2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bana son aylarda daha da artıyor dediler zaten onu duyunca iyice yıkıldım. Artmasa bari böyle devam etse diyordum.
Doktora rennie tablet sordum kullanabilirsin dedi. Sabah bi tane attim bu saate kadar yanma olmadı cok şükür sen de doktoruna bi sor istersen. Midemden gitmiyor deyince benim yediğim ger sey boğazımda duruyor gibi acaba aynı his mi? Gercekten daha yarısında doğursam da rahatlasam moduna girdim ben nasıl geçecek daha 17 18 hafta bilmiyorum 😓
Midemden gitmiyor diyince yani yediyim her şey hep midede kalıyor sürekli dolgunluk hissi var hep şiş midem anlamında söyledim . Bu arada dizin de mi 20 . Haftanız

Maşallah canım rabbim devamını göstersin inşallah evet ikide şans yüksek oluyor ikiz olma ihtimali de şuan ikisininde duydunmu kalp atışı falan 12.gun kaç çıkmıştı betan
1185.55 benim 3.gun emriosu taze transfer 2 tane sizce ikiz olasigi nedir

1185.55 benim 3.gun emriosu taze transfer 2 tane sizce ikiz olasigi nedir
Kaçıncı gün değeri 1185. Ben pek anlamıyorum tecrübem yok bu konuda ama kan tahlilleri kesin tanı değil önemli olan kesede ne göründüğü hakkında hayırlısı olsun🤲

Canjm ilk test 295 geldi 2 gün sonraki 911 geldi. 6 haftalık ken birinin kalp atışı var dedi 2 hafta sonra ultrason dedi diğeri için yarı yarıya ihtimal dedi. Bn kontrole gitmeden rahatsızlandım brl boşluklatmda bi ağrı var hala da var geçmio şu an batma hissi ve ağrı var ultrason a grdm 3 4 gün önce genel cerrahi ye gidip bi şey çıkmadı ama ağrım hala var hamile olduğum için ly an başka bi de yapılmıo ultrason a girince diğerinin kalp atışı oldğnu öle öğrendm yani 7. Haftada. Çarşamba günü kadın doğm dr u ile kontrlm var bakalım
Maşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin insalallah 🤲

X