- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.381
Uyku meleği şu eğitim verenleri mi diyorsun?Uyku eğitimini ben ciddi ciddi araştırıyorum. Hadi tek olsa ben de uykusuz kalayım nolcak deyip idare edersin belki de ikizlerin uykusu beni çok korkutuyor açıkçası uyku eğitimi de vermezsem kafayı yerim gibi hissediyorum.
Sen peki kitaplarla kendin mi ilerlemeyi düşünüyorsun yoksa uyku meleğinden yardim alır mısın?
Yok kuzum ben kitaplar okuyacağım. Araştırıyorum sana da öneririm. Düşünsene birini zar zor uyutuyorsun diğeri o sırada bağırıyor çağırıyor hop diğeri de uyanıyor
Ya bir de annem babam ablam 3lüsü ve kucağa alıştırmalarına mani olmanın zorlukları var. Evde yardımcıma sözüm geçer de bakalım bakalım ama önce çok okumam lazım, sonra bebeklerimi iyice gözleyip analiz etmem onlara en uygun şekle karar vermem lazım.
İnşallah hallederim diye düşünüyorum. Çünkü uyku eğitimi vermezsem perişan olurum oluruz biliyorum. O yüzden bir yandan kendime güvenmekle birlikte bir yandan dış faktörler, duygusallık -(o kısımda mantıklı olabileceğimi düşünüyorum genelde de yerine göre sert bir yapım olabiliyor anneliğin beni marsmellov yapmasını beklemiyorum,misal ablam yeğenlerim ağlıyor yemek yemiyor aman aç kalmasınlar diye basıyor çikolatayı fantayı ama ben asla verme diyorum beni dinlemiyorlar onları vereceğini bildiğii için yemek yemiyor mesela diyorum. Bana sert diyorlar ama bence o kadar rafine şekeri verdikleri için onlar zalim. Çocuk bilmez erişkin kıymamalı.Bir de acil hekimiyim onun verdiği bir yapıda dirayet oluyor (inşallah düşündüğüm panik garip duygusal annelerden olmam ama hormonlar tabi elimizde olmayabiliyor, çocuk uzmanı arkadaşım kızının gaz ağrısını karıştırıp sonlandıramadığı için acile getirmişliği olmuştu o yüzden dediğim herşeyi şuanki mantığıma söylüyor olayım. İddialı değilim yani :) terzi-sökük hikayesi bir gerçektir de bir yandan :) )
Uyku meleği dediğin bu eğitimciler ise üniden bir bölümden mezun olmuyorlar okuyup allayıp pullayıp sunuyorlar. Yine büyük konuşmayayım okudum denedim denedim olmadı. Bebekler çok zorluyo tıkandım belki denerim. Ama önce kendi doğrumu kendim bulmak istiyorum.