2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ah keşke dediğin gibi olsa ama geçen cuma günü doktorun beni şöööyle bir süzüşü vardı...bakışları çok şey anlattı resmen.. otobüs yutmuş halime çare aradı sanki...😂😂😂

O yüzden Hasan Hocaya devam etmeliydin 😄😄 Kilo dediğim zaman ben azar yiyorum. Ben takip ediyor muyumda sen ediyorsun diyor. Bence sorun yok devam. Göreceğiz Allahın izniyle ama yuvarlanarak ama vinçle taşınarak 🤭🤭

O yüzden Hasan Hocaya devam etmeliydin 😄😄 Kilo dediğim zaman ben azar yiyorum. Ben takip ediyor muyumda sen ediyorsun diyor. Bence sorun yok devam. Göreceğiz Allahın izniyle ama yuvarlanarak ama vinçle taşınarak 🤭🤭
Sesli güldüm...😂😂😂😂 yuvarlanmayı tercih ederim vinç gelirse meraklı mahallenin hepsine derdimi nasıl anlatırım...uyguna tuttuk desem olurmuki 😂😂😂

Sesli güldüm...😂😂😂😂 yuvarlanmayı tercih ederim vinç gelirse meraklı mahallenin hepsine derdimi nasıl anlatırım...uyguna tuttuk desem olurmuki 😂😂😂

Onlar senden önce binerler merak etme 🤭🤭 Gerçi yuvarlanırsakta biz yalancılık tan kurtulur, yuvarlanıp gidiyoruzu gerçeğe dönüştürürüz 😄 Bencede yuvarlanalım 😉

Onlar senden önce binerler merak etme 🤭🤭 Gerçi yuvarlanırsakta biz yalancılık tan kurtulur, yuvarlanıp gidiyoruzu gerçeğe dönüştürürüz 😄 Bencede yuvarlanalım 😉
Aynen bakalım hayırlısı inşallah canım ...
Sen yalnız mısın bu arada eşin göreve gidecekti ,gitmesin yaaa.. bırakmasın seni...

Aynen bakalım hayırlısı inşallah canım ...
Sen yalnız mısın bu arada eşin göreve gidecekti ,gitmesin yaaa.. bırakmasın seni...

Hayırlısı olsun tabi başta o önemli sağlıklı, sıhhatli olsunlarda gerisi önemsiz 💛
Eşimi acil görevlendirmeyle gönderdiler. Bıraktı, gitti bile 😬😬
Kayınvalidemde, kayınpederim geldi sağolsunlar. Ben hala yatıyorum. Tamda zamanında geldiler yoksa izin mizin gelemeyebilirlerdi. Rabbim yüzüme güldü 🤲

Hayırlısı olsun tabi başta o önemli sağlıklı, sıhhatli olsunlarda gerisi önemsiz 💛
Eşimi acil görevlendirmeyle gönderdiler. Bıraktı, gitti bile 😬😬
Kayınvalidemde, kayınpederim geldi sağolsunlar. Ben hala yatıyorum. Tamda zamanında geldiler yoksa izin mizin gelemeyebilirlerdi. Rabbim yüzüme güldü 🤲
İyi bari yalnız kalmamana çok sevindim... saolsunlar , benimde annem babam 28 ine bilet aldı olurda yasak gelirse çok fena oturur ağlarım heralde.. illede annem gelecek takıntısı oldu bendede..

İyi bari yalnız kalmamana çok sevindim... saolsunlar , benimde annem babam 28 ine bilet aldı olurda yasak gelirse çok fena oturur ağlarım heralde.. illede annem gelecek takıntısı oldu bendede..

Kayınvalidem sağolsun annem ne ise o olduğundan hangisi müsaitse onu çağırdım 🤭 Annem diğer torunlarına bakıyor 😄
Şuan şehirler arası seyahatte izin alınması gerekiyor galiba ona bir bak. Bugün açıklandı. Kısıtlamalar arttırıldı 2 haftalığına. Uzun süreli kalacağı için izin çıkar onu merak etme ama uğraşacaklar fazladan.

Hayırlı olsun canım .kaç haftada doğurdun tam olarak .önceden belirtin var mıydı planlı mı oldu doğum 😄
Çok sağol canım☺️ Gece sancılarım çoktu ve inanılmaz ağırlaşmıştım alımtı va gibi ufaktan belirtilerim vardı ve planlı doğum oldu👍🏻 35+5 tam
Gözünaydın cnm Hayırlı olsun inşallah...
Fırsat bulursan yaz bize nasıl oldu ay biranda suyun mu geldi veya sancı.. hayallerime bakarmısın hep aksiyon..😊😊
Çok teşekkürler canım😍 yok öyle bir aksiyon dediğim gbi planlı oldu😅

Herkese merhaba bugün 12. Hafta kontrolümüz vardı.
Bebeklerden birinin ense kalınlığı 6mm, dğerinin 2.4 mm çıktı.
6mm olanın duktal akımı da yok. Koryon villüs örneklemesi yapıldı sonucu bekleyecepiz ama anomalili olma ihtimali yüksek görünüyor. Redüksiyon önerebilirim dedi. :KK43:
Diğer bebekte de anomali olabilir ama daha düşük ihtimal dedi. Ona daha sonra cvs yapabiliriz dedi.
Saatlerdir ağlıyorum. Daha yeni sustum. İşlemde ağrılıydı ama allah dayanma gücü veriyor. Şiimdi uzanıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu başlıktan ayrılmam gerekebilir gibii duruyor. 😪
İnşallah diğer bebeğin sağlıklıdır sağ salim kucağına alırsın canım mübarek günlerdeyiz inşallah güzel haberler verirsin bize. Kendini de üzme daha fazla hakkında böylesi hayırlı demek ki

Kızlaar bende doğurdum 😍 allahım hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin
Amin ne güzle haber maşallah Allah bize de böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Bebişleriniz nasıl küveze girdiler mi ? Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla mutlulukla :KK54: :KK54::dua:

Hanımlar size bir şey sormak istiyorum. 19 haftalık hamileyim. İkizlerim sağlı sollu duruyorlar. Bebeklerin hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri birinin hareketlerini aşırı hissediyorum diğeri ise çok nadir. Bu normal mi kafama takıldı. Dr a gitmeme daha var. Sizlerde durumlar nasıldı o haftalarda
Nasıl hissediyosun :)
Ben anlayamıyorum hala
Ne oluyor yani sormak istediğim nasıl bi his :)

Burda doğum için 37 müdürleri gören yok Heralde değil mi genelde en fazla 36 küsürlerde doğum yaptı sanırım herkes

Kızlar e bebekte çok güzel bi kampanya var etiketin yarısına bir bakın istedim gerçekten bir çok şey çok uygun geldi bana hele de ikiz olunca malum iki tane almak gerekli mutlaka bakın derim

Amin ne güzle haber maşallah Allah bize de böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Bebişleriniz nasıl küveze girdiler mi ? Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla mutlulukla :KK54: :KK54::dua:
İnşallah🙏🏻 İkiside iyi biri küvözde ama 2170 gr olduğundan tedbir amaçlı ödemini atarda kilo verirse diye bugün yarın alıcam onuda inşallah sıkıntıları yok çok şükür🥰

İyi akşamlar herkese . Kızlar mide karın şişkinliğiniz oluyor mu sizinde. Özellikle yemeklerden sonra kıvranıyorum nefes alamıyorum oturtamıyorum yatamıyorum.Bu durumu yaşayanlar neler yapıyorsun . Tavsiye bekliyorum
Ben de öyleyim ve sırf bu yüzden sofradan hep aç kalkıyorum. Doya doya yemeyi özledim

X