- 19 Ocak 2017
- 6.966
- 20.193
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.461
Ben de diyorum ki 30.haftaya kadar iş yaparım mutfak dolaplarını silmeye niyetlenmiştim ama yapamicam galiba. Bi süpürge açıyorum akşama kadar kalkamıyorum.
Senin haftan çok güzel maşallah doğum için gün verdiler mi?
Hahh ne guzel özetledin vallahi kendim ev isi yapmayali 5.5 ay olduHe yap cidden iyi olur, temizliksiz noluruz sonra. Karnındaki teyzelerin kuzularını yor tabi. Onlarda aman yeaaa gelecem ben ne durucam burda yorulacam desin
Hahh ne guzel özetledin vallahi kendim ev isi yapmayali 5.5 ay oldubir basak burcu olarak bu beni rahatsz etse bile disimi 9 ay skmam gerektigini ve 9 ayin sonunda totoma motor baglamam grektginide bildigim icin istirahatteyim su aralar haziranin ilk haftasida halilari storlari yikatmaya gondericem oglanida anneme bi abla cagiracam dip köse mis gibi temizlettrdkten snra perdelrimi halilari sererim oldumu ev sana mis gibi bebelere hazir .
Aynen yaa oyle yaparm allah izin verrse ya 25. Haftada da baslicam artk kiyafet yikamaya utulemeyeİşte bir ben daha. Kayınvalidem geldi ona bile yaptırmıyorum. Doğum öncesi birini alırım temizlenir diye
Bizim komşu temizliğe gidiyor evlere. Bir kez çağırdım 5 saat evde durduysa 4 saat 59 dakika konuştu kadın. Bunlar bu tarafta hep birbirini de tanıyor başkasını cagirsam komşuya ayıp olur düşüncesi de var. Ev de küçük eşim ben yaparım diyor o da kessen yapmaz bulaşık makinesi dizmeyi bile beceremiyorHe yap cidden iyi olur, temizliksiz noluruz sonra. Karnındaki teyzelerin kuzularını yor tabi. Onlarda aman yeaaa gelecem ben ne durucam burda yorulacam desin
Bence de 24-25 gibi yıkayıp ütülemeye başlayın yavaş yavaş hepsini birden yapmaya kalksak ertesi güne doğururuzAynen yaa oyle yaparm allah izin verrse ya 25. Haftada da baslicam artk kiyafet yikamaya utulemeye
Bizim komşu temizliğe gidiyor evlere. Bir kez çağırdım 5 saat evde durduysa 4 saat 59 dakika konuştu kadın. Bunlar bu tarafta hep birbirini de tanıyor başkasını cagirsam komşuya ayıp olur düşüncesi de var. Ev de küçük eşim ben yaparım diyor o da kessen yapmaz bulaşık makinesi dizmeyi bile beceremiyor2 metre tezgah aslında tabak çanağı indirip örtüleri değiştiririm diye düşünmüştüm ama onu da yapamam agrım oluyor.
Yok canım doktor kendi ayrı ultrasonda karar verdi.. şimdilik nst günde 4 defaHadi ya nst de mi belli oldu suyun az olduğu .ben nst ye Bi kere girdim daha .benim de ayağa bile kalkamıyorum belimden tetikte bekliyorum . Hastanede ilaç mi verecek takip amaçlı sanırım
Yatış yaptım 3 gün boyunca gözlem altındayım kızlar... vardır bir hayır...Galaxyeliz61 naptın canım kalacak mısın hastanede
Canım iyiyim ama 3 gün boyunca gözlem altındayım ,bebeğin suyu azalmaya devam ederse sezeryan ,normale dönerse haftaya dedi doktorumHastanede misinNasıl oldun. Durduracak mı biraz daha. Yat eğer iyi gelecekse. Rabbim yardımcın olsun
iyi inş bir hafta daha dayanırlar canım sen de ben de. Ben de doktoru Aradım fitili tekrar 3 e çıkardı ama artık normal ağrı dedi de belim hiç normal ağrımıyor bakalım ne zaman geleceklerYok canım doktor kendi ayrı ultrasonda karar verdi.. şimdilik nst günde 4 defa
Her türlü kan tahlili ,bulunsun diye
Tansiyon
Serum sıvı olsun diye
Bide perinatoloji 3 gün boyunca muayne edecek ,karnımı hiç kapatmasam ancak ..
Yatış yaptım 3 gün boyunca gözlem altındayım kızlar... vardır bir hayır...moral bozmak yok
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahYok canım doktor kendi ayrı ultrasonda karar verdi.. şimdilik nst günde 4 defa
Her türlü kan tahlili ,bulunsun diye
Tansiyon
Serum sıvı olsun diye
Bide perinatoloji 3 gün boyunca muayne edecek ,karnımı hiç kapatmasam ancak ..
Yatış yaptım 3 gün boyunca gözlem altındayım kızlar... vardır bir hayır...moral bozmak yok
Canım iyiyim ama 3 gün boyunca gözlem altındayım ,bebeğin suyu azalmaya devam ederse sezeryan ,normale dönerse haftaya dedi doktorum
Merhaba ben de kullanıyorum ..karnım ve kollarım morardı ve ağrıyor artık ...bacağıma yapıyorum şimdiSelam kızlar aranızda oksapar kullanan var mı artık para para çürümeler oluyor geçmiyor da elbette bir iki günde. Ne yapıyorsunuz
Bende çözüm bulmaya çalışacağım canımMerhaba ben de kullanıyorum ..karnım ve kollarım morardı ve ağrıyor artık ...bacağıma yapıyorum şimdi
Merhaba kızlar belki hatırlayanlar vardır. Bugün muayenem vardı iki kese göründü. Beta hcg den dolayı ikiz beklentisi vardı. Şu an için keseler iki taneinşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Sağlıkla ilerler
Allah razı olsun amiiin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahO zaman hoş geldin aramızaHayırlı uğurlu olsun. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin
Ben 6 hafta kullandim canim nidicard 29dan 35e kadar kullandimDün bana da ilk yatış yapıldı 20 dakikada bir getirdiler 3 kere sonra sabaha kadar aralıklar ile verdiler çıkışım yapıldı doktor eve de verdi ilaçtan karnında sertleşme hissedince iç dedi sana vermismiydi canısı
Benim sutum olmadi canim malesef hic tecrubem yok yaniAynen de öyle dedi canım bir de gebelik diyabeti çıktı başıma allahım bari 34-35 i bulsam ne mutlu olucam.Masalcım sen emzirmeyi nasıl yaptın,süt sağıp verdiğin oluyor mu? müsait olunca anlatır mısın sana zahmet
Aaa gerçekten mi olsun artık mamalar da çok kaliteli sağlıkla büyüsünler kuzuların.Ben de erken doğum yaşarsam naparım sütüm gelir mi nasıl emzirilir diye düşünüyordum da allah kerimBen 6 hafta kullandim canim nidicard 29dan 35e kadar kullandim
Benim sutum olmadi canim malesef hic tecrubem yok yani
Nasip isi gercekten kafaya takmamak gerekAaa gerçekten mi olsun artık mamalar da çok kaliteli sağlıkla büyüsünler kuzuların.Ben de erken doğum yaşarsam naparım sütüm gelir mi nasıl emzirilir diye düşünüyordum da allah kerim
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar belki hatırlayanlar vardır. Bugün muayenem vardı iki kese göründü. Beta hcg den dolayı ikiz beklentisi vardı. Şu an için keseler iki taneinşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Sağlıkla ilerler