- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.421
Otomatik düzeltmeYanlardaki neden canım anlamadım ?
raKızlar benim karnım çok sertlesince hastaneye geldim nst çekildi sancı çıktı serum ve ilaç verdiler bu gece yatış verdi doktorum
Rabbim şifa versin yardımcınız olsun inşallah.. ilaçlar verilir rahatlarsın iyi oldu hastaneye gittiğin , yakın galiba ,benim acil bişiy olsa en az 1 saatlik yolum var...Kızlar benim karnım çok sertlesince hastaneye geldim nst çekildi sancı çıktı serum ve ilaç verdiler bu gece yatış verdi doktorum
Ben de kullanıyorum canım . İğne taptığın yere iyice bastır üç dört dakika çürüme olmuyor . Ben çürümeye razıyım gerçi acısı yanması olmasaydı keşkeSelam kızlar aranızda oksapar kullanan var mı artık para para çürümeler oluyor geçmiyor da elbette bir iki günde. Ne yapıyorsunuz
Oncesınde ve sonrasında kolanya ile siliyorum. Bide cok hafıf egık vuruyorum. 1 hafta 10 gün sol taraftan. Sonra sag taraftan. Bi kızarıklık bıle olsa 10 gun ara verdiğim için o taraf geciyor. Bide vururken aynı yerden vuruyorsan oda yapabılırYaa benim niye böyle kötü oluyor anlamıyorum
Olur mu ki oralarda ay oraya da denerim o zamanOtomatik düzeltme
Yanlarda simitler var ya elimle orayı sıkıp iğneyi yapıyorum daha yağlı hem orası
Aynen acısı ayrı da çürüyünce tekrar yapacak yer bulmak zor oluyor çürüme de hemen düzelmiyorBen de kullanıyorum canım . İğne taptığın yere iyice bastır üç dört dakika çürüme olmuyor . Ben çürümeye razıyım gerçi acısı yanması olmasaydı keşke
Oluyor valla ben uzun zamandır oralara yapıyorum. Sadece damar var mi yok mu ona bak yaparken deri ince olduğu için damar da gözüküyorOlur mu ki oralarda ay oraya da denerim o zaman
Yok kuzum aynı yerden yapmıyorum eğik olayına dikkat edeyim birOncesınde ve sonrasında kolanya ile siliyorum. Bide cok hafıf egık vuruyorum. 1 hafta 10 gün sol taraftan. Sonra sag taraftan. Bi kızarıklık bıle olsa 10 gun ara verdiğim için o taraf geciyor. Bide vururken aynı yerden vuruyorsan oda yapabılır
Ben biraz ılerisinden vuruyorum.
Sağ ol kuzumOluyor valla ben uzun zamandır oralara yapıyorum. Sadece damar var mi yok mu ona bak yaparken deri ince olduğu için damar da gözüküyor
Sanciysa bile dedigim gibi endise etme ilac verir doktorun bol su ve istirahatle haftalarin ilerlerBiliyorum sen aşırı su içerdin çok uğraşıyorum ama en fazla 2.5 içiyorum İnan midem kaldırmıyor yer yok gibi yendiğim içtiğim herşey boğazıımda resmen.Haber veririm canım benim çok sağol
Canim sanci o sekilde oluyor ihmal etme benceArkadaşlar sizde de karın sertleşmesi oluyor mu bazen karnım taş gibi sert oluyor sonra geçiyor kötü bisey mi acaba endişe ettim
Aaa yazmisin zaten canim cok iyi etmisin hasteneye giderek sancin kesilir ilac ve serumla edise etmeKızlar benim karnım çok sertlesince hastaneye geldim nst çekildi sancı çıktı serum ve ilaç verdiler bu gece yatış verdi doktorum
Olmaz mi canim sen sanciyi nst yi bana sorSağol canım benim senin olmusmuydu böyle ve tekrarladı mi daha sonra şuan iyiyim ama yine olur diye korkuyorum
Ayy inşallah dayanırlar canım benim
İlk ntsde baya sancı çıktı açılma falan yok serum ve ilaç verildi ikinciden itibaren normale döndü 2 kere daha çektiler ağrı gözükmedi inşallah daha da gözükmez
Nidicard basladilar demi canim ilac ? İlacla durduysa korkma dedigim gibi tamamen gecmez ama ilacla kontrol edildigi surece sorun yok.Bide ağrı sancı bişey hissetmiyorum sadece karın sertliği seninde boylemiydiMasalim01