2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Canım benim tansiyon kaynaklı dün alma niyeti vardı perinatologun ama kendi hocam tüp bebek doktorum 37 ye girince almak kucağına vermek istiyorum şuan neyle karsilasicaz bilmiyorum dedi yani onun demesine göre haftaya perinatolog tekrar görecek ve doğum için tarih verecekler.12 Mart gibi gorunuyo 37.haftam.Benim gittiğim klinikte kendi doktorum perinatolog ile birlikte ikiz doğumlarına giriyolar.Son 3 haftadır ikisi takipte benim durumu.Ondan birlikte karar veriyolar ama kendi tüp doktorum daha temkinli.Bu hafta bazı testler istediler onlarda sorun çıkarsa bekletmezler artık.Cunku iki gündür ciğer geliştirici iğne de yaptırdılar.
İnşallah hepimizin herşey yolunda gitsin sizler gibi.

İnşallah yavaş yavaş çoğalacaktır. Çok şükür bebeklerinizde sizde sağlıklısınız. Gerisi hallolur

Sma çok kabız yapiyo diye yorum okudum ama eminde olamadım.Aptamil pretamil deniliyo daha çok o da heryerde yok internette de güvenemedim açıkçası.
Aptamil prematil düşük doğum ağırlığında bebekler için kullanılıyo. Eğer bebekler 2500 den küçükse bir numara mamam ağır gelebilir. Sizinkiler 2000 civarında mıydı yanlış hatırlamıyorsam. Prematil almak daha iyi.yanlış hatırlamıyorsam bebelac markasınında prematil gibi olanı vardı. Adını hatırlamıyorum.
Sma diğer mamalara göre daha iyi. Aptamiller genelde bebeği daha çok şişiriyo pof kilo aldırıyo. Şeker oranı daha fazla diye biliyorum. Biz yenidoğanda çalışırken sma kullandığımız bebekler kabız olmuyodu. Aptamil kullandıklarımız kabız oluyodu.

Canım benim kızda 9 ay emdi Max 15 dk benim onda da aman aman bı sütüm olmadı ama büyük doğduğu için mı ne daha aktif emiyordu bı yandan sagiyordum mama da verip bı şekilde idare ettim

Bunlar da işte göğsüme alır almaz yumuşak yumuşak çekiyor,dinlene dinlene gidip gitmediğini anlamıyorum çok, makinenin vakumla 10dk da çıkardığını en az 20 dk emiyor olmaları lazım suanki cclerine göre ama mümkün değil ne yapacağımı şaşırdım bıberonu hemen alıyorlar sagilmus olanı ya da mamayı

Çabuk toparlansinlar istiyorum bıberonu bıraksam olmaz memeyi her defasında teklif etmekten başka bir şey aklıma gelmiyor

Sma çok kabız yapiyo diye yorum okudum ama eminde olamadım.Aptamil pretamil deniliyo daha çok o da heryerde yok internette de güvenemedim açıkçası.

Bizim hastanede hep onlar verdiler hazırlayıp Aptamil 1 no ya da prematil di emin değilim ama ben eve gelince prematil aldım benimki geç prematüre sayılıyor ama düşük kilo doğumlu bebek kriterinden dolayı yoksa Dr 1 no da verebilirsin demişti

Benim kızımın biri 2100/ diğeri 2500 civarı anca doğarlar sma ve Bebelac gold da prematil diye bı ibare denk gelmedi.Sma da direkt 1 numara mi tavsiye ediyorsunuz?

Sen mama meme dönüşümlü git canım emin olursun doyduğundan

İnşallah yavaş yavaş çoğalacaktır. Çok şükür bebeklerinizde sizde sağlıklısınız. Gerisi hallolur

Çok şükür hepimizinki her daim sağlıklı olsun inşallah da benim memeyi bı şekilde aktif emmelerini sağlamam lazım bı öğün sadece meme vermeye çalışayım

İşte kuzu sagilmis süt ve mama biberon ile gidiyorum da aktif ememezlerse olan süt de sagilarak belli bı yere kadar götürür diye korkuyorum ya şimdi 9 da birini 10 dk memede Tutayım barı sonrasında mama vereyim olduğu kadar artık elimizden geleni yapalım da, kızımda sütü çok stres yapmıştım

Emin ol kuzu bşraz kilo alınca emme refleksleri güçlenecek ve süt çoğalacak

Benim kızımın biri 2100/ diğeri 2500 civarı anca doğarlar sma ve Bebelac gold da prematil diye bı ibare denk gelmedi.Sma da direkt 1 numara mi tavsiye ediyorsunuz?
2500 olanda doğduktan sonra ödem atacağı için en uygunu prematil gibi geldi. Bebelac ın hangisi olduğunu öğreneyim size yazarım. Sma 1 i bebekler büyünce daha uygun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…