2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Simdi 22 nisanda gidince der sanirim dusuncesini bi alacagim ne diyecek bakalm bu arada 7 kg aldim toplamda allah seni napmasn az aldn dedin dedin yetistim sana yaaaa öylemiymiss gozumu korkutma kizzz

Simdi 22 nisanda gidince der sanirim dusuncesini bi alacagim ne diyecek bakalm bu arada 7 kg aldim toplamda allah seni napmasn az aldn dedin dedin yetistim sana yaaaa öylemiymiss gozumu korkutma kizzz
Bebişim bana yetişmesen iyi olur bugün itibariyle tam 16 kilo almış bulunuyorum senin oğlun da var iş yükün daha ağır bugün 4 zıbın 4 battaniye utuledim belim koptu. Bence sen de yavaş yavaş başla hepsini birden yaparsak sabahına doğururuz her hafta üçer beşer yıkayıp kaldırcam şimdiden hastane çantası hazırlamak da kolay olur

16 kgggggg muuuuuuu kizz naptin sennnn ben bunu toplam gebelik boyuncaya dogdrmaya calisacaktim ben bayilacam aha beni kaldramanzdaa şaka maka dr ne diyo kg alimina kuzum . YA öyle yapmaya başlayayim ben o zman cnm

16 kgggggg muuuuuuu kizz naptin sennnn ben bunu toplam gebelik boyuncaya dogdrmaya calisacaktim ben bayilacam aha beni kaldramanzdaa şaka maka dr ne diyo kg alimina kuzum . YA öyle yapmaya başlayayim ben o zman cnm
Doktor kiloma bakmıyor bile geçen gittiğimde senin kilon yok bile dedi Hamile kaldığımda 57 kiloydum ama boy uzun.
Şekerden korkuyorum işte bu kadar hızlı kilo almam da iyi değil

Kızlar Dr a gittim bugün. 19+5 im. Bebekler arasındaki fark daha da açılmış 2 hafta olmuş. Dr yüzde 30 oranında teke düşer dedi. 10 gün sonra detaylı ultrason var. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Ben o 1 haftalık fark kapanmıştır umuduyla gitmiştim bugün. Çok da iyi beslenmiştim bu sıra ama etkilememiş. Vardır bir hayır diyorum bunda da. Belki sağlıksızdır ondan dedim. Ama bir taraftan da ikiz olmalarına o kadar alışmıştım ki. Çok üzgünüm

Hemen moralini bozma canım ne olacağı belli olmaz. Tek yumurta ikizi mi seninkiler?
Bana da doktor tek devam edecek demişti hala ikiz gidiyoruz ama biri hep geride çıkıyor.
Küçük olanda gelişim var mı önceki kontrole kıyasla?

Aralarında kaç gram fark var? Küçük olanda gelişim varmı? Geçen kontrolde kaç gramdı şuan kaç gram olmuş ve kontrollerin arasında kaç gün var

Çift yumurta ikizleri. Geçen sefer 170 gr dı şimdi 220 gr olmuş. Az büyüyor. Sizinki ne kadar geride çıkıyor

Aralarında kaç gram fark var? Küçük olanda gelişim varmı? Geçen kontrolde kaç gramdı şuan kaç gram olmuş ve kontrollerin arasında kaç gün var
15 günde bir gidiyorum. Öncekinde küçük 170 gr dı. Diğeri 200 Dü. Bugün küçük olan 220 olmuş büyük olan 300 olmuş.

Çift yumurta ikizleri. Geçen sefer 170 gr dı şimdi 220 gr olmuş. Az büyüyor. Sizinki ne kadar geride çıkıyor
Çift yumurtada kolay kolay olmaz ama bekle bi bakalım gerçekten sorun varsa detaylı ultrasonda söylerler. Tarama testi yaptırmış miydin?
Benimkilerin arasında en son 90 gram vardı

Çift yumurtada kolay kolay olmaz ama bekle bi bakalım gerçekten sorun varsa detaylı ultrasonda söylerler. Tarama testi yaptırmış miydin?
Benimkilerin arasında en son 90 gram vardı
Birinin ense kalınlığı 2.7 çıkmıştı. Biz de Nipt (fetal dna) testi yaptık. düşük risk çıkmıştı. Ama o testler 3 anomaliye bakıyor down, Turner gibi. Dr başka defektler de olabilir demişti. Takip edecek. Bakalım detaylıyı bekleyecez. Çift yumurta ikizlerinde bu farkların olması çok erken değil mi.

Erken de sonradan aranın kapanması da mümkün olumsuz düşünmemek lazım. Ya da aradaki fark sabit de kalabilir. Doğum kiloları arasında 90-100 gram fark olması çok iyi düşünsene

Erken de sonradan aranın kapanması da mümkün olumsuz düşünmemek lazım. Ya da aradaki fark sabit de kalabilir. Doğum kiloları arasında 90-100 gram fark olması çok iyi düşünsene
Elbette farkın sabit kalması en güzeli. Ama kafam olumsuz şeylere de çok gidiyor. Ya açılırsa ya başka sorunlar varsa vs vs. Hep bir diken üstünde olma hali. Zihnen çok yoruluyorum. Sakin kalmanın bir yolu var mı gerçekten

Olacağa mani olunmuyor canım böyle düşünebilirsin. Yani stres de yapsan perişan da olsan küçük olan bebek sağlıklı doğacaksa sen boş yere kendini uzdugunle kalacaksın. Doktor da hem yüzde 30 ihtimalle teke düşer demiş yüzde 70 ikiz devam etme ihtimali var o da az değil ki.

Evet şuan olumlu tarafı daha fazla. İnşallah sağlıklıdır ve öyle devam eder. Teşekkür ederim size de. Birbirimize destek olmak inanın iyi geliyor burda. Allah razı olsun

Senin için detaylı kağıdımı aradım bulamadım.. şuan benimkilerin arasında 300 gram fark var çift yumurta hiç düşünmüyorum böyle şeyler olabiliyor dedi doktorum haftasına uyumlu mu veya bir hafta geriden de gelebilir... eşit olmasını tabiki isteriz... doktorunda maşallah felaket tellalı gibi aklına eseni konuşmuş ..sen sakin ol aralarında 1 kiloya yakın fark olan ikizler bile var..

Kizlar bugun doktor randevum vardi bebekler az kilo almis tansiyonumda var doktor beni.yarin hastaneye yatiracak sancim da 80 cikti hem idrarda protein takip edicem dedi tansiyon takibi ciğer geliştirici yapicam dedi birçok sıkıntı çıktı moralim yerlerde 31+5 deyiz bu durumda olup gebeliği devam eden var mı

Evet inanın her gittiğimde gerilerek korkarak gidiyorum psikolojim bozuldu artık. Sizin ikizler arasındaki fark ne zaman oluşmaya başladı. Bana bu haftalarda (19+5im) farkın olması erken diyince korktum biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…