2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben 13. haftaya kadar kanama yaşadım bazen parça geldiği bile oldu ki ben de onları kese zannettim ama hiç bir sorun çıkmadı sizin de çıkmaz inşallah

Inşallah 37 38 görürüz valla o ağırlığa da razıyım acılara da razıyım

Meraba canım bn de 7 haftalık ikizlere hamileyim birinin kalp atışı yeni duyuldu ilk gttiğşmzde yoktu bnm çift kese vR ama.
Bn de risklerinden korkuyorum ama inşallah bi sorun olmaz canım

Arkadaşlar son haftalariniz nasıl geçiyor 33. haftadayim zorlanmaya başladım ayak bileklerim şişti yürüyüş de yapamıyorum sizde nasıl durumlar
Merhaba rabbim yardımcınız olsun... ateş basmaları mide bulantı yanmaları, birde ayakta durmaktan kaynaklanan rahim ağrılarım ve kramplar var...gün sayıyorum bu hafta bitti bitecek... doktorum 37olunca hemen alCam dedi.. size bişiy denildi mi..Bu arada bebeklerim birazcık geriden geliyor elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çok şükür kıpır kıpırlar nst de bile kalp atışlarını takip edemiyorlar ...

Maşallah sağ salim gelsinler vaktinde
Mide yanmalari beni mahvetti ya çok erken başladı bi de. Bu sabah saat 7de midemin yanmasına uyandım resmen yatağa oturdum geçmesini bekledim. Dayanılmaz oldu artık ilk zamanlar sadece geceleri yanıyordu şimdi sürekli yanıyor.
Gaviscon süt falan da hicbir işe yaramiyor

Ben hep yatıyorum ayakta durunca direk karnım sertleşiyor çünkü korkuyorum . 37 artı 0 olunca mı yoksa 36 artılarda mı almayı düşünüyor doktorunuz .ben de bu gittiğimde sorucam bakalım en son ne zamana kadar gider diye

Mide yanması reflü beni de mahvediyor hatta çoğu zaman kusuyorum geceleri bana doktorum su haftada aliriz diye bir şey demedi çünkü 28. haftamda bebislerimden birisi doğum pozisyonuna geçmişti kafası rahim agzindaydi erken doğum olur dedi büyük ihtimal hatta o hafta ciğer geliştirici bile vurunmustum ama şükür bu haftalara kadar gelebildim ayakta çok fazla duramıyorum karnim hemen sertleşiyor şimdi de ayak bileklerim şişti çok fena

Meraba canım bn de 7 haftalık ikizlere hamileyim birinin kalp atışı yeni duyuldu ilk gttiğşmzde yoktu bnm çift kese vR ama.
O korkular endişeler hepimizde var ama allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :)
Allah dağına göre kar verirmiş :) hele de bu karlar sevgi yumağı canımız yavrularımız olacaklar.
Bugün bir yazı okudum sonunda diyordu ki
Tek çocuk az çocuk, 2 çocuk çok çocuk, ikizler ordu :)))
Sağlıkla kavuşalım sağlıklı huzurlu mutlu aynı anlarda uyumayı seven uyumlu güzel yavrular olsunlar :)))

Canım bir süre sonra gözün risk falan görmüyor ikisine birden yetebilir miyim korkusu alıyor insanı. Benim şu an tek derdim 37-38.haftalari görebilmek. Maşallah burdaki çoğu ikiz annesi de hep o haftalarda doğum yaptı bana da umut oldu. Inşallah biz de sağ salim vaktinde kucağımıza alcaz bebeklerimizi

Canım 36 biter öyle alır ... yatıyorum dedin ya inan o bile zor hiçbiyerde rahat edemiyorum bazen yerlerdeyim düşün..karnın toplanıyor bi tarafa ya düzelirken yine ağrıyor..aman bu haftalarda yavaş hareket edelim bide ..önceki doğum yapan arkadaşlardan baya bişiyler öğrendim herkes aynı gibiydi'... umarım 36 yı görürüz inşallah çok güzel olurdu..

Süt ve madensuyu içiyorum... hafif sulu ve az baharat ,salçalı şeyler yemeye dikkat et .. ewt biraz erken başlamış sende daha 21. Hafta.. ayrıntılıya girdin mi?

Süt ve madensuyu içiyorum... hafif sulu ve az baharat ,salçalı şeyler yemeye dikkat et .. ewt biraz erken başlamış sende daha 21. Hafta.. ayrıntılıya girdin mi?
14.hafta başladı mide yanması bu hafta iyice zirve yaptı artık dayanılır gibi değil. Detaylı 2 hafta sonra gircem daha girmedim inşallah her şey yolundadır...

14.hafta başladı mide yanması bu hafta iyice zirve yaptı artık dayanılır gibi değil. Detaylı 2 hafta sonra gircem daha girmedim inşallah her şey yolundadır...
İnşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin..günler hızlı ilerliyor aslında bende bi sabırsızlık var işte..Ben 24. Hafta perinatoloğa ikinci kez gittiğimde önceki eksikleri tamamlamıştık... pozisyon nedeniyle bazen kolu bacağı bir diğerinin arkasında kalıyor ön bilgi olsun sana canım..

Ultrasonda gözükmüyor yani altta kalınca teşekkür ederim bilgi için kendi doktorum her gittiğimizde bakıyor idrar kesesi iyi kalbi iyi midesi iyi şu bu. Detaylıda perinatolog baksın dedi iyi dedim.
Aman canım maşallah senin doğum yaklaşmış ama 5 6 hafta daha dursunlar

Bu arada doğum yapmış ikiz anneleri fırsat buldukça bize deneyimlerinden bahsedebilseler. Tek başına gece ikisine birden bir kişi bakabilir mi?
Ben gündüze yardımcı alacağım ama gece eşim yorulmasın istiyorum gündüz yeterince yoruluyor.
İkizlere uyku eğitimi verip başarılı olunabilir mi?
Bakalım bakalım...
Hamilelik ağrılarından zaten aşırı korkuyorum orta-ağır ohss geçirerek başladığım için sürece.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim..

Uyku eğitimini ben ciddi ciddi araştırıyorum. Hadi tek olsa ben de uykusuz kalayım nolcak deyip idare edersin belki de ikizlerin uykusu beni çok korkutuyor açıkçası uyku eğitimi de vermezsem kafayı yerim gibi hissediyorum.
Sen peki kitaplarla kendin mi ilerlemeyi düşünüyorsun yoksa uyku meleğinden yardim alır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…