2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Dikkat ediyorum vitaminlerimi alıyorum her gün değerlerim şimdilik güzel eksik bir şeyim yok ama tabi ilerde olur büyük ihtimalle. Bu arada hamilelikte ıhlamur serbest mi içiyor musunuz?

O hiç geçmiyor doktora gidip geldiğin Bi kaç gün için rahat oluyor sonra hep Bi kaygı .çok düşünmemek lazım da insan düşünüyor
Evet bugün nasıl rahatım anlatamam ama haftaya bu rahatlığım kalmayacak onu da biliyorum. Allahtan çalışıyorum da işle kafam meşgul oluyor.

Dikkat ediyorum vitaminlerimi alıyorum her gün değerlerim şimdilik güzel eksik bir şeyim yok ama tabi ilerde olur büyük ihtimalle. Bu arada hamilelikte ıhlamur serbest mi içiyor musunuz?
Ben ıhlamuru hiç içemedim canım ama bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum...

Abartmamak kaydıyla ben içiyorum yani günlük 1 bardağı geçmem. Her günde içmem zaten. Karadenizde olupta ıhlamur içmemek olmaz

Herkese merhaba bugün 12. Hafta kontrolümüz vardı.
Bebeklerden birinin ense kalınlığı 6mm, dğerinin 2.4 mm çıktı.
6mm olanın duktal akımı da yok. Koryon villüs örneklemesi yapıldı sonucu bekleyecepiz ama anomalili olma ihtimali yüksek görünüyor. Redüksiyon önerebilirim dedi.
Diğer bebekte de anomali olabilir ama daha düşük ihtimal dedi. Ona daha sonra cvs yapabiliriz dedi.
Saatlerdir ağlıyorum. Daha yeni sustum. İşlemde ağrılıydı ama allah dayanma gücü veriyor. Şiimdi uzanıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu başlıktan ayrılmam gerekebilir gibii duruyor.

Mübarek günlerdeyiz dua edelim canım senin için inş bir şey çıkmaz her şey güzel olur

Rabbim şifa versin yardımcınız olsun inşallah canım... dua et ,dualar edelim. Başka bir doktora da git lütfen...

Rabbim şu mübarek günde sesimizi duysun. İnşallah bişey çıkmaz hayırlısıyla iyi çıkar yanlış ölçüm filan olmuş olur.

Rabbim şifa versin yardımcınız olsun inşallah canım... dua et ,dualar edelim. Başka bir doktora da git lütfen...
Kuzum doktorum perinatoloji profu.
Eşim de radyoloji uzmanı o da gördü cvs yapıldı. Cumaya kadar çıkartmaya çalışacaklar. Ankaraya yolladı labaratuarı aradı. Diğeri de sınırda ama çok kötü değil başka muayene bulgusu yok.
Ntsi 6mm olanda duktal akım da yok. redüksiyon önerebilirim hazırlıklı olun dedi

Namazda bile aklımdaydın... Yaradan rabbim şifa verecek ben inanıyorum ,bir yol göstersin inşallah..

Namazda bile aklımdaydın... Yaradan rabbim şifa verecek ben inanıyorum ,bir yol göstersin inşallah..
Allah razı olsun hepiniizden. Allah bebeklerinizi sağ salim, sağlıkla kucaklarınıza kavuştursun. Ben sadece hareketini hissetmeden ne olacaksa olsun istiyorum. Şu haliyle bile çok çoook zor.
Diğer bebek için de cvs yaapabilirim dedi aynı anda olmasın diye bekleticek. Haftaya ya da iki hafta sonra çağırır muhtemelen.

Benim de solumdaki çok zıpır. Sanırım solda olmaları ile alakalı diğeri pek bir mülahim. Gariptir ki ikisi de erkek

Benim de solumdaki çok zıpır. Sanırım solda olmaları ile alakalı diğeri pek bir mülahim. Gariptir ki ikisi de erkek

O zaman soldan soldan geliyorlar Yerleşim yerlerimiz benzer demek ki Diğeri midemin altında o annesinin yemek yemesini istemeyen şekilci kızım Vurmuyor ama yedirmiyorda

Kızlaar bende doğurdum allahım hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin
Gözünaydın cnm Hayırlı olsun inşallah...
Fırsat bulursan yaz bize nasıl oldu ay biranda suyun mu geldi veya sancı.. hayallerime bakarmısın hep aksiyon..

Gözünaydın cnm Hayırlı olsun inşallah...
Fırsat bulursan yaz bize nasıl oldu ay biranda suyun mu geldi veya sancı.. hayallerime bakarmısın hep aksiyon..

Yeliz eğer 38'de planlı doğurmazsan ağır halimle hastaneyi basarım Kendini şartlar mısın şimdiden lütfen

Yeliz eğer 38'de planlı doğurmazsan ağır halimle hastaneyi basarım Kendini şartlar mısın şimdiden lütfen
Ah keşke dediğin gibi olsa ama geçen cuma günü doktorun beni şöööyle bir süzüşü vardı...bakışları çok şey anlattı resmen.. otobüs yutmuş halime çare aradı sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…