2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Her mama her bebeğe aynı etkiyi göstermiyor tabiki. Ben çalıştığım süre zarfında şahit olduğum şeyleri yazdım canım. Bebelac nenatali bende arkadaşa söyledim. Herkesin bebeği farklı tabiki.

Koymadım canım kafam karışık o konuda . En kötü doktor tavsiyesi ile hemen eczaneden alınır diye düşünüyorum ama bilemedim
aptamil 1 numaradan alabilirsiniz anne sütünede benzer alıştırma bardağıda alın direk biberon kullanmayın

Arkadaşlar süt sağma makinesi olarak hangi markayi önerirsiniz benim göğüs uclarim yok emzirme olayı beni çok korkutuyor strese giriyorum düşündükçe benimle aynı durumu yaşayan var mı ya da bir öneriniz var mı

Benim de göğüs uçlarım yok göğüs ucu satılıyor onlardan al canım. İnan sağıp yedirmek daha zor

34haftalık ikiz anasından selamlaar çok şükür nst de sancımız cıkmadı kızlar cok sevindim inşaallah vaktini bekleyecek uslu kızlarım benim azıcık aralarındaki fark acılmıs ama doktor normal dedi ölçümlerden de olabiliyor diye. Biri 2195 biri 2379 olmuş cok şükür Allah a inşaallah 2500 enaz olur dogumda

Maşallah kuzular içerde rahat galiba aman biraz daha dursunlar annesi
Doğuma kadar 2500 görecek gibiler kiloları da çok iyi maşallah

yok var daha doğuma. Yarın kontrol var bakalım gün verecek Mi? Sen nasılsın nasıl gidiyor
Hayırlı haberlerle gel inşallah yaz buraya mutlaka
Bizim aynı yatıyorum kalkıyorum haftam daha erken olduğu için aşırı rahatım. 30dan sonra bakalım aynı şeyi söyleyebilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…