-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.921
O zaman içiniz rahat olsun. Hatta benim 2.7 çıkınca Dr ikiz gebeliklerde oluyor böyle bazen dedi.ek bulgular olursa dikkatli olmalıyız demişti. Bu ölçülerde sadece ense kalınlığı bir anlam ifade etmezmiş ki sizinki 2 mm çıkmış. Sağlıkla alın bebişleri kucağınızaHep rahattım aslında yüksek risk çıkınca şimdi içimde hep bi şüphe var. Başka Dr da gittik o da ultrason ile baktı bana kalırsa sıkıntı yok dedi. Parmak boğumlarını filan da saydı. Zaten çoğul gebelikler de ikili üçlü pek doğru çıkmıyormuş herhalde. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Adet ağrısı gibi olan mı tehlikeli oluyor acaba. Geçen Dr bana da böyle bir soru sormuştu. Ben de ikisi de değil demiştimKarın ağrısı derken bağırsak ağrısı mı (ishal ya da gaz)yoksa adet sancısı gibi mi bu ağrınız
Başka bi Dr daha gittik o da öyle dedi bir de ikiz gebelik olduğu için risk 2 ye katlar dedi. Yaptırmayacağım zaten. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah teşekkür ederimEnse kalınlığı 3 un altındaysa normal demişti bizim doktorumuz. Bence sizinki de normal , hem bazen yanıltıcı da olabiliyor. Ayrıntılı ultrasonda net belli olur 22. Haftada. Amniyosentez biraz tehlikeli olduğu için yaptırmiyorlar genelde.
Amin inşallah teşekkür ederimO zaman içiniz rahat olsun. Hatta benim 2.7 çıkınca Dr ikiz gebeliklerde oluyor böyle bazen dedi.ek bulgular olursa dikkatli olmalıyız demişti. Bu ölçülerde sadece ense kalınlığı bir anlam ifade etmezmiş ki sizinki 2 mm çıkmış. Sağlıkla alın bebişleri kucağınıza
Amin inşallah inşallah, sağlıkla dünyaya gelsin bebeklerimiz :)Başka bi Dr daha gittik o da öyle dedi bir de ikiz gebelik olduğu için risk 2 ye katlar dedi. Yaptırmayacağım zaten. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah teşekkür ederim
Bi doktora görünmenizde fayda var derimBu şisen kısım agrıyor. Ne gaz ne ishale benziyor
Adet agrısı ve hanı kolunuzun üstüne yatarsınız bi agrı oluşur ya ona benziyor
Evet canım adet ağrısı gibi bir ağrı tehlikeli . Bana doktorum demişti böyle bir ağrı olursa hemen gel diye ben de o yüzden biliyorumAdet ağrısı gibi olan mı tehlikeli oluyor acaba. Geçen Dr bana da böyle bir soru sormuştu. Ben de ikisi de değil demiştim
Gidecegim bugun teşekkür ederim.Bi doktora görünmenizde fayda var derim
İyi olmaya çalışıyorum gün günü tutmuyor
Aynı canım,kurban olduğum rabbim veriyor bi kolaylığını,dün kaburgalarım derken bugün wc yollarını mesken tuttum... midedeki baskı o her zaman var artık alıştık... dimi..İyi olmaya çalışıyorum gün günü tutmuyorsen nasılsın
Aynen sürekli WC ye gidiyorum . Bazen kemiklerim çok ağrıyor baskıdan da buna da şükür diyoruz bakalım bayramdan önce alacak gibi doktor o zamana kadar dururlarsa.36 artılarda. Gün yaklaştıkça da korkmaya başladım çok değişik Bi duyguAynı canım,kurban olduğum rabbim veriyor bi kolaylığını,dün kaburgalarım derken bugün wc yollarını mesken tuttum... midedeki baskı o her zaman var artık alıştık... dimi..
Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı sağlıkla büyütelim inşallah. Bizimde dün doktor kontrolümüz vardı ikisinin gelişimi de çok güzel dedi doktorumuz 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Yüreğim ağzımda gittim yine doktora acaba kötü bir şey var mı diye çok şükür görünce içim rahatladı. Kalbim nasıl dayanacak buna aylarca bilemiyorum.Aynen sürekli WC ye gidiyorum . Bazen kemiklerim çok ağrıyor baskıdan da buna da şükür diyoruz bakalım bayramdan önce alacak gibi doktor o zamana kadar dururlarsa.36 artılarda. Gün yaklaştıkça da korkmaya başladım çok değişik Bi duygu
Ama ne güzel oynuyorlar dimi hareketlerinde zirvedeler sankiAynen sürekli WC ye gidiyorum . Bazen kemiklerim çok ağrıyor baskıdan da buna da şükür diyoruz bakalım bayramdan önce alacak gibi doktor o zamana kadar dururlarsa.36 artılarda. Gün yaklaştıkça da korkmaya başladım çok değişik Bi duygu
Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı sağlıkla büyütelim inşallah. Bizimde dün doktor kontrolümüz vardı ikisinin gelişimi de çok güzel dedi doktorumuz 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Yüreğim ağzımda gittim yine doktora acaba kötü bir şey var mı diye çok şükür görünce içim rahatladı. Kalbim nasıl dayanacak buna aylarca bilemiyorum.
Alışıyor insan aslında daha sık gitmek geliyor içinden ama işte doktorun dediklerini yapıyoruz...Sen bol bol sağlıklı beslen depolarını doldur ihtiyacın olacak çünkü... o kadar dikkat ediyorum yinede kan ve b12 eksiğim var...Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı sağlıkla büyütelim inşallah. Bizimde dün doktor kontrolümüz vardı ikisinin gelişimi de çok güzel dedi doktorumuz 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Yüreğim ağzımda gittim yine doktora acaba kötü bir şey var mı diye çok şükür görünce içim rahatladı. Kalbim nasıl dayanacak buna aylarca bilemiyorum.
Ama ne güzel oynuyorlar dimi hareketlerinde zirvedeler sankiAz cık oturmayayım hemen harekete geçiyorlar el kol hareketlerini hayal ediyorum tulumların içinde... ayyy annesinin kuzucukları..
Pıt pıtlar ahh hatırlıyorum ilk gece farketmiştim... heyecan ve mutluluktan bir süre uykuya dalamadım... ama hep biri daha hareketliydi ,sanki şimdi eşit gibiler...Heveslendiriyorsun yapma
Daha yeni yeni pıtlıyor biri o hale gelmemize çok var daha
Pıt pıtlar ahh hatırlıyorum ilk gece farketmiştim... heyecan ve mutluluktan bir süre uykuya dalamadım... ama hep biri daha hareketliydi ,sanki şimdi eşit gibiler...
O hiç geçmiyor doktora gidip geldiğin Bi kaç gün için rahat oluyor sonra hep Bi kaygı .çok düşünmemek lazım da insan düşünüyorHepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı sağlıkla büyütelim inşallah. Bizimde dün doktor kontrolümüz vardı ikisinin gelişimi de çok güzel dedi doktorumuz 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Yüreğim ağzımda gittim yine doktora acaba kötü bir şey var mı diye çok şükür görünce içim rahatladı. Kalbim nasıl dayanacak buna aylarca bilemiyorum.