2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

2 tane 5.Gün embriyosu canım kalite olarak bi şey demediler ben 1 koyulsn istedm dr da embriyolog da 2 koyalım dediler şans artsın die o yüzden 2 koyuldu canım dr lara tamam dedik nasip ikimizmiş
Maşallah canım rabbim devamını göstersin inşallah evet ikide şans yüksek oluyor ikiz olma ihtimali de şuan ikisininde duydunmu kalp atışı falan 12.gun kaç çıkmıştı betan

Merhaba canım geçmiş olsun öncelikle . Benimde ablam aynı durumu yaşamıştı plesanta yaşlandiğı için patlamıştı çok kötü bir kanamayla sezeryana alınmıştı .Yanlış hatırlamıyorsam 35. Haftada idi . Bebekte 15 gün küvezde kalmıştı . Ama çok şükür bir yaramazlık olmadı . Korkutmamışımdır umarım . Her şey iyi olur sizin için inş

Herkese selam kızlar bir sorum olacak özellikle doğum yapmış annelere . İkizlere nasıl beşik aldınız . Ben çok kararsızım tek beşik mi alsam (park olanlardan) yoksa ayrı ayrı mı alsam bilemiyorum . Tek alsam biraz büyüdüklerinde birbirlerini uyandırırlar mı ?Sallanan portatif beşik alsam 2 tane daha iyi mi olur acaba . Kullananlardan yardım ve tavsiye istiyorum .

Canım ben 20 haftalık hamıleyim dün aldım park besik 2 tane :)))

Teşekkür ederim canım yuoo him korkutmadınallahım sen koru yarabbim
Biranda mı oldu yoksa daha önceden bilgi vermişlermiydi yaşlandığına dair?

Maşallah canım rabbim devamını göstersin inşallah evet ikide şans yüksek oluyor ikiz olma ihtimali de şuan ikisininde duydunmu kalp atışı falan 12.gun kaç çıkmıştı betan
Canjm ilk test 295 geldi 2 gün sonraki 911 geldi. 6 haftalık ken birinin kalp atışı var dedi 2 hafta sonra ultrason dedi diğeri için yarı yarıya ihtimal dedi. Bn kontrole gitmeden rahatsızlandım brl boşluklatmda bi ağrı var hala da var geçmio şu an batma hissi ve ağrı var ultrason a grdm 3 4 gün önce genel cerrahi ye gidip bi şey çıkmadı ama ağrım hala var hamile olduğum için ly an başka bi de yapılmıo ultrason a girince diğerinin kalp atışı oldğnu öle öğrendm yani 7. Haftada. Çarşamba günü kadın doğm dr u ile kontrlm var bakalım

Kızlar, özellikle doğumu yakın olanlar mide yanmanız kaçıncı haftada başladı?
14.haftadan beri mide yanmasıyla uğraşıyorum. O zamanlar doktor gaviscon vermişti geceleri bir yudum alsam rahat uyuyabiliyordum. 2 hafta kadar öyle hafif gitti ama 4 haftadır kabusa döndü dayanamıyorum. Ne süt fayda ediyor ne gaviscon asla uzanamıyorum. Hatta bazen arkama bile yaslanamıyorum. Geceleri mide yanmasından uyumak zaten imkansız.
Bu yanmalar hafta ilerledikçe artacak mı?

Geçmiş olsun. Burda yazılanlara bi bakar mısın. Senin mesajını gördükten sonra denk geldi. Aklıma sen geldin. Belki sana da iyi gelir. Çok şükür bende mide yanması vs olmadığı için cevap verememiştim. Allah şifa versin..

Susuz da duramam ama bunu da deneyeceğim mutlaka teşekkür ederim

İnan aynı durumdaydım sizinle . Bende 20 . Haftadayım hiç bir şey geçirmiyor yanmamı ilaç sadece yarım saat bir hafifletiyor yine aynı . Diğer taraftan da şişkinlik çok aşırı var . 1 bardak su içsem midemden gitmiyor sanki yediğim içtiğim her şey midemde kalıyor . Özellikleri akşamları bildiğin ağlıyorum çocuk gibi . Ne yapacağımı bilmiyorum bir kaç gün rezene çayı iyi geldi ama artık o da işe yaramıyor. Kabus oldu resmen hamilelik . Hiç tadı çıkmıyor vallaha . Bulantıdan kurtuldum diye sevinemiyorum vallaha . Nasıl bitecek geriye kalan aylar . Ben bittim artık şimdiden sabır falan kalmadı

Bana son aylarda daha da artıyor dediler zaten onu duyunca iyice yıkıldım. Artmasa bari böyle devam etse diyordum.
Doktora rennie tablet sordum kullanabilirsin dedi. Sabah bi tane attim bu saate kadar yanma olmadı cok şükür sen de doktoruna bi sor istersen. Midemden gitmiyor deyince benim yediğim ger sey boğazımda duruyor gibi acaba aynı his mi? Gercekten daha yarısında doğursam da rahatlasam moduna girdim ben nasıl geçecek daha 17 18 hafta bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…