aynen tuzu sıfırla dedi kardiyolog kendim evde mümkün mertebe atmıyor tuz artık. Protein kaçağı gibi şeyler için bir şey söylenmedi henüzBeyaz önlük sendromu da denir tıpta. Normalde tansiyonu yüksek çıkmayan hastaların acilde yanda poliklinikte tansiyon ölçümleri normalden yüksek çıkar. Stres ve heyecana bağlı. Doğru olan evde ölçtüğünüzdür.
Tuz kısıtlamalı diyetle bence hiş bir sıkıntı olmayacaktır. İdrarda protein kaçağı var mı diye de kontrol edilir ama endişe etmeyin
evet 2. trimester zamanında bilerek hocaların tavsiyesi ile oldumHamileyken mi biontech aşısı oldunuz ben de oldum hamile olduğumu bilmeyerek Dr unuz önerdi mi?
Ben de bilmeyerek hamileliğimin ilk haftalarında oldum ve korkuyorum bebeğe zarar vermesinden doktorlar da bölünmüş bir halde kimi öneriyor kimi önermiyor napacagimi sasirdimevet 2. trimester zamanında bilerek hocaların tavsiyesi ile oldum
Gebelik zehirlenmesi ilk aylarda çıkmaz değil miBeyaz önlük sendromu da denir tıpta. Normalde tansiyonu yüksek çıkmayan hastaların acilde yanda poliklinikte tansiyon ölçümleri normalden yüksek çıkar. Stres ve heyecana bağlı. Doğru olan evde ölçtüğünüzdür.
Tuz kısıtlamalı diyetle bence hiş bir sıkıntı olmayacaktır. İdrarda protein kaçağı var mı diye de kontrol edilir ama endişe etmeyin
araştırmalar sonucunda sorun yaşanmamışBen de bilmeyerek hamileliğimin ilk haftalarında oldum ve korkuyorum bebeğe zarar vermesinden doktorlar da bölünmüş bir halde kimi öneriyor kimi önermiyor napacagimi sasirdim
2.dozunu olmadım fakat vurulacaksa da ilk 3ay vurulmayin diyorlar. Daha 5haftalik büyük ihtimalle vurulmam inşallah 1 dozu korur diyelim hakkımızda hayırlısı olsunaraştırmalar sonucunda sorun yaşanmamış
umarım sende yaşamazsın
2. dozunu da olmadıysan ol covid daha riskli
bu gün dedemizi toprağa verdik
gebe ölüm sayıları da her geçen gün artıyor.
Bu arada Allah rahmet eylesinaraştırmalar sonucunda sorun yaşanmamış
umarım sende yaşamazsın
2. dozunu da olmadıysan ol covid daha riskli
bu gün dedemizi toprağa verdik
gebe ölüm sayıları da her geçen gün artıyor.
Ben de bilmeyerek hamileliğimin ilk haftalarında oldum ve korkuyorum bebeğe zarar vermesinden doktorlar da bölünmüş bir halde kimi öneriyor kimi önermiyor napacagimi sasirdim