-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.441
Sevindim canım iyi bakalım doğum için gün söyler belki bıgün .
Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...Sevindim canım iyi bakalım doğum için gün söyler belki bıgün .
Ben de haftaya pazartesi Gidicem tam 36 oluyo o zaman gün verir artık diye düşünüyorum çok da duracaklarını sanmıyorum ağrılarım arttı .gece felaket terliyorum sende de oluyor mu uykular yarımBakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Ay o nidicardin dili olsa da konussa bi keresinde 4 tane verdiler bana 1 saat icindeEvet canım nidicard başladılar
İnşallah dururlar 2 hafta daha inşallah hatta 3 hafta dursalar süper olurneyse rabbim bilir artık
Canım son dk gelişmesi yazıyorum doktorum birinin suyu azalmış biraz yatırabilirim seni takip etmem lazım dedi..Ben de haftaya pazartesi Gidicem tam 36 oluyo o zaman gün verir artık diye düşünüyorum çok da duracaklarını sanmıyorum ağrılarım arttı .gece felaket terliyorum sende de oluyor mu uykular yarım
Bu gece bende terledim ,dönemiyor uykuya dalamıyorsun oluyor canım bendede oluyor bunlarBen de haftaya pazartesi Gidicem tam 36 oluyo o zaman gün verir artık diye düşünüyorum çok da duracaklarını sanmıyorum ağrılarım arttı .gece felaket terliyorum sende de oluyor mu uykular yarım
Hadi ya nst de mi belli oldu suyun az olduğu .ben nst ye Bi kere girdim daha .benim de ayağa bile kalkamıyorum belimden tetikte bekliyorum . Hastanede ilaç mi verecek takip amaçlı sanırımCanım son dk gelişmesi yazıyorum doktorum birinin suyu azalmış biraz yatırabilirim seni takip etmem lazım dedi..
Ben 29.haftadan beri yatıyorum canım nerdeyse kalkmadan kalktığım an karnım dediğin gibi taş gibi oluyor .ikiz gerçekten çok zormuş tüm hamilelik boyunca bel ağrısı çektim 2 gündür artık aşırı ağrıyor .29 . Haftadan önce de basit işler yapıyordumHaftası ileri olan arkadaşlar sürekli dinleniyor muydunuz 25.haftadan sonra? Ben bi süpürge açıyorum doğuracakmış gibi hissediyorum karnım taş gibi oluyor.
Ev süpürme bence artık yat dinlenHaftası ileri olan arkadaşlar sürekli dinleniyor muydunuz 25.haftadan sonra? Ben bi süpürge açıyorum doğuracakmış gibi hissediyorum karnım taş gibi oluyor.
Ben de diyorum ki 30.haftaya kadar iş yaparım mutfak dolaplarını silmeye niyetlenmiştim ama yapamicam galiba. Bi süpürge açıyorum akşama kadar kalkamıyorum.Ev süpürme bence artık yat dinlen
Yok 37 yi bekliyordu doktorum şuan 35 artı 2 .ama 37 zor gibi duruyo kasılmalar da başladı .insan yine de korkuyormuş erken mi diye başta diyordum 34 35 olsa çok iyi diye hayırlısı olsunBen de diyorum ki 30.haftaya kadar iş yaparım mutfak dolaplarını silmeye niyetlenmiştim ama yapamicam galiba. Bi süpürge açıyorum akşama kadar kalkamıyorum.
Senin haftan çok güzel maşallah doğum için gün verdiler mi?
Haklısın canım benim.Allah yavrularımızı bize bağışlasınRabbim ömür verdiyse yaşar her türlü canım şöyle düşün 25 hafta doğup yaşayan da var 40 haftada ölende. Sen yine de kontrolü ihmal etme
Aynen de öyle dedi canım bir de gebelik diyabeti çıktı başıma allahım bari 34-35 i bulsam ne mutlu olucam.Masalcım sen emzirmeyi nasıl yaptın,süt sağıp verdiğin oluyor mu? müsait olunca anlatır mısın sana zahmetSanciysa bile dedigim gibi endise etme ilac verir doktorun bol su ve istirahatle haftalarin ilerler
Kiz ne dolap silmesi esin yapabilirse o yapsin yoksa bir abla cagiriver o yapsn sakin haaa bisey felan olur allahm korusun riske atmaBen de diyorum ki 30.haftaya kadar iş yaparım mutfak dolaplarını silmeye niyetlenmiştim ama yapamicam galiba. Bi süpürge açıyorum akşama kadar kalkamıyorum.
Senin haftan çok güzel maşallah doğum için gün verdiler mi?
Kiz ne dolap silmesi esin yapabilirse o yapsin yoksa bir abla cagiriver o yapsn sakin haaa bisey felan olur allahm korusun riske atma
Canım son dk gelişmesi yazıyorum doktorum birinin suyu azalmış biraz yatırabilirim seni takip etmem lazım dedi..
Grne batacaktiöyle yapıcam mecbur keşke şimdiye kadar yapmış olsaydım