-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.361
Ben 13. haftaya kadar kanama yaşadım bazen parça geldiği bile oldu ki ben de onları kese zannettim ama hiç bir sorun çıkmadı sizin de çıkmaz inşallahBenimde 2 kesw gorundu haftaya kontrole gidicem
kesenin biri kucuk etrafinda kanama var dedi drm gecen kanamam oldugunda gidince ogrendim 2 kese oldugunu
igneyle kanamamdurdu
dun yine kanamam oldu kucuk olan kese mi dustu ne oldu anlamadm
Aksama dr gdicem
Cok korkuyorum nolur dua edin..(
İkiz gebelik yasayip boyle kanama yasayan varmi??
Inşallah 37 38 görürüz valla o ağırlığa da razıyım acılara da razıyımAynen canım akşamları 200 mg progestan alıyorum çok yürümüyorum ama yatma da pek yok hep oturuyorum bundan sonra uzanayım.Maşallah senin iyiymiş inşallahta hep öyle gitsin.Haftalar geçtikçe insan nasıl ağırlaşıyor artık değil ayakta durmak yan yatarken bile karnım zonkluyor resmen ileri haftaları düşünemiyorum
Cok sukur iki kesede duruyo dedi simdilik kanamam yok elhamdullahİnş kötü bir şey yoktur . Doktordan gelince yaz merak ederim şimdi
Meraba canım bn de 7 haftalık ikizlere hamileyim birinin kalp atışı yeni duyuldu ilk gttiğşmzde yoktu bnm çift kese vR ama.Merhaba guzel anneler8 haftalik tek yumurta bebislerine hamileyim. 7 haftalikken yani daha gecen hafta ogrendim ikizlerim olacagini. Ogrendigimden beri de tam anlamiyla mutlu olamadim. Tek yumurta ikizleriyle internette yazan seyler genellikle cok olumsuz (erken dogum, kan tranfuzyonu vs) ve yuksek riskli gebelikler oldugu. Aranizda tek yumurta ikizleri olan veya olacak olan annelerin tecrubelerine duymayi cok ihtiyacim var
Merhaba rabbim yardımcınız olsun... ateş basmaları mide bulantı yanmaları, birde ayakta durmaktan kaynaklanan rahim ağrılarım ve kramplar var...gün sayıyorum bu hafta bitti bitecek... doktorum 37olunca hemen alCam dedi.. size bişiy denildi mi..Bu arada bebeklerim birazcık geriden geliyor elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çok şükür kıpır kıpırlar nst de bile kalp atışlarını takip edemiyorlar ...Arkadaşlar son haftalariniz nasıl geçiyor 33. haftadayim zorlanmaya başladım ayak bileklerim şişti yürüyüş de yapamıyorum sizde nasıl durumlar
Maşallah sağ salim gelsinler vaktindeMerhaba rabbim yardımcınız olsun... ateş basmaları mide bulantı yanmaları, birde ayakta durmaktan kaynaklanan rahim ağrılarım ve kramplar var...gün sayıyorum bu hafta bitti bitecek... doktorum 37olunca hemen alCam dedi.. size bişiy denildi mi..Bu arada bebeklerim birazcık geriden geliyor elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çok şükür kıpır kıpırlar nst de bile kalp atışlarını takip edemiyorlar ...
Ben hep yatıyorum ayakta durunca direk karnım sertleşiyor çünkü korkuyorum . 37 artı 0 olunca mı yoksa 36 artılarda mı almayı düşünüyor doktorunuz .ben de bu gittiğimde sorucam bakalım en son ne zamana kadar gider diyeMerhaba rabbim yardımcınız olsun... ateş basmaları mide bulantı yanmaları, birde ayakta durmaktan kaynaklanan rahim ağrılarım ve kramplar var...gün sayıyorum bu hafta bitti bitecek... doktorum 37olunca hemen alCam dedi.. size bişiy denildi mi..Bu arada bebeklerim birazcık geriden geliyor elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çok şükür kıpır kıpırlar nst de bile kalp atışlarını takip edemiyorlar ...
O korkular endişeler hepimizde var ama allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :)Meraba canım bn de 7 haftalık ikizlere hamileyim birinin kalp atışı yeni duyuldu ilk gttiğşmzde yoktu bnm çift kese vR ama.
Bn de risklerinden korkuyorum ama inşallah bi sorun olmaz canım
Canım bir süre sonra gözün risk falan görmüyor ikisine birden yetebilir miyim korkusu alıyor insanı. Benim şu an tek derdim 37-38.haftalari görebilmek. Maşallah burdaki çoğu ikiz annesi de hep o haftalarda doğum yaptı bana da umut oldu. Inşallah biz de sağ salim vaktinde kucağımıza alcaz bebeklerimiziMeraba canım bn de 7 haftalık ikizlere hamileyim birinin kalp atışı yeni duyuldu ilk gttiğşmzde yoktu bnm çift kese vR ama.
Bn de risklerinden korkuyorum ama inşallah bi sorun olmaz canım
Canım 36 biter öyle alır ... yatıyorum dedin ya inan o bile zor hiçbiyerde rahat edemiyorum bazen yerlerdeyim düşün..karnın toplanıyor bi tarafa ya düzelirken yine ağrıyor..aman bu haftalarda yavaş hareket edelim bide ..önceki doğum yapan arkadaşlardan baya bişiyler öğrendim herkes aynı gibiydi'... umarım 36 yı görürüz inşallah çok güzel olurdu..Ben hep yatıyorum ayakta durunca direk karnım sertleşiyor çünkü korkuyorum . 37 artı 0 olunca mı yoksa 36 artılarda mı almayı düşünüyor doktorunuz .ben de bu gittiğimde sorucam bakalım en son ne zamana kadar gider diye
Süt ve madensuyu içiyorum... hafif sulu ve az baharat ,salçalı şeyler yemeye dikkat et .. ewt biraz erken başlamış sende daha 21. Hafta.. ayrıntılıya girdin mi?Maşallah sağ salim gelsinler vaktinde
Mide yanmalari beni mahvetti ya çok erken başladı bi de. Bu sabah saat 7de midemin yanmasına uyandım resmen yatağa oturdum geçmesini bekledim. Dayanılmaz oldu artık ilk zamanlar sadece geceleri yanıyordu şimdi sürekli yanıyor.
Gaviscon süt falan da hicbir işe yaramiyor
14.hafta başladı mide yanması bu hafta iyice zirve yaptı artık dayanılır gibi değil. Detaylı 2 hafta sonra gircem daha girmedim inşallah her şey yolundadır...Süt ve madensuyu içiyorum... hafif sulu ve az baharat ,salçalı şeyler yemeye dikkat et .. ewt biraz erken başlamış sende daha 21. Hafta.. ayrıntılıya girdin mi?
İnşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin..günler hızlı ilerliyor aslında bende bi sabırsızlık var işte..Ben 24. Hafta perinatoloğa ikinci kez gittiğimde önceki eksikleri tamamlamıştık... pozisyon nedeniyle bazen kolu bacağı bir diğerinin arkasında kalıyor ön bilgi olsun sana canım..14.hafta başladı mide yanması bu hafta iyice zirve yaptı artık dayanılır gibi değil. Detaylı 2 hafta sonra gircem daha girmedim inşallah her şey yolundadır...
Ultrasonda gözükmüyor yani altta kalınca teşekkür ederim bilgi içinİnşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin..günler hızlı ilerliyor aslında bende bi sabırsızlık var işte..Ben 24. Hafta perinatoloğa ikinci kez gittiğimde önceki eksikleri tamamlamıştık... pozisyon nedeniyle bazen kolu bacağı bir diğerinin arkasında kalıyor ön bilgi olsun sana canım..
Güzel dileklerin için teşekkür ederim..Ultrasonda gözükmüyor yani altta kalınca teşekkür ederim bilgi içinkendi doktorum her gittiğimizde bakıyor idrar kesesi iyi kalbi iyi midesi iyi şu bu. Detaylıda perinatolog baksın dedi iyi dedim.
Aman canım maşallah senin doğum yaklaşmış ama 5 6 hafta daha dursunlar
Uyku eğitimini ben ciddi ciddi araştırıyorum. Hadi tek olsa ben de uykusuz kalayım nolcak deyip idare edersin belki de ikizlerin uykusu beni çok korkutuyor açıkçası uyku eğitimi de vermezsem kafayı yerim gibi hissediyorum.Bu arada doğum yapmış ikiz anneleri fırsat buldukça bize deneyimlerinden bahsedebilseler. Tek başına gece ikisine birden bir kişi bakabilir mi?
Ben gündüze yardımcı alacağım ama gece eşim yorulmasın istiyorum gündüz yeterince yoruluyor.
İkizlere uyku eğitimi verip başarılı olunabilir mi?
Bakalım bakalım...
Hamilelik ağrılarından zaten aşırı korkuyorum orta-ağır ohss geçirerek başladığım için sürece.