- 19 Ocak 2017
- 6.966
- 20.193
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.501
Tabi bende kesin birşey söylesin isterim oglumda 10.hafta %90 erkek demişti 12 haftada kesinleştirdi . O yüzden öğrenirim umut etmiştim . Tabi sağlık olsun.
Bulantilar beni mahvetti herşeyden tiksiniyorum . Akşam 2 tane prilam sabah zofer kullniyorum . 3 günde bir serum takılıyorum . Oyleyken bile ağır geçiyorum . Ama biran önce bitsin istiyorum böyle giderse bebeklerine beslemem zor olacak birşey yiyip icmeyince
Amin cumlemizinBenim iki kız canımAllah bağışlasın inşallah
Öyle düşünme ilk aylar senin depolarını kullanacak zaten. Sonra mide bulantıları geçtikten sonra yemeye başlarsın. Serum işi kötü oluyor ama yinede sabır et canım. Yolun sonu aydınlık. Mide bulantısı varken hiç bitmeyecek gibi geliyor. Herkes banada geçecek dediğinde inandırıcı gelmiyordu ama geçiyor.
Ben birde yemek yemeyince sinirlenen biriyim. Yemekten sonra gidip çıkartıp gelip sofraya tekrar yiyordum. O kadar da inatçıyım. Sende bu şekilde yap belki işe yarar sende de serum almak zorunda kalmazsın.
Benim doktorum ilk 12.haftada söyledi ama ben 21.haftada ikna oldumKızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada ogrendiniz
Benim doktorum ilk 12.haftada söyledi ama ben 21.haftada ikna oldum
Erken söyleyince de işte yanlış görmüş olma ihtimali var mıdır diye hep şüphe ediyor insan. 12de söyledi 16da söyledi 18de söyledi 21de bacak arasını gördüm artık ikna oldum. 24.haftada bu sefer ben sormadan bacak arasını gosterdi doktor da her kontrolde sorunca yine sorcam diye bekledi herhaldesen de herkezin tam tersi benim içinde ümit var demekki
Hayırlı olsun canım ben de uzun bir süre belirtisiz geçirdim çok rahattı şükürler olsun. Haftam ilerledikçe mide yanmalarim başladı sadece.herkese merhaba sağlıkla evlatlarımızı rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bende ikiz annesi olucam ilk gebeliğim daha çok küçükler kızlar nasıl besleniyosunuz bunu öğrenmek isterim ben ne aş eriyorum ne mide bulantısı hiçbişi yok şükür ikiz gebelik için ağır deniyor korkmuyoda değilim
Çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun :) mide yanması malesef bendede var bebişlerin arasındada 2 mm fark var burdan okuduğum kadarıyla normal sanırım doktorumuzda bi Sıkıntı olmadığını söledi ben vejeteryanım kendimide besliyebilen biri değilim bu yüzden korkularım varHayırlı olsun canım ben de uzun bir süre belirtisiz geçirdim çok rahattı şükürler olsun. Haftam ilerledikçe mide yanmalarim başladı sadece.
Sen kendini besle bebekler bir şekilde büyüyorlar haftalarıyla uyumluysalar sorun yok
Çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun :) mide yanması malesef bendede var bebişlerin arasındada 2 mm fark var burdan okuduğum kadarıyla normal sanırım doktorumuzda bi Sıkıntı olmadığını söledi ben vejeteryanım kendimide besliyebilen biri değilim bu yüzden korkularım var
Kız 2 mm de fark mi sen de çok çok normal. Ikiz gebeliklerde hafta ilerledikçe özellikle protein ihtiyacı normal gebelerden daha fazla oluyor. Bitkisel kaynaklardan karsilayabileceksen günlük protein ihtiyacını sorun olacağını sanmıyorum. Vegan mısın vejeteryan mi?Çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun :) mide yanması malesef bendede var bebişlerin arasındada 2 mm fark var burdan okuduğum kadarıyla normal sanırım doktorumuzda bi Sıkıntı olmadığını söledi ben vejeteryanım kendimide besliyebilen biri değilim bu yüzden korkularım var
Son durum ne canım naptınKızlar bi son dk haberi daha vereyim saat 1 de suyum geldi ,yemek yediğim için şuan bekletiliyorum...alttan muayne oldum bir defa ve sancım var.. çok aşırı değil ama rahatsızım...kan ve su karışık geliyor her ağrıda hissediyorum...
Kuzum senin mesajını arıyordum dünden beri aklım sende. Dualarım da. Lütfen bizi habersiz koymaKızlar bi son dk haberi daha vereyim saat 1 de suyum geldi ,yemek yediğim için şuan bekletiliyorum...alttan muayne oldum bir defa ve sancım var.. çok aşırı değil ama rahatsızım...kan ve su karışık geliyor her ağrıda hissediyorum...
Kızlar bi son dk haberi daha vereyim saat 1 de suyum geldi ,yemek yediğim için şuan bekletiliyorum...alttan muayne oldum bir defa ve sancım var.. çok aşırı değil ama rahatsızım...kan ve su karışık geliyor her ağrıda hissediyorum...
Sağ salim kavuşursun inşallah bebislerine dualarimdasin canımKızlar bi son dk haberi daha vereyim saat 1 de suyum geldi ,yemek yediğim için şuan bekletiliyorum...alttan muayne oldum bir defa ve sancım var.. çok aşırı değil ama rahatsızım...kan ve su karışık geliyor her ağrıda hissediyorum...