2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar ben detaylıya girmek istemiyorum. Girmeyen var mı aranızda?
Kendi doktorum muhtemelen o kadar detaylı inceleyemez zamanı yok. Başka hastaneye de gitmek istemiyorum. Başka doktor aşırı geriyor zaten. Ben napıcam

İstanbul anadolu yakasında detaylı ultrason için önerileriniz nedir? Bir de ikiz olunca kime sorsam x2 fiyat veriyor. Sizin de öyle miydi?
Avrupa yakasinda gidicegim ben de 23 Nisan cuma gunu prof Recep Has a. Malesef ikiz oldugunu belirtince *2 fiyat soylediler banada. Ben bu doktoru cok arastirdim ama ne soylese gidicektim.

Benim kendi doktorum baktı .düşününce bir şey çıksa aldırmayı düşünmediğinden çok da baktırasım gelmedi

Benim kendi doktorum baktı .düşününce bir şey çıksa aldırmayı düşünmediğinden çok da baktırasım gelmedi
Organlarına falan baktı tek tek ama perinatolog değildi

Organlara filan her gittiğimde bakıyor zaten. Bir anomali görse söyler diye düşünüyorum.
Benimde baktırasım ondan yok galiba. Bende aldıramıyacağımı biliyorum. O yüzden baktırmak gelmiyor içimden. Yinede bu gittiğimde bir sorayım bakalım gerek görüyor mu doktor civanım

Aynrn Bi sor. Ben sordum detaylı bakıyorum ben zaten gerek yok dedi ben de başka yere gitmedim

Rvrt
Benide yatirdi doktor sancilarim durdu yarin da idrarda proteine bakacaklar inşallah sorun çıkmazda bende 35 leri gorurum cnm

Bence girin Allah korusun bir şey olunca çözümü varsa keşke dememek için iyi olur. Bazen basit bir ilaç bile çözüm oluyor.

Bence girin Allah korusun bir şey olunca çözümü varsa keşke dememek için iyi olur. Bazen basit bir ilaç bile çözüm oluyor.

Bilmiyorum belkide histir. Annelik iç güdüsüdür çok rahatım bu konuda. Ben rahat oldukça bebeklerinde herşeyi normal gidiyor. Sanki durduk yere çomak sokacak gibi hissediyorum bu detaylıda.

Bilmiyorum belkide histir. Annelik iç güdüsüdür çok rahatım bu konuda. Ben rahat oldukça bebeklerinde herşeyi normal gidiyor. Sanki durduk yere çomak sokacak gibi hissediyorum bu detaylıda.
Mecbur değilsin canım. Benim doktor başta kesin baktır dedi randevuyu aldık sonra çok da gerek yok demeye başladı. Madem gerek yoktu 12 13.haftalarda neden kesin baktır dedin be mübarek?
Neyse kendi doktorun kontrollerde organlara bakıyorsa ve bir sorun görmediyse yüzde 90 temiz çıkıyor zaten.

Seninkinin kafası baya karışıkmış dicemde bence değil. Oda her gittiğinde bir sıkıntı görmediği için gerek yok demiştir ilerleyen haftada.
Benim her gittiğimde beyin, beyincik, karaciğer, böbrek hepsini sayıyor bana. Tabi kendide analiz ediyordur. Adamın benim yaşım kadar tecrübesi var. Çarşamba randevum gidem bakalım ne diyecek. Bu sefer eşimde yok. Herşeyi sorabilirim. O biraz frenliyordu beni

Doktora sordurmayip kendi mi cevapliyordu bunlar da bi değişik bi sor bakalım gerek yok derse gitmezsin. O kadar para verince ben de hiç gerek yokmuş dedim çocuklarımın rızkını perinatologlara yedirdim

Benimde hiç keyfim yok
Dün gece feci bir bel ve kasık ağrılarıyla uyandım
Doğum sancısı mı değil biliyorum
Ama bunlarda hiç iyi gelmiyor bana inşallah geçecek ..Aynen bende 2 hafta daha dursam fena olmazdı bugün yataktan kalkmıcam kendimi iyi hissetmezsem doktorum gel demişti giderim napim...

Avrupa yakasinda gidicegim ben de 23 Nisan cuma gunu prof Recep Has a. Malesef ikiz oldugunu belirtince *2 fiyat soylediler banada. Ben bu doktoru cok arastirdim ama ne soylese gidicektim.
Evet recep has bu konuda en iyisi, hocaların hocası diye geçiyor. Ne kadar istedi acaba ikizlere?

nicecream ben de iki katı ücret ödedim canım. Daha da komiği bazı hastaneler ikiz doğumda iki katı ücret talep ediyormuş
Ya evet duydum o doğum mevzunu da yani dünyanın en saçma şeyi. Bi kere kesiyorsun aynı yerden çıkarıyorsun yani. Allahtan benim doktorum öyle değil, söyledim de şaşırdı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…