2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Öyle düşünme ilk aylar senin depolarını kullanacak zaten. Sonra mide bulantıları geçtikten sonra yemeye başlarsın. Serum işi kötü oluyor ama yinede sabır et canım. Yolun sonu aydınlık. Mide bulantısı varken hiç bitmeyecek gibi geliyor. Herkes banada geçecek dediğinde inandırıcı gelmiyordu ama geçiyor.
Ben birde yemek yemeyince sinirlenen biriyim. Yemekten sonra gidip çıkartıp gelip sofraya tekrar yiyordum. O kadar da inatçıyım. Sende bu şekilde yap belki işe yarar sende de serum almak zorunda kalmazsın.

Iyi geceler herkese Rabbim herkese hamileliği nasip etsin var olanlarında kucağına almayı nasip etsin bugun benm bat günümdü ve evde idrar testi yaptım ve pozitif gördüm ama çok korkuyorum sizce erken mi yorum bekliyorum arkadaşlar

Eklentiler

• IMG-20210426-WA0034.jpeg
    47,7 KB · Görüntüleme: 10

Inşallah dediğin gibi olur bende geçeceğine inanamıyorum. Ben bulnti varken asla yiyemiyorum ki bütün gün aç duruyorum

sen de herkezin tam tersi benim içinde ümit var demekki
Erken söyleyince de işte yanlış görmüş olma ihtimali var mıdır diye hep şüphe ediyor insan. 12de söyledi 16da söyledi 18de söyledi 21de bacak arasını gördüm artık ikna oldum. 24.haftada bu sefer ben sormadan bacak arasını gosterdi doktor da her kontrolde sorunca yine sorcam diye bekledi herhalde

herkese merhaba sağlıkla evlatlarımızı rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bende ikiz annesi olucam ilk gebeliğim daha çok küçükler kızlar nasıl besleniyosunuz bunu öğrenmek isterim ben ne aş eriyorum ne mide bulantısı hiçbişi yok şükür ikiz gebelik için ağır deniyor korkmuyoda değilim

Hayırlı olsun canım ben de uzun bir süre belirtisiz geçirdim çok rahattı şükürler olsun. Haftam ilerledikçe mide yanmalarim başladı sadece.
Sen kendini besle bebekler bir şekilde büyüyorlar haftalarıyla uyumluysalar sorun yok

Çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun :) mide yanması malesef bendede var bebişlerin arasındada 2 mm fark var burdan okuduğum kadarıyla normal sanırım doktorumuzda bi Sıkıntı olmadığını söledi ben vejeteryanım kendimide besliyebilen biri değilim bu yüzden korkularım var

Korkulacak bişey yok. Bebekler arasında fark hepimizde var. Bazısı 1 hafta bazısı 1 gün olsada hep fark oluyor. Bize genelde et ye yani protein ağırlıklı beslen dedikleri için sizde protein ağırlıklı bakliyat tüketirsiniz bol bol üzülmeyin. Artı dışardan alınan vitaminlerle de desteklenir.

Kız 2 mm de fark mi sen de çok çok normal. Ikiz gebeliklerde hafta ilerledikçe özellikle protein ihtiyacı normal gebelerden daha fazla oluyor. Bitkisel kaynaklardan karsilayabileceksen günlük protein ihtiyacını sorun olacağını sanmıyorum. Vegan mısın vejeteryan mi?

Kızlar bi son dk haberi daha vereyim saat 1 de suyum geldi ,yemek yediğim için şuan bekletiliyorum...alttan muayne oldum bir defa ve sancım var.. çok aşırı değil ama rahatsızım...kan ve su karışık geliyor her ağrıda hissediyorum...

Kuzum senin mesajını arıyordum dünden beri aklım sende. Dualarım da. Lütfen bizi habersiz koyma

Yeliz dualarım seninle Doğum yoluna girdin sen Sağlıkla al kucağına inşallah

Sağ salim kavuşursun inşallah bebislerine dualarimdasin canım

Kızlar merhaba
8+4 te ikiz bebek bekliyorum kısmetse. Daha önce de yazmıştım ama bulamadım.. Mide bulantım çok.
Gece yatmadan 2 tane prilam içiyorum. Sabah gayet güzel hamilelik öncesi gibi kahvaltı yapıyorum sıfır bulantı... Ama öğleden sonra başlıyor ve 6 dan sonra da kusmaya başlıyorum. Sadece kahvaltı ve meyve yiyorum. Kendimi çok iyi hissedersem tarhana ya da mercimek çorbası... Başka da birşey yok. Dertlenmiyorum açıkçası bebeklerin zaten beslendiğini söyledi doktorlarım ama bu süreç geçecek mi merak ediyorum. 8+4 teyken 8 haftalık gebe mi oluyorum 9 haftalık mı ?
Karnınızda bu haftalarda şişlik oldu mu? Yani karnınız çıktı mı? Çok üşüyorum. Benzer durum yaşayan var mı ? Geçen gece dişlerim birbirine vura vura zangır zangır titredim. Sonra geçti... Duşa girdiğimde tüyledim diken diken oluyor ve ne kadar sıcak suyla yıkanırsam yıkanayım içim ısınmıyor.. Cuma kontrolüm var, doktoruma söyleyeceğim durumu, ama benzerini yaşayan oldu mu diye merak ediyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…