- 19 Ocak 2017
- 6.967
- 20.214
- 37
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.901
Doğumdan sonra kurarız bi grup veririz anacim kiloları çok da dert değil
Önce uykusuz geceler grubu kurmazsan kırılırım vallaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğumdan sonra kurarız bi grup veririz anacim kiloları çok da dert değil
Bir süre için vampir hayatına adapte olmamız lazım galibaÖnce uykusuz geceler grubu kurmazsan kırılırım vallaha
Ahahha kurarız ya yeterki bebislerimiz sağlıkla kilo almıs olsunlar kilolar verilir elbetDoğumdan sonra kurarız bi grup veririz anacim kiloları çok da dert değil
Ahahha kurarız ya yeterki bebislerimiz sağlıkla kilo almıs olsunlar kilolar verilir elbet
Sizin topigi ziyaret ederim tecrube olur banadaÖnce uykusuz geceler grubu kurmazsan kırılırım vallaha
Ahaha ztn acelesi yok önce bir adapte olalım bebislere uykusuzluga butlu mutlu dolasırızVermesekte olur ne olacak yani etliyiz, butluyuz, mutluyuz grubu kurarız
Haftamizla uyumlu kg alimimizBebislerin kilosu ne durumda
Önce uykusuz geceler grubu kurmazsan kırılırım vallaha
Siz öglene kadar uyuyun uyuyun sonrada vampir hayatindana aliaktan bahsedin ben size simdiden antrreman yapin diyrmBir süre için vampir hayatına adapte olmamız lazım galiba
Yok yok kuzum ya bizlere 15-20 arası bile normal deniyor. Doktorum bana al dedi hatta sadece ilk aylar çok almamak sanki son ayları rahatlatabilir gibi geldi. 30z haftadan sonra bariz ağırlaşma oluyormuş.Ben 4 kg falan aldım fazla mı aldım acaba ya endise ettim simdi
Ilerleyen haftalarda onu da hissedicem galibaMide bulantısı değil de benim bazı hareketleri canımı acıtıyor özellikle kasıklarıma doğru vuruyorlarsa.
Bebeklerin kilosu iyiyse iştahın aldigin kilonun hiç önemi yok cidden
Ya doğru aslnda normal gebelikte bile ilk aylar cok almayın diye uyarıyor doktorlar.. ikiz gebelikte fazla kilo alımıda erken dogum riskine yol açıyormus kontrollu gidildimi en azndan bu riske girmemis oluruz.. benim doktorum kilo konusunda uyarıda bulunmadı karbonhidrat kısıtlı protein ağrılikli beslen diyerek uyariyor sadeceYok yok kuzum ya bizlere 15-20 arası bile normal deniyor. Doktorum bana al dedi hatta sadece ilk aylar çok almamak sanki son ayları rahatlatabilir gibi geldi. 30z haftadan sonra bariz ağırlaşma oluyormuş.
Ilk gebeligimde toplam 39. Haftama kadar 15 kg aldm dogumdan ciktim topuk.kani icin saglik o. Tartldm 13 kg gitmisti 2 kg kalmisti banaYa doğru aslnda normal gebelikte bile ilk aylar cok almayın diye uyarıyor doktorlar.. ikiz gebelikte fazla kilo alımıda erken dogum riskine yol açıyormus kontrollu gidildimi en azndan bu riske girmemis oluruz.. benim doktorum kilo konusunda uyarıda bulunmadı karbonhidrat kısıtlı protein ağrılikli beslen diyerek uyariyor sadece
Doktor bi kendine gel dedi 3 haftada hiç kilo almamışım demek ki hamileyiz diye canımızın her çektiğini yemesek kontrol altında tutulabilirmişAhahha kurarız ya yeterki bebislerimiz sağlıkla kilo almıs olsunlar kilolar verilir elbet
Bakın uykusuzlara ben de gelirim şimdi bile 3-4 te yatıyorum 10da kalkıyorumSizin topigi ziyaret ederim tecrube olur banada
Aynen ama mantikli dogumdan snra uykusuz geceler diye konu ac Nosking kizlari ekle kakadan gazdan kusmuktan ve goz altiorluklarimzdan bahsedelim haaa ama bakin anne topuzu olmadan gruba alim.yasaktrBakın uykusuzlara ben de gelirim şimdi bile 3-4 te yatıyorum 10da kalkıyorum
Ahahha o zaman uyarıya kadar devam ediyorum yemeyeDoktor bi kendine gel dedi 3 haftada hiç kilo almamışım demek ki hamileyiz diye canımızın her çektiğini yemesek kontrol altında tutulabilirmiş
Benim cok uykuyla aram yoktur ama uykuyu özleyecksin diye cok korkutuyorlar bakalim bunca yıllık gece uykusuzlugum ise yarayacak mıBakın uykusuzlara ben de gelirim şimdi bile 3-4 te yatıyorum 10da kalkıyorum
Sen bebisd kilo aldirmissin bravo bunda da öyle olur belki bikac kilo fazla olabilir ikiz gebelik diyeIlk gebeligimde toplam 39. Haftama kadar 15 kg aldm dogumdan ciktim topuk.kani icin saglik o. Tartldm 13 kg gitmisti 2 kg kalmisti bana
Oglum.zaten. 4 kg dogmustuSen bebisd kilo aldirmissin bravo bunda da öyle olur belki bikac kilo fazla olabilir ikiz gebelik diye
MaşallahOglum.zaten. 4 kg dogmustu