- 19 Ocak 2017
- 6.961
- 20.184
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.961
Ah keşke dediğin gibi olsa ama geçen cuma günü doktorun beni şöööyle bir süzüşü vardı...bakışları çok şey anlattı resmen.. otobüs yutmuş halime çare aradı sanki...
Sesli güldüm...O yüzden Hasan Hocaya devam etmeliydinKilo dediğim zaman ben azar yiyorum. Ben takip ediyor muyumda sen ediyorsun diyor. Bence sorun yok devam. Göreceğiz Allahın izniyle ama yuvarlanarak ama vinçle taşınarak
Sesli güldüm...yuvarlanmayı tercih ederim vinç gelirse meraklı mahallenin hepsine derdimi nasıl anlatırım...uyguna tuttuk desem olurmuki
Aynen bakalım hayırlısı inşallah canım ...Onlar senden önce binerler merak etmeGerçi yuvarlanırsakta biz yalancılık tan kurtulur, yuvarlanıp gidiyoruzu gerçeğe dönüştürürüz Bencede yuvarlanalım
Aynen bakalım hayırlısı inşallah canım ...
Sen yalnız mısın bu arada eşin göreve gidecekti ,gitmesin yaaa.. bırakmasın seni...
İyi bari yalnız kalmamana çok sevindim... saolsunlar , benimde annem babam 28 ine bilet aldı olurda yasak gelirse çok fena oturur ağlarım heralde.. illede annem gelecek takıntısı oldu bendede..Hayırlısı olsun tabi başta o önemli sağlıklı, sıhhatli olsunlarda gerisi önemsiz
Eşimi acil görevlendirmeyle gönderdiler. Bıraktı, gitti bile
Kayınvalidemde, kayınpederim geldi sağolsunlar. Ben hala yatıyorum. Tamda zamanında geldiler yoksa izin mizin gelemeyebilirlerdi. Rabbim yüzüme güldü
İyi bari yalnız kalmamana çok sevindim... saolsunlar , benimde annem babam 28 ine bilet aldı olurda yasak gelirse çok fena oturur ağlarım heralde.. illede annem gelecek takıntısı oldu bendede..
Çok sağol canımHayırlı olsun canım .kaç haftada doğurdun tam olarak .önceden belirtin var mıydı planlı mı oldu doğum
Çok teşekkürler canımGözünaydın cnm Hayırlı olsun inşallah...
Fırsat bulursan yaz bize nasıl oldu ay biranda suyun mu geldi veya sancı.. hayallerime bakarmısın hep aksiyon..
İnşallah diğer bebeğin sağlıklıdır sağ salim kucağına alırsın canım mübarek günlerdeyiz inşallah güzel haberler verirsin bize. Kendini de üzme daha fazla hakkında böylesi hayırlı demek kiHerkese merhaba bugün 12. Hafta kontrolümüz vardı.
Bebeklerden birinin ense kalınlığı 6mm, dğerinin 2.4 mm çıktı.
6mm olanın duktal akımı da yok. Koryon villüs örneklemesi yapıldı sonucu bekleyecepiz ama anomalili olma ihtimali yüksek görünüyor. Redüksiyon önerebilirim dedi.
Diğer bebekte de anomali olabilir ama daha düşük ihtimal dedi. Ona daha sonra cvs yapabiliriz dedi.
Saatlerdir ağlıyorum. Daha yeni sustum. İşlemde ağrılıydı ama allah dayanma gücü veriyor. Şiimdi uzanıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu başlıktan ayrılmam gerekebilir gibii duruyor.
Amin ne güzle haber maşallah Allah bize de böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Bebişleriniz nasıl küveze girdiler mi ? Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla mutluluklaKızlaar bende doğurdumallahım hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin
Nasıl hissediyosun :)Hanımlar size bir şey sormak istiyorum. 19 haftalık hamileyim. İkizlerim sağlı sollu duruyorlar. Bebeklerin hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri birinin hareketlerini aşırı hissediyorum diğeri ise çok nadir. Bu normal mi kafama takıldı. Dr a gitmeme daha var. Sizlerde durumlar nasıldı o haftalarda
Kaçıncı haftadasın ?Eğer ilk hamilelik ise 20. Önce pek hissedilmiyorNasıl hissediyosun :)
Ben anlayamıyorum hala
Ne oluyor yani sormak istediğim nasıl bi his :)
Mesela göbeğimin sol tarafı kabarıyor sertleşiyor bir şey kayıyor içeride sankiNasıl hissediyosun :)
Ben anlayamıyorum hala
İnşallahAmin ne güzle haber maşallah Allah bize de böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Bebişleriniz nasıl küveze girdiler mi ? Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla mutlulukla
Ben de öyleyim ve sırf bu yüzden sofradan hep aç kalkıyorum. Doya doya yemeyi özledimİyi akşamlar herkese . Kızlar mide karın şişkinliğiniz oluyor mu sizinde. Özellikle yemeklerden sonra kıvranıyorum nefes alamıyorum oturtamıyorum yatamıyorum.Bu durumu yaşayanlar neler yapıyorsun . Tavsiye bekliyorum
Ay benim bildiğim içerde kavga var gibi bazen bebekler büyüdükçe hareketleri de sertlesiyorNasıl hissediyosun :)
Ben anlayamıyorum hala
Ölçümlerde kilosu kaç çıkıyordu 2170 gr doğan bebeğinİnşallahİkiside iyi biri küvözde ama 2170 gr olduğundan tedbir amaçlı ödemini atarda kilo verirse diye bugün yarın alıcam onuda inşallah sıkıntıları yok çok şükür
İnşallah onuda kucağınıza alırsınız en kısa zamandaİnşallahİkiside iyi biri küvözde ama 2170 gr olduğundan tedbir amaçlı ödemini atarda kilo verirse diye bugün yarın alıcam onuda inşallah sıkıntıları yok çok şükür