- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.421
Midemden gitmiyor diyince yani yediyim her şey hep midede kalıyor sürekli dolgunluk hissi var hep şiş midem anlamında söyledim . Bu arada dizin de mi 20 . HaftanızBana son aylarda daha da artıyor dediler zaten onu duyunca iyice yıkıldım. Artmasa bari böyle devam etse diyordum.
Doktora rennie tablet sordum kullanabilirsin dedi. Sabah bi tane attim bu saate kadar yanma olmadı cok şükür sen de doktoruna bi sor istersen. Midemden gitmiyor deyince benim yediğim ger sey boğazımda duruyor gibi acaba aynı his mi? Gercekten daha yarısında doğursam da rahatlasam moduna girdim ben nasıl geçecek daha 17 18 hafta bilmiyorum
Bugün tam 20+6yim. Bebekler yukarı doğru büyüyor ya acaba mideyi sıkıştırıyor da ondan m oluyor?Midemden gitmiyor diyince yani yediyim her şey hep midede kalıyor sürekli dolgunluk hissi var hep şiş midem anlamında söyledim . Bu arada dizin de mi 20 . Haftanız
1185.55 benim 3.gun emriosu taze transfer 2 tane sizce ikiz olasigi nedirMaşallah canım rabbim devamını göstersin inşallah evet ikide şans yüksek oluyor ikiz olma ihtimali de şuan ikisininde duydunmu kalp atışı falan 12.gun kaç çıkmıştı betan
Kaçıncı gün değeri 1185. Ben pek anlamıyorum tecrübem yok bu konuda ama kan tahlilleri kesin tanı değil önemli olan kesede ne göründüğü hakkında hayırlısı olsun1185.55 benim 3.gun emriosu taze transfer 2 tane sizce ikiz olasigi nedir
1185.55 benim 3.gun emriosu taze transfer 2 tane sizce ikiz olasigi nedir
Maşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin insalallahCanjm ilk test 295 geldi 2 gün sonraki 911 geldi. 6 haftalık ken birinin kalp atışı var dedi 2 hafta sonra ultrason dedi diğeri için yarı yarıya ihtimal dedi. Bn kontrole gitmeden rahatsızlandım brl boşluklatmda bi ağrı var hala da var geçmio şu an batma hissi ve ağrı var ultrason a grdm 3 4 gün önce genel cerrahi ye gidip bi şey çıkmadı ama ağrım hala var hamile olduğum için ly an başka bi de yapılmıo ultrason a girince diğerinin kalp atışı oldğnu öle öğrendm yani 7. Haftada. Çarşamba günü kadın doğm dr u ile kontrlm var bakalım
Kaçıncı günün değeri? Hcg ikiz olup olmadığı hakkında kesin bilgi vermez ama yüksek çıkıp tek olan çok var. Kalp atışında netleşir1185.55 benim 3.gun emriosu taze transfer 2 tane sizce ikiz olasigi nedir
Saol canım darısı senin başına olsun inşallah tüm isteyenlere olsunMaşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin insalallah
Tupbebek 12. GunKaçıncı gün değeri 1185. Ben pek anlamıyorum tecrübem yok bu konuda ama kan tahlilleri kesin tanı değil önemli olan kesede ne göründüğü hakkında hayırlısı olsun
Maşallah çok güzel değerin iki embriyomuydu önemli olan güzel katlanıp devam etmesiTupbebek 12. Gun
Tupbebek 12. Gun değerim 3. Gun emriosuKaçıncı günün değeri? Hcg ikiz olup olmadığı hakkında kesin bilgi vermez ama yüksek çıkıp tek olan çok var. Kalp atışında netleşir
Evet 2 taze transfer sondergerim 11886Maşallah çok güzel değerin iki embriyomuydu önemli olan güzel katlanıp devam etmesi
1122.62 mis son degerim yani 5 aylik deger buMaşallah çok güzel değerin iki embriyomuydu önemli olan güzel katlanıp devam etmesi
5 haftalik ne 5 ayligi1122.62 mis son degerim yani 5 aylik deger bu
Tamam işte sende zaten 5haftalik olmuyor mu hesaplattinmi1122.62 mis son degerim yani 5 aylik deger bu
Benım doktorum iki embriyo konuldu ise beta dogru sonuc vermez dedi.5 haftalik ne 5 ayligi
5 haftalik ne 5 ayligi
Evet tam 5 haftalikTamam işte sende zaten 5haftalik olmuyor mu hesaplattinmi
E onu nasıl bilecekmisiz dediğim gibi kese muayenesi ile belli olur tekmi ciftmi yüksek olunca ikiz ihtimali yüksek oluyor ama kesin tanı usgBenım doktorum iki embriyo konuldu ise beta dogru sonuc vermez dedi.