- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.773
- 29
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.481
Canım sadece karın sertliği olunca mi içtin Masalim01
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim ben duzenli olarak kullandim belki de senin sanci durumun daha hafiftir o yuzden oyle soylemistir doktorun en iyisini bilir benim sancim tam olarak hic bi zaman kesilmediCanım sadece karın sertliği olunca mi içtin Masalim01
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hep birlikte inşallahHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sorabilirsin tabiki canim sorun degilAnladım canım teşekkür ederim dünden beri çok soru sordum
Bebislerin nasıl ikiz bakımı nasıl biraz detay versene
Annem yardim ediyor canim sagolsunKendin mi bakıyorsun canım
Elbet zorluğu vardır ama bir düzene girer inşallah
Uyku düzenleri falan nasıl aynı anda uyuyolarmi
İnsallah canimİnşallah oda geçer canım zamanla bir kız bir oğlandı demi senin
Kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada ogrendiniz
Benim 15 hafta olmadan söylemedi. Garantici doktorum şöyle olabilir böyle olabilir gibi konuşmadı. Netti
16. Haftada cinsiyet öğrendim 12. Haftada birden bulantım kesildi
Ben bu gidişimde öğrenirim diye düşünüyordum . Erken den görebiliyorlar mi acaba
Net göremiyorlar ama tahmin yürütüyorlar. Oda sonraki haftalarda aa değilmiş kızmış aaa değilmiş erkekmiş dönebiliyor. En neti 15.haftadan sonra.
Bu arada bulantımda 13. haftadan sonra hafifledi ama hala sabah aç karnına demir hapı içiyorum o bulandırıyor o yüzden prilam içmeye devam ediyorum.
İnşallah seninde birden kesilir canım çok zor rabbim yardımcın olsun inşallah
Cinsiyette benim doktorum basindan beri 16. Hafta soylucem net olsun diye dedi çoğu arkadaşım erken öğrendi ama benim doktor garantici biraz söylemedi 16. Haftada söyledi birazcık daha beklemen gerekicek