- 7 Ekim 2020
- 945
- 1.806
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.821
BuldumTamam canım teşekkür ederim.
Teşekkür ederim canımBuldumbebelac nenatal diye geçiyor o da.
Ben 10.haftada bırakmıştımHerkese merhaba, güzel bir haftasonu dilerim. Burada tüp bebek ile ikiz bekleyenlere bir sorum olacaktı. Doktorunuz estrofemi kaçıncı kaftada bıraktırdı?
Ben almadım. Hastanenin karşısı hep eczane. Çocuk doktoruna danışıp öyle almayı düşünüyorum.Kızlar doğum çantanıza mama alıp koydunuz mu?Aldıysanız tercihiniz ne oldu?
Nasıl canım son durumun? hastanedesin galiba.Ben almadım. Hastanenin karşısı hep eczane. Çocuk doktoruna danışıp öyle almayı düşünüyorum.
Evet hastanedeyim. Serum takılıyor devamlı. Nst çekiliyor. Doktor en son gitmeden baktı nstler iyi sabah.kadar iyi olursa sabah taburcu ederim dedi. Sanırım birazz daha götürmeyi düşünüyor durumum sabaha kadar iyi.olursa inşallah.Su an iyi nstler şükür. Bir hafta daha götürsek en kötü iyi olur.Nasıl canım son durumun? hastanedesin galiba.
2 hafta diyorum sanaEvet hastanedeyim. Serum takılıyor devamlı. Nst çekiliyor. Doktor en son gitmeden baktı nstler iyi sabah.kadar iyi olursa sabah taburcu ederim dedi. Sanırım birazz daha götürmeyi düşünüyor durumum sabaha kadar iyi.olursa inşallah.Su an iyi nstler şükür. Bir hafta daha götürsek en kötü iyi olur.
Bence de2 hafta diyorum sana
2 hafta diyorum sana
İnşallah kızlar ya süper olurBence deherkes sırasını beklesin.
Mesela senden snra dogum sırası bende
Koymadım canım kafam karışık o konuda . En kötü doktor tavsiyesi ile hemen eczaneden alınır diye düşünüyorum ama bilemedimKızlar doğum çantanıza mama alıp koydunuz mu?Aldıysanız tercihiniz ne oldu?
Benim doğuma girecek çocuk doktoru mamaların hepsi aynı hangisini tercih ederseniz demiş yeni doğum yapan arkadaşa.Bakalim alıp koymak istiyorum aslinda.Koymadım canım kafam karışık o konuda . En kötü doktor tavsiyesi ile hemen eczaneden alınır diye düşünüyorum ama bilemedim
Aynen ya durun durduğunuz yerdeBence deherkes sırasını beklesin.
Mesela senden snra dogum sırası bende
Aslında aynen öyle bence bebekten bebeğe değişir deneme yanılma yolu bulunacak en iyisiBenim doğuma girecek çocuk doktoru mamaların hepsi aynı hangisini tercih ederseniz demiş yeni doğum yapan arkadaşa.Bakalim alıp koymak istiyorum aslinda.bı karar versem
Oğlum aktif emiyor kızım ise emiyor ama çok az canım ona her öğünde arkasından mutlaka ya sağılmış süt ya da mama veriyorum. Benim de sol göğsümde süt daha fazla nedenseYani biri aktif emiyor diğeri sagilmis mı içiyor doğru mu anladım canım? Senin her iki göğsünde de süt aynı mı sürekli aktif emilmeyen memede daha az hissediyor musun? Benim İlkinde de sağ sola göre daha azdı bunda tam tersi
Daha cok ufaklar normal bu sekilde hissetmeniz. 24. Haftalardan sonra asil hareketler hissediliyor. Hic huzursuzlanmayin.Merhaba kızlar ikizlerimle 20+5 teyim bazı günler hareketlerini gayet iyi hissederken bazen çok az ve hafif hissediyorum bu normal mi sizce bugün o hissedemediğim günlerden biri ve bu durum beni çok ürkütüyor
Her gün yeni türettiğim korkularla ıyanıyorum resmen allahtan sizler varsınız da rahatlatıyorsunuz.Çok teşekkür ederim cevabınız içinDaha cok ufaklar normal bu sekilde hissetmeniz. 24. Haftalardan sonra asil hareketler hissediliyor. Hic huzursuzlanmayin.
Çok normal 27.haftada dahi bazen net hissetmedigin oluyo.Telaş yapmayın.Merhaba kızlar ikizlerimle 20+5 teyim bazı günler hareketlerini gayet iyi hissederken bazen çok az ve hafif hissediyorum bu normal mi sizce bugün o hissedemediğim günlerden biri ve bu durum beni çok ürkütüyor