- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.521
Bende çok çektim bulantı ve kusmaktan resmen kabustu o günler aynı ilacı bende kullanıyordum benim de akşam saatlerinde kusmalarım başlıyordu .Doğru söylemek gerekirse hiç bir şey fayda etmiyor biraz zencefil iyi geliyordu ama o da kusmayI bir kaç saat erteliyordu o kadar .16. Haftadan sonra yavaş yavaş azalarak bitti . Şişkinliğim benim en başından vardı midem boş olsada sanki dolu hissi veriyordu . O da hormonların vermiş olduğu bir etki dedi doktorum ve ne yazık ki halen devam ediyor maalesef . 8+4 haftalık hamilelik 9 hafta oluyor . Allah devamını getirsin inşKızlar merhaba
8+4 te ikiz bebek bekliyorum kısmetse. Daha önce de yazmıştım ama bulamadım.. Mide bulantım çok.
Gece yatmadan 2 tane prilam içiyorum. Sabah gayet güzel hamilelik öncesi gibi kahvaltı yapıyorum sıfır bulantı... Ama öğleden sonra başlıyor ve 6 dan sonra da kusmaya başlıyorum. Sadece kahvaltı ve meyve yiyorum. Kendimi çok iyi hissedersem tarhana ya da mercimek çorbası... Başka da birşey yok. Dertlenmiyorum açıkçası bebeklerin zaten beslendiğini söyledi doktorlarım ama bu süreç geçecek mi merak ediyorum. 8+4 teyken 8 haftalık gebe mi oluyorum 9 haftalık mı ?
Karnınızda bu haftalarda şişlik oldu mu? Yani karnınız çıktı mı? Çok üşüyorum. Benzer durum yaşayan var mı ? Geçen gece dişlerim birbirine vura vura zangır zangır titredim. Sonra geçti... Duşa girdiğimde tüyledim diken diken oluyor ve ne kadar sıcak suyla yıkanırsam yıkanayım içim ısınmıyor.. Cuma kontrolüm var, doktoruma söyleyeceğim durumu, ama benzerini yaşayan oldu mu diye merak ediyorum açıkçası.
Allah kucagına almayı da nasıp etsin. Hayırlı olsun. Aynılarını bende yaşadım. 8. haftada başlayan bulantılar 16. Haftada yavaş yavaş kesildi. Çubuk kraker bulantımı azaltınca ardından hemen azda olsa birseyler yiyordum. Böyle böyle geçti. Birde ben 24. Haftadayım. Transferden beridir hala üşüyorum. Demir ilacı falan kullanmama ragmen. Karnımda hep şiş gazlı gibiydi. Göbeğim büyüktü. Doktorum normal demişti. Battaniye altından hala cıkamıyorumKızlar merhaba
8+4 te ikiz bebek bekliyorum kısmetse. Daha önce de yazmıştım ama bulamadım.. Mide bulantım çok.
Gece yatmadan 2 tane prilam içiyorum. Sabah gayet güzel hamilelik öncesi gibi kahvaltı yapıyorum sıfır bulantı... Ama öğleden sonra başlıyor ve 6 dan sonra da kusmaya başlıyorum. Sadece kahvaltı ve meyve yiyorum. Kendimi çok iyi hissedersem tarhana ya da mercimek çorbası... Başka da birşey yok. Dertlenmiyorum açıkçası bebeklerin zaten beslendiğini söyledi doktorlarım ama bu süreç geçecek mi merak ediyorum. 8+4 teyken 8 haftalık gebe mi oluyorum 9 haftalık mı ?
Karnınızda bu haftalarda şişlik oldu mu? Yani karnınız çıktı mı? Çok üşüyorum. Benzer durum yaşayan var mı ? Geçen gece dişlerim birbirine vura vura zangır zangır titredim. Sonra geçti... Duşa girdiğimde tüyledim diken diken oluyor ve ne kadar sıcak suyla yıkanırsam yıkanayım içim ısınmıyor.. Cuma kontrolüm var, doktoruma söyleyeceğim durumu, ama benzerini yaşayan oldu mu diye merak ediyorum açıkçası.
Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim. Bebeklerden biri haftasıyla uyumlu her şey yolunda. Diğerinde ise bazı sıkıntılardan bahsetti. Bağırsakta parlaklık fibrojistik bir durum olabilir dedi. İleride bir çesit enzim bozukluğu oluyormuş filan. Ayrıca plasenta yetmezliği görünüyor dedi. Yani bebeğe giden damarda direnç oluşuyormuş. Takip edileceksin 2 haftada bir doppler yapılması lazım dedi. Zayıf olan 100 gr daha eksik 28.haftayı görebilir 32yi de görebilir dedi. her şey bir kaç hafta içinde netleşir dedi. Şimdi amniyosentez yapsak bile sonlandırma kararı bile olsa diğerini tehlikeye atabilir dendi. Beklemekten ve dua etmekten başka bir çare yok. Yapabileceğiniz bir şey yok sadece takip edilmelisiniz dendi. Nolur dualarınızı eksik etmeyin
Lohusa takimi alacaksan gebelik öncesi hangi beden giyiyorsan ondan alıyorsun canım.Selam arkadaşlar . Ben pıjama takımı korse falan alacagım dogum sonrası için. Bedenini neye göre almalıyım.
Senle haftamız çok yakın ben de tam tersi transferden beri bi sıcak basması yanma. Normalde çok üşürdüm ilk defa bir kışı üşümeden geçirdim.Allah kucagına almayı da nasıp etsin. Hayırlı olsun. Aynılarını bende yaşadım. 8. haftada başlayan bulantılar 16. Haftada yavaş yavaş kesildi. Çubuk kraker bulantımı azaltınca ardından hemen azda olsa birseyler yiyordum. Böyle böyle geçti. Birde ben 24. Haftadayım. Transferden beridir hala üşüyorum. Demir ilacı falan kullanmama ragmen. Karnımda hep şiş gazlı gibiydi. Göbeğim büyüktü. Doktorum normal demişti. Battaniye altından hala cıkamıyorum
Niye böyle ise anlamadım gitti. Yanmada sıkıntı olur. Bunalır İnsan. Senın hafta kac canımSenle haftamız çok yakın ben de tam tersi transferden beri bi sıcak basması yanma. Normalde çok üşürdüm ilk defa bir kışı üşümeden geçirdim.
25+2deyim canım ben. Şimdiye kadar iyiydi de havalar ısınınca sıkıntı yaratır. Akşamları hele ellerim ayaklarım cayır cayır yanıyor resmen soğuk duvarlara yaslanıyorum hepNiye böyle ise anlamadım gitti. Yanmada sıkıntı olur. Bunalır İnsan. Senın hafta kac canım
Allah yardımcımız olsun. Dayanacaz artık. Ayrıntılı ultrasyona girdin mi? Ben cuma gircem25+2deyim canım ben. Şimdiye kadar iyiydi de havalar ısınınca sıkıntı yaratır. Akşamları hele ellerim ayaklarım cayır cayır yanıyor resmen soğuk duvarlara yaslanıyorum hep
Ben de oluyorum proluton. İşinin ehli biri yaparsa çok da acımıyor. Yağlı bir iğne çok yavaş verilmesi gerek öyle olunca çok ağrısı olmuyor. Korkulacak bir ağrı yaşamadım ben bugüne kadar.Kızlar yine ben. Doktorum haftada bir proluton iğne verdi. Ben iğnelerden yılmıştım prolutex yapıyordum bir de fitil ne zaman kaldırır derken bugün tahlil istedi ve bir iğne daha ekledi. Çok acıtıyor beze yapıyormuş galiba öyle mi korkuyorum iğneden şimdiden
Girdim canım çok oldu üstüne kontrole bile gittim. Inşallah sorunsuz halledersiniz onu da sonra geriye bir sey kalmıyor zaten oturup doğumu beklicezAllah yardımcımız olsun. Dayanacaz artık. Ayrıntılı ultrasyona girdin mi? Ben cuma gircem
Ben 6 aydır kullanıyorum bir kez bile beze olmadı. Burayı okuyunca ben de korkmuştum ilk iğne yapıldığında bu muymuş dedim oturamayacagimi düşünüyordum açıkçası.Kızlar yine ben. Doktorum haftada bir proluton iğne verdi. Ben iğnelerden yılmıştım prolutex yapıyordum bir de fitil ne zaman kaldırır derken bugün tahlil istedi ve bir iğne daha ekledi. Çok acıtıyor beze yapıyormuş galiba öyle mi korkuyorum iğneden şimdiden
Ben de öyle düşünüyorumBen 6 aydır kullanıyorum bir kez bile beze olmadı. Burayı okuyunca ben de korkmuştum ilk iğne yapıldığında bu muymuş dedim oturamayacagimi düşünüyordum açıkçası.
O kadar değil korkmaBen de öyle düşünüyorumo yüzden baya endişe ettim
Ay inşallah bende de olmazO kadar değil korkmabeze de her gün yapılsa olur da haftada bir bende olmadı
Amın kuzum benım. Hazırlıklara başladınız mıGirdim canım çok oldu üstüne kontrole bile gittim. Inşallah sorunsuz halledersiniz onu da sonra geriye bir sey kalmıyor zaten oturup doğumu beklicez
O kadar değil korkmabeze de her gün yapılsa olur da haftada bir bende olmadı