- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.541
Kıyafet alışverişini tamamladım. Islak mendil bez burun aspiratörü falan kaldı öyle şeyler. Bi de göğüs pompası almadım kafam cok karışık o konuda.Amın kuzum benım. Hazırlıklara başladınız mı
Benim doktor etkisinin varlığına inanıyorsa demek ki 34.haftaya kadar devam edicez dediNosking hala oluyor musun Proluton sen. Benim 3 ay dolunca kesti onuDoğumu geciktirir diyorlar ama etkisi yok diyende var. Fikir ayrılığı çok bu konuda galiba.
Benim doktor etkisinin varlığına inanıyorsa demek ki 34.haftaya kadar devam edicez dedi
Ignenin vücuduma giriyor olması hic sorun değil asıl sıkıntı iğneyi yaptırmak için sağlık ocağına gitmek zorunda olmakAllah kolaylık versin kuzum benim toto sevmiyordu o iğneyi
Ignenin vücuduma giriyor olması hic sorun değil asıl sıkıntı iğneyi yaptırmak için sağlık ocağına gitmek zorunda olmakyüzüstü de yatamıyorum artık nasıl olacak bilemiyorum
Allah o günlere geri döndürmesin bacımAaaa cidden ben başlarda bile zorlanıyordum. Şimdi iyice göbekliyizİğnenin sonrası ben yürüyemiyordum. Bizim hemşirenin eli pek ağır Allah yokluğunu göstermesin.
Kıyafet benımde tamamlandı hediye oldugu için. Biberon emzık falan ucuz aldım begenmezse bebişler pahalısını oyle alırım dedim. Göğüs pompası ben ciftlı lansinoh alacaktım ama bı tanıdık pek kullanmamış lansınoh teklı verdi onu kullanırım. Kiralamak pahalıya geliyor diye almak daha mantıklı gelmişti. Bide cevremdekıler lansınoh elektırıklı kullanıyor memnunlar ondan bunu tercih edecektim. Park yatak pıerre cardın aldım. İçine yataştan yatak yorgan yastık nevresim aldım. Benım ihtiyaçlarım birde bebişlerle ilgili ufak tefek seyler kaldı.Kıyafet alışverişini tamamladım. Islak mendil bez burun aspiratörü falan kaldı öyle şeyler. Bi de göğüs pompası almadım kafam cok karışık o konuda.
Sen ne yapmayı düşünüyorsun alacak misin kiralayacak misin?
Bende nevresim falan da yok kendim yapıcam bu hafta inşallah. Pompa çiftli al deyip duruyorlar bana muhtemelen ben çiftli alicam ama Lansinoh ve mamajoo arasında kaldım. Mamajoo powerbank ile de çalışıyormuş elektrik bizim burda çok sık kesiliyor o yüzden daha yakın gibiyimKıyafet benımde tamamlandı hediye oldugu için. Biberon emzık falan ucuz aldım begenmezse bebişler pahalısını oyle alırım dedim. Göğüs pompası ben ciftlı lansinoh alacaktım ama bı tanıdık pek kullanmamış lansınoh teklı verdi onu kullanırım. Kiralamak pahalıya geliyor diye almak daha mantıklı gelmişti. Bide cevremdekıler lansınoh elektırıklı kullanıyor memnunlar ondan bunu tercih edecektim. Park yatak pıerre cardın aldım. İçine yataştan yatak yorgan yastık nevresim aldım. Benım ihtiyaçlarım birde bebişlerle ilgili ufak tefek seyler kaldı.
İkiz oldugu için bana ıkılı al dedıler zaman senın ıcın onemli. Mantıklı geldı banada.Bende nevresim falan da yok kendim yapıcam bu hafta inşallah. Pompa çiftli al deyip duruyorlar bana muhtemelen ben çiftli alicam ama Lansinoh ve mamajoo arasında kaldım. Mamajoo powerbank ile de çalışıyormuş elektrik bizim burda çok sık kesiliyor o yüzden daha yakın gibiyim
Bende mamajoo düşünüyorum . Eğer ikili alcaksan şuan indirimde. Ben şuan tekli almayı düşünüyorum. Birini emzirirken diğerini sağarım gibi düiünüyorum. Bide yine mamajoo nun biberonlarından alcaksan ilk hediyem seti var gördün mü bilmiyorum. İçinde baya bişey var. Amazon da 95 tl şuan. Bugün iki set sipariş verdim. İnşallah güzel olurBende nevresim falan da yok kendim yapıcam bu hafta inşallah. Pompa çiftli al deyip duruyorlar bana muhtemelen ben çiftli alicam ama Lansinoh ve mamajoo arasında kaldım. Mamajoo powerbank ile de çalışıyormuş elektrik bizim burda çok sık kesiliyor o yüzden daha yakın gibiyim
Kuzum ben de 16.haftaya kadar önlem amaçlı kullandım haftada 2kez sonra haftada 1kez. Kullanmadan önce sıcak suya koy. Aşırı yağlı olduğu için acıtıyor ve soğuk yapılırsa beze yapıyor. Ama 5-10dakka sıcak suda kalırsa yağları hafif çözülüyor ve hiç acıtmıyor. 1-2kez sıcak suya koymadan yaptırmıştım resmen bacağımı ağrıdan harelet ettiremedim acıdan ağlamıştımKızlar yine ben. Doktorum haftada bir proluton iğne verdi. Ben iğnelerden yılmıştım prolutex yapıyordum bir de fitil ne zaman kaldırır derken bugün tahlil istedi ve bir iğne daha ekledi. Çok acıtıyor beze yapıyormuş galiba öyle mi korkuyorum iğneden şimdiden
Son durum ne canım naptın
Sağ salim kavuşursun inşallah bebislerine dualarimdasin canım
Kızlar yazıp merak eden herkese teşekkür ederim.. ama çok üzgünüm Bebekler im şimdilik yoğun bakım daYeliz dualarım seninleDoğum yoluna girdin sen Sağlıkla al kucağına inşallah
Ben de proluton kullandım ve canım yanıyordu açıkcası. Progestan iğneden daha fazla canımı yakıyordu. 3 günde bir olduğu için beze oluşmadı bende.Kızlar yine ben. Doktorum haftada bir proluton iğne verdi. Ben iğnelerden yılmıştım prolutex yapıyordum bir de fitil ne zaman kaldırır derken bugün tahlil istedi ve bir iğne daha ekledi. Çok acıtıyor beze yapıyormuş galiba öyle mi korkuyorum iğneden şimdiden
Çok teşekkür ederim canım sabah yaptırdım yaparken acımadı ama sonra acıdı biraz yeriKuzum ben de 16.haftaya kadar önlem amaçlı kullandım haftada 2kez sonra haftada 1kez. Kullanmadan önce sıcak suya koy. Aşırı yağlı olduğu için acıtıyor ve soğuk yapılırsa beze yapıyor. Ama 5-10dakka sıcak suda kalırsa yağları hafif çözülüyor ve hiç acıtmıyor. 1-2kez sıcak suya koymadan yaptırmıştım resmen bacağımı ağrıdan harelet ettiremedim acıdan ağlamıştım
Canım benim erken doğumda olabilir öyle şeyler rabbim yardımcıları olsun, gönlünü ferah tut, senin ruh halin yansır onlara inşallah iyi olacaklar.. Dualarımız seninleKızlar yazıp merak eden herkese teşekkür ederim.. ama çok üzgünüm Bebekler im şimdilik yoğun bakım da
Nefes alamıyorlar kıyamam onlara ,elimde değil ağlıyorum...
İçim buruk kendim iyi onları düşünüyorum tek derdim bu ,allahtan başka bişiy istemiyorum
Haftası iyi aslında bikaç gün tedbir amaçlı mı aldılar canım dua edelim inş çabucak toparlanır çıkarlarKızlar yazıp merak eden herkese teşekkür ederim.. ama çok üzgünüm Bebekler im şimdilik yoğun bakım da
İçim buruk kendim iyi onları düşünüyorum tek derdim bu ,allahtan başka bişiy istemiyorum
İyi ki doktorun yatış yapmış evimde uzak demiştin .suyun azaldığı için mi solunum sıkıntısı olmuşKızlar yazıp merak eden herkese teşekkür ederim.. ama çok üzgünüm Bebekler im şimdilik yoğun bakım da
Allah tez zamanda saglıkla buluştursun sizi. Kalbınede ferahlık versin. Bebişleriniz iyi olacak Allah ın izniyle.Kızlar yazıp merak eden herkese teşekkür ederim.. ama çok üzgünüm Bebekler im şimdilik yoğun bakım da
Dualarım sizinle. Allah ın izniyle iyi olacaklar. ÜzülmeyinKızlar yazıp merak eden herkese teşekkür ederim.. ama çok üzgünüm Bebekler im şimdilik yoğun bakım da