-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.021
İnşallah tek dileğim buInşallah her sey yolunda der detaylıda her sey normal der.
Ben hatırlıyorum detaylı da fark vardı.. işte raporu naptım bulamadım malesefEvet inanın her gittiğimde gerilerek korkarak gidiyorum psikolojim bozuldu artık. Sizin ikizler arasındaki fark ne zaman oluşmaya başladı. Bana bu haftalarda (19+5im) farkın olması erken diyince korktum biraz da
Bir arkadaşımız vardıKizlar bugun doktor randevum vardi bebekler az kilo almis tansiyonumda var doktor beni.yarin hastaneye yatiracak sancim da 80 cikti hem idrarda protein takip edicem dedi tansiyon takibi ciğer geliştirici yapicam dedi birçok sıkıntı çıktı moralim yerlerde 31+5 deyiz bu durumda olup gebeliği devam eden var mı
Aslında aralarındakı fark o kadar büyük değil ama küçük olan az gelişmiş sanki. Aradakı farkın kapanma ihtimali de var. Biz de aradakı fark 180gram falandı 2hafta sonra 130a indi fark. Haftaya gidicem bakalım durumlar nasıl diye. Zaten dr bu farkı çok önemsemiyor çift yumurta ikizi fark illa olucak diyo. Bu arada Kan sulandırıcı falan kullanıyormusun?15 günde bir gidiyorum. Öncekinde küçük 170 gr dı. Diğeri 200 Dü. Bugün küçük olan 220 olmuş büyük olan 300 olmuş.
Inşallah cnmBir arkadaşımız vardıMasalim01 oda böyle hastaneye yatış yapmıştı ağrısı vardı .. ama yatış yapınca ilaç vs ..geciktirilebilir doğum ..sakin ol Herşey de vardır bir hayır
Sağlıksız bir durum olmasın da. Varsın fark olsun. Sonucu iyi olsun bakalım size de teşekkür ederimBen hatırlıyorum detaylı da fark vardı.. işte raporu naptım bulamadım malesef
Rica ederim canım rabbim hepimize yardımcımız olsun inşallah...Sağlıksız bir durum olmasın da. Varsın fark olsun. Sonucu iyi olsun bakalım size de teşekkür ederim
Aspirin vermişti ilk haftalardan beri kullanıyorum. Sizin fark kaçıncı haftadan itibaren başlamıştı. Şuan kaçsınız. İnanın bu durumu yaşayanlarda sonuçlar pozitif olunca ben de biraz rahatlıyorum umudum artıyor.Aslında aralarındakı fark o kadar büyük değil ama küçük olan az gelişmiş sanki. Aradakı farkın kapanma ihtimali de var. Biz de aradakı fark 180gram falandı 2hafta sonra 130a indi fark. Haftaya gidicem bakalım durumlar nasıl diye. Zaten dr bu farkı çok önemsemiyor çift yumurta ikizi fark illa olucak diyo. Bu arada Kan sulandırıcı falan kullanıyormusun?
Bazı haftalar eşitleniyordu ama En baştan hep 5-10gram fark vardı. Sonra bebekler büyüdükçe fark da büyüdü 30-70-100gram gbi. Dediğim gbi son 2kontroldede 180gramdan 130grama düştü. Ben de 180gramı duyunca korkmuştum ama korkulcak bişey yok dedi dr. Çift yumurta ikizleri farklı göbek bagından besleniyor birininki diğerine göre daha çok gelişmiştir daha güzel besleniyordur. Önemli olan ikisinde de ilerleme olmasa eger büyüme dayanırsa o zaman sıkıntı. Şuan 29+0 oldukAspirin vermişti ilk haftalardan beri kullanıyorum. Sizin fark kaçıncı haftadan itibaren başlamıştı. Şuan kaçsınız. İnanın bu durumu yaşayanlarda sonuçlar pozitif olunca ben de biraz rahatlıyorum umudum artıyor.
Benim de son 2 kontrolde fark 1 haftadan 2 haftaya çıkınca korktum aslında beni korkutan şey bu fark daha da açılırsa. Birine bir şey olursa. Daha neler neler. Detaylı ultrason var 10 gün sonra. Bakalım o zamana kadar neler olacak. Allah büyük içimi ferah tutmaya çalışacağımBazı haftalar eşitleniyordu ama En baştan hep 5-10gram fark vardı. Sonra bebekler büyüdükçe fark da büyüdü 30-70-100gram gbi. Dediğim gbi son 2kontroldede 180gramdan 130grama düştü. Ben de 180gramı duyunca korkmuştum ama korkulcak bişey yok dedi dr. Çift yumurta ikizleri farklı göbek bagından besleniyor birininki diğerine göre daha çok gelişmiştir daha güzel besleniyordur. Önemli olan ikisinde de ilerleme olmasa eger büyüme dayanırsa o zaman sıkıntı. Şuan 29+0 olduk
Ya ne güzel, nerede acaba? İstanbulda mı?Benim gittiğim doktor normalde tek gebeliklerde 600 ikiz gebelikte benden 700 TL aldılar 100 TL bir fark oldu yani iki katı olmadı
Bir arkadaşımız vardıMasalim01 oda böyle hastaneye yatış yapmıştı ağrısı vardı .. ama yatış yapınca ilaç vs ..geciktirilebilir doğum ..sakin ol Herşey de vardır bir hayır
Evet canim benim sancilarim 29.haftada basladi ilacla hafifledi sonra 32.haftada iyice artti hasteneye yatisim oldu ilac dozu artti hafifleyince ciktim tekrar 35+0 a kadar durdu sukur yavrular meraklanma sanciyi kontrol altina aliyolar en azindan 35+lara gidersin meraklanma insallah idrarda protein tansiyon problemin de kontrol altina alinir booool su ic boool ben o kadar durabildiysem inan yuzde 50 su sayesindeInşallah cnm