2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Canım peki gebelikleriniz nasıl ilerledi kızlar
Tabiri caizse Mi-Ok Yun la benim düşe kalka
Rahim ağzı kısalmış dediler, plasenta aşağıda dediler, kanama var dediler. Çok şükür ikimiz de sağ salim bu haftalara geldik. Ikiz gebeliklerde biraz daha dikkatli olmak gerekiyor ama öyle abartıldığı kadar da büyük risk değil yani. Beni ilk zamanlar öyle bi korkuttular ki bebeklerin ikisini de kaybedicem sanmistim ama hiç öyle bir şey yok. Arkadaşlar gayet sağlıklı doğumlar yaptılar darısı hepimizin başına insallah

Canım peki gebelikleriniz nasıl ilerledi kızlar

Nosking 'i takip ediyorum ben Kendisi ne yaşarsa aynısını yaşadığımdan genelde ne olacak biliyorum. Kolay diyip seni rahatlatmak yerine başımıza geliyor ama atlatıyoruz çok şükür diyip gerçeklerle yüzleştirelim. Tabiki iki kalp güzelliği paha biçilemez

Daha açık konuşlamazdı
Bir vücutta 3 kalp, 6 böbrek, 6 kol, 60 parmak olmak

Daha açık konuşlamazdı
Bir vücutta 3 kalp, 6 böbrek, 6 kol, 60 parmak olmak

Ayak parmaklarıyla elleri birleştirdin mi bacım benim ayak parmaklarını yarım yarım say

3 beyin, 6 kulak, 6 göz, 6 ayak en güzeli de ayaklar

6 uğurlu sayımdır bu arada

Kızlar bugün detaylı ultrason raporumu kendi Dr uma götürdüm. Bana bu gebelik teke düşecek büyük ihtimalle dedi. Ben de artık her şeyin hayırlısı diyorum. Elden bir şey gelmiyor. Üzücü olan bu haftalara kadar gelip bunları duymak. Bunda da vardır bir hayır diyorum.

Evet canım bende biraz endişeliyim açıkçası herkes bişey dedi ama yapacak birşey yok dikkat edicem diyorum kendime inşallah sağ salim alırız kucağımıza herbirimiz

Senin doktoruna ben baya baya gıcık oldum ikisini birden doğurursan karşısına geçip hesap sor. Bağırsakta parlaklık vardı sadece başka ne demişti detaylıdaki doktor?

Evet canım bende biraz endişeliyim açıkçası herkes bişey dedi ama yapacak birşey yok dikkat edicem diyorum kendime inşallah sağ salim alırız kucağımıza herbirimiz
Herkes her şeyi diyecek kulağını tıka yoluna devam et. Doktoruna çok güvenmelisin öncelikle mutlaka iyi bir kadın doğum doktoru bul. Sonra da onun tavsiyelerini dikkate alırsın ınsanları çok dinleme.

Evet canım şimdi bile çok mutluyum daha kalp atışlarını duymadan böyleyse devamı nasıldır kim bilir Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah

Herkes her şeyi diyecek kulağını tıka yoluna devam et. Doktoruna çok güvenmelisin öncelikle mutlaka iyi bir kadın doğum doktoru bul. Sonra da onun tavsiyelerini dikkate alırsın ınsanları çok dinleme
Canım işte yaşadığım yer ilçe benim ve sağlık çok kötü şuan iskenderuna gidip geliyorum burda da bi doktor bakmamı dedi doktorum bakalım

Senin doktoruna ben baya baya gıcık oldum ikisini birden doğurursan karşısına geçip hesap sor. Bağırsakta parlaklık vardı sadece başka ne demişti detaylıdaki doktor?
Bebeğe giden damarda da kan akımı az bebek beslenemiyor dedi. Başka Dr lara da gittim onlar da aynı teşhisi koydu. Çaresi de yokmuş. Kendi Dr um bağırsakta parlaklık önemli değil o geçer dedi. Ama diğer sorun büyükmüş. İkiz gebelikte bu haftalardaki erken gerilik teke düşürüyormuş. Sadece dua ediyorum

Anladım canım bebeklerin ve senin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ama nedense benim içimde hep ikiz devam edecekmiş gibi bir his var inşallah yanılmıyorumdur

Anladım canım bebeklerin ve senin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ama nedense benim içimde hep ikiz devam edecekmiş gibi bir his var inşallah yanılmıyorumdur
Benim içime de aynısı doğuyor. Sıkıntı ne bilmiyorum ama hiç gerilemez denenler öyle biir geriliyor ki mucizeler var. Umudu kesmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…