- 1 Aralık 2019
- 5.647
- 22.790
- 30
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.981
GÜNAYDINNN KIZLARR
BUGÜN MİNIKLERIN HAREKETLERININ ARTTIGINI VER SERTLESTIGINI FARK ETTIM DAHA BISEY YEMEDIM AMA NEYI KUTLUYORLARSA ARTK SAGLI.SOLLU
Oda olabilirr kalkimde biseler hazrlayim kizlarm acikmisYaaa bende istiyorum bende bende. Dicem kemikler batmaya başlayınca da gelip burda ağlıcam
Açlığı bildiriyor olabilirler mi acaba??
2300 civarıÖlçümlerde kilosu kaç çıkıyordu 2170 gr doğan bebeğin
İnşallahİnşallah onuda kucağınıza alırsınız en kısa zamanda
Oh oh içerde partiliyorlardır annesiGÜNAYDINNN KIZLARR
BUGÜN MİNIKLERIN HAREKETLERININ ARTTIGINI VER SERTLESTIGINI FARK ETTIM DAHA BISEY YEMEDIM AMA NEYI KUTLUYORLARSA ARTK SAGLI.SOLLU
Aynnn karnimzi doyuryrz simdiiOh oh içerde partiliyorlardır annesi
Uzun sure ayakta durduysan ondan da olabilir. Dinlen bakalım geçiyorsa sıkıntı yokmusKasiklarima agri giriyor kizlar cocuklr baskimi yapiyo sizce
Durdum bu ara valla cnm uzaniyrm simdiUzun sure ayakta durduysan ondan da olabilir. Dinlen bakalım geçiyorsa sıkıntı yokmus
Insallah gecer canım haber ver banaDurdum bu ara valla cnm uzaniyrm simdi
Gecti gectiInsallah gecer canım haber ver bana
Yaa bilmiyorum ki ama ayakta uzun durursam veya yoğrulursam benim de ağrıyor. Dinlenince geçen ağrılardan korkma demişti doktorum.Gecti gectibuyuyorlar ondanda olabilir sanirim cnm 22 nisanda dr gdecm
Yaa bilmiyorum ki ama ayakta uzun durursam veya yoğrulursam benim de ağrıyor. Dinlenince geçen ağrılardan korkma demişti doktorum.
Sen 2 haftada bir mi gidiyosun? Zaman geçmiyor ya çok özlüyorum kızları
Ben de pazartesi gidiyorum ayın kaçı oluyor acaba
Senin doktor çağırıyor ne güzel19.u oluyor pazartesiyok kiz 31 martta gittim en son 23 gun sonra gtmis olacagim dr 15 gun snra gel dedi ama ben 23 gune uzattim
Genellikle buna bu sabah daha çok saht oldm1Senin doktor çağırıyor ne güzelhareketleri hissetmeye başlayınca daha rahat oluyormuş ama insan.
Genellikle buna bu sabah daha çok saht oldm1
Ben hareketleri çok aşağıda hissediyorum bu aralar kasiklarimda oynuyorlar daha çok. Normal mi acaba?
Içerde Mahmut Tuncer halay ekibi varmış gibi hissetmiyor musun sen de bazenBnmkinin biri oyle biri yukarda
Çok garip bi his gercekten öyle bisey yaomadan izleyesim geliyo guluyorm bazen kizlar kim kimi itiyo kalkiyo diye hareketlerini uyuma sekillerini hayal ediyrum rabbim saglikla sihhatle tam zamaninda dogum kucagimiza alip evimize donmeyide nasip etsin insallh dolabi acip kiyafetlere bakip dalip gidiyrmIçerde Mahmut Tuncer halay ekibi varmış gibi hissetmiyor musun sen de bazen
Bebeklerin ilk kelimeleri lo olacak diye çok korkuyorum
Ya ben bi video izledim doktorun ikiz bebeklerde 6.ayda hazırlıkları tamamlayın demiş. Bi panik yaptım sonra hepsini birden yıka kurut ütüle beni mahveder bari her hafta bi makine yıkayıp ütüleyip hurçlara koyayım. Dün bi yıkadım battaniyeleri koklayıp koklayıp duruyorum doğurasım geldiÇok garip bi his gercekten öyle bisey yaomadan izleyesim geliyo guluyorm bazen kizlar kim kimi itiyo kalkiyo diye hareketlerini uyuma sekillerini hayal ediyrum rabbim saglikla sihhatle tam zamaninda dogum kucagimiza alip evimize donmeyide nasip etsin insallh dolabi acip kiyafetlere bakip dalip gidiyrm