- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.801
Canım benim tansiyon kaynaklı dün alma niyeti vardı perinatologun ama kendi hocam tüp bebek doktorum 37 ye girince almak kucağına vermek istiyorum şuan neyle karsilasicaz bilmiyorum dedi yani onun demesine göre haftaya perinatolog tekrar görecek ve doğum için tarih verecekler.12 Mart gibi gorunuyo 37.haftam.Benim gittiğim klinikte kendi doktorum perinatolog ile birlikte ikiz doğumlarına giriyolar.Son 3 haftadır ikisi takipte benim durumu.Ondan birlikte karar veriyolar ama kendi tüp doktorum daha temkinli.Bu hafta bazı testler istediler onlarda sorun çıkarsa bekletmezler artık.Cunku iki gündür ciğer geliştirici iğne de yaptırdılar.Canım içini ferah tut önemli olan organ gelişimlerini tamamlamış olmalariymis bunu anladım 2025 doğan ödem gidince 1930 Lara düştü zaten çok şükür hıc oksijen almadılar sadece beslenme hortumu takılı kaldı 4 gün , küçüğü de bigun sonra gelebilirdi ama ben toparlansin büyüğüne alisayim diye beklettim
Çok anne ile tanıştım çok erken doğup 21 gün kalıp kuvozde 1600 görünce anne yanına vermişlerdi kilo kıstas değilmiş onu anladım. Senin doğum belli mı inşallah sende kucağında alıp çıkarsın kalsa bile çok bırakmazlar inşallah canım
İnşallah hepimizin herşey yolunda gitsin sizler gibi.