2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Anladım canım teşekkür ederim dünden beri çok soru sordum
Bebislerin nasıl ikiz bakımı nasıl biraz detay versene

Anladım canım teşekkür ederim dünden beri çok soru sordum
Bebislerin nasıl ikiz bakımı nasıl biraz detay versene
Sorabilirsin tabiki canim sorun degil
İkiz bakimi zor yalan soyleyemem ozellikle ikisi de gazli bebekse benimkiler gibi aglama cok oluyor bebeklerde hem uzuluyosun hem yoruluyosun fiziken ve ruhen yorgunluk oluyor ama bi sure sonra rutine alisiyosun merak etme cesit cesit mama denemeleri oluyor birine iyi gelen digerine gelmiyor farkli versen icine sinmiyor farkli olmasi gibi gibi

Kendin mi bakıyorsun canım
Elbet zorluğu vardır ama bir düzene girer inşallah
Uyku düzenleri falan nasıl aynı anda uyuyolarmi

Ben bu gidişimde öğrenirim diye düşünüyordum . Erken den görebiliyorlar mi acaba

Net göremiyorlar ama tahmin yürütüyorlar. Oda sonraki haftalarda aa değilmiş kızmış aaa değilmiş erkekmiş dönebiliyor. En neti 15.haftadan sonra.
Bu arada bulantımda 13. haftadan sonra hafifledi ama hala sabah aç karnına demir hapı içiyorum o bulandırıyor o yüzden prilam içmeye devam ediyorum.

İnşallah seninde birden kesilir canım çok zor rabbim yardımcın olsun inşallah
Cinsiyette benim doktorum basindan beri 16. Hafta soylucem net olsun diye dedi çoğu arkadaşım erken öğrendi ama benim doktor garantici biraz söylemedi 16. Haftada söyledi birazcık daha beklemen gerekicek

Tabi bende kesin birşey söylesin isterim oglumda 10.hafta %90 erkek demişti 12 haftada kesinleştirdi . O yüzden öğrenirim umut etmiştim . Tabi sağlık olsun.

Bulantilar beni mahvetti herşeyden tiksiniyorum . Akşam 2 tane prilam sabah zofer kullniyorum . 3 günde bir serum takılıyorum . Oyleyken bile ağır geçiyorum . Ama biran önce bitsin istiyorum böyle giderse bebeklerine beslemem zor olacak birşey yiyip icmeyince

Belki doktorum erken davranır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…