2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

GÜNAYDINNN KIZLARR 😍😍😍
BUGÜN MİNIKLERIN HAREKETLERININ ARTTIGINI VER SERTLESTIGINI FARK ETTIM DAHA BISEY YEMEDIM AMA NEYI KUTLUYORLARSA ARTK SAGLI.SOLLU🤣:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Yaaa bende istiyorum bende bende. Dicem kemikler batmaya başlayınca da gelip burda ağlıcam 🤣🤣
Açlığı bildiriyor olabilirler mi acaba?? 🤭🤭

Gecti gecti😊 buyuyorlar ondanda olabilir sanirim cnm 22 nisanda dr gdecm
Yaa bilmiyorum ki ama ayakta uzun durursam veya yoğrulursam benim de ağrıyor. Dinlenince geçen ağrılardan korkma demişti doktorum.
Sen 2 haftada bir mi gidiyosun? Zaman geçmiyor ya çok özlüyorum kızları 😍
Ben de pazartesi gidiyorum ayın kaçı oluyor acaba 🤣

19.u oluyor pazartesi 🤣🤣🤣 yok kiz 31 martta gittim en son 23 gun sonra gtmis olacagim dr 15 gun snra gel dedi ama ben 23 gune uzattim🤪🤣🤣
Yaa bilmiyorum ki ama ayakta uzun durursam veya yoğrulursam benim de ağrıyor. Dinlenince geçen ağrılardan korkma demişti doktorum.
Sen 2 haftada bir mi gidiyosun? Zaman geçmiyor ya çok özlüyorum kızları 😍
Ben de pazartesi gidiyorum ayın kaçı oluyor acaba 🤣

Içerde Mahmut Tuncer halay ekibi varmış gibi hissetmiyor musun sen de bazen 🤣
Bebeklerin ilk kelimeleri lo olacak diye çok korkuyorum 🤣🤣🤣
Çok garip bi his gercekten öyle bisey yaomadan izleyesim geliyo guluyorm bazen kizlar kim kimi itiyo kalkiyo diye hareketlerini uyuma sekillerini hayal ediyrum rabbim saglikla sihhatle tam zamaninda dogum kucagimiza alip evimize donmeyide nasip etsin insallh dolabi acip kiyafetlere bakip dalip gidiyrm 🤲😍🎀💋

Çok garip bi his gercekten öyle bisey yaomadan izleyesim geliyo guluyorm bazen kizlar kim kimi itiyo kalkiyo diye hareketlerini uyuma sekillerini hayal ediyrum rabbim saglikla sihhatle tam zamaninda dogum kucagimiza alip evimize donmeyide nasip etsin insallh dolabi acip kiyafetlere bakip dalip gidiyrm 🤲😍🎀💋
Ya ben bi video izledim doktorun ikiz bebeklerde 6.ayda hazırlıkları tamamlayın demiş. Bi panik yaptım sonra hepsini birden yıka kurut ütüle beni mahveder bari her hafta bi makine yıkayıp ütüleyip hurçlara koyayım. Dün bi yıkadım battaniyeleri koklayıp koklayıp duruyorum doğurasım geldi 🤣
Inşallah bacım bütün dualarına gönülden amin şu mübarek ramazan gününde.🤗
Şeker yüklemesi için bir sey dedi mi doktorun yaptıracak misin?

X