2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar bana doktor 15-20 dk emzir sonra ara ver dedi. Sonraki süt faydalı değilmiş o alacağını alıyor dedi. Ben de öyle yapıyorum
Kızlar daha minyon oluyor canım benim de oğlum 2.800 kuzum 2.400 doğdu

Ya aslında bende bunu istiyorum ama ikizlerde sadece anne sütü çok zor..

Kendi durumumu kisa anlatayım ,35 haftalık doğurdum biri 1800 diğeri 2025 doğdu,4 gün kuvozde kilo takibi için kaldılar, doğdukları gün ve eve geldiğimizden beri aynı saatte beslenip temizleniyorlar, benim sütüm de akmasa da damlıyo bı kere denedim sadece emzirmeyi denemeyi 10 dk etmiyorlar ama hemen dalıyorlar mümkün değil 45 dk bilfiil emsinler de alması gereken CC yi alıp doysunlar çekim güçleri az çünkü bazen makineden yarım saatte çıkıyor ya da çıkmıyor .

Emzirmeyi mama takviyeli gitmek istiyorum ama işte birini 45 dk emzirirsem diğerine mama verirsem beslenme saatleri hepten sarkacak inşallah meme reddi olmaz arttırmam lazım zaten , memeyi 5-10 dk olsa da sık sık vermeye çalışıyorum uyarici olsun diye inşallah daha vakumlu emmeye başladıklarında her şey daha kolay olur

Daha iyi misin diye soracaktım ki gördüm iletini havalar da bı öyle bı böyle gidiyor cuma gününe kadar iyi olursun inşallah canım yoksa dediğin gibi öksürük tiksirik sezeryande çok zor

Daha iyi misin diye soracaktım ki gördüm iletini havalar da bı öyle bı böyle gidiyor cuma gününe kadar iyi olursun inşallah canım yoksa dediğin gibi öksürük tiksirik sezeryande çok zor
Ay inşallah iyi olurum kuzum yolsa ertelenir büyük ihtimalle 5 günde iyi olmam lazım faranjit zorluyor

Kızlar bana doktor 15-20 dk emzir sonra ara ver dedi. Sonraki süt faydalı değilmiş o alacağını alıyor dedi. Ben de öyle yapıyorum

Kızlar daha minyon oluyor canım benim de oğlum 2.800 kuzum 2.400 doğdu
Öyleymiş aslı'm da inşallah diğer kizimda toparlar doğum vaktine kadar tek temennim bu ikisini bı kucağıma alıp evime gelmek çok istiyorum.İnsallah bizim minnoşlarda üzmez bizi

Ben kızımı 13 ay emzirdim kuzum hiç 45 dk emzirdiğimi bilmiyorum maksimum 10dk emerdi 45 dk ikizler için çok uzun bir süre bana göre tek çocuk için bile çok uzun süre bir süre sonra gögüse öyle alışıyorlarki gögüste uyuyorlar işte anne için başlıyor ıstırap günleri emzik niyetine aç olsa da istiyor tok olsada gece uykular haram gündüz oturmak haram ten teması önemli ama fazlası zarar cidden ilk zamanlar insan bunun farkına varmıyor ama ilerleyen zamanlarda illallah ediyor

Canım seni okuyunca umut doldum.1800 müş senin bebişin biri de 4 gün sadece kalmış bu cok iyi
.Bu durumda benimkide doğuma kadar 2000/2100 u bulur kavuşurum bende inşallah .
Bu hafta 1900 oldu

Evet ikizlerde sadece anne sütü gerçekten çok zor. Haklısınız. Keşke öyle bi imkan olsa. Sütünüzü arttırmak için bol bol sıvı tüketebilirsiniz. Elinizden geldiğince dinlenmeye çalışın. Bide eczanelerde süt arttırıcı takviyeler var çay vs. İsterseniz onlardan tüketebilirsiniz. Bi yerde görmüştüm ikizlerini sırayla bi birini emzirip diğerine mama veriyormuş. Sonra diğerini emziriyomuş. İlk önce emene mama veriyomuş. Bilmiyorum belki bu sistem evde denenebilir. Ama sütü arttırmak için bol bol uyaran vermek lazım. Makineler pek istenileni yapmıyor. O yüzden bebekler acıktıkça ilk önce anne sütü için uğraşmak lazım. Yoksa bebekler hemen kolaya alışıyolar. Biberon onlara daha kolay geliyor. Emmek zor geliyor. Aktif meme emmeyince süt azalıyor. Herşey birbiri ile bağlantılı. Bide bebekleriniz eğer 10 15 dk aktif emiyolarsa sütünüzün boşaldığını hissediyosanız bebek doymuş demektir. Eğer hala aç geliyosa size o zaman mama takviye verilebilir. O da çok çok doyurcak şekilde verilmezse iyi olur. Şimdi hastane ilee ev farklıdır. Ben burdan konuşuyorum ama Allah nasip ettiğinde evlatları kucağıma aldığımda nasıl olur bilmiyorum ama emmiyolarsa stres yapmayın. Mama ile büyüyen çok cocuk var. Allah sağlık versin bebeklerinize. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah a kalmış.

Doktorunuz neye göre dedi bilmiyorum. Ama sütün artması ve azalmaması için süt kanallarının tamamen boşalması lazım. Bide asıl yağlı besleyen süt son süt diye biliyorum. İsterseniz yine bi araştırın. Belki doktorunuzun da başka bildiği bişey vardır

Herkese merhaba, güzel bir haftasonu dilerim. Burada tüp bebek ile ikiz bekleyenlere bir sorum olacaktı. Doktorunuz estrofemi kaçıncı kaftada bıraktırdı?

Benim doktorum kalp atışlarını duyana kadar kullandırdı. 7+3'te kalp atışları için gitmiştim. Hem bant hem hap olarak alıyordum.

Evet ya az önce farkettim 6 da beslenme saatleri rutinde küçük mikirdanmaya başladı hemen meme verdim biraz sonra ağlamaya başladı biberon verdim çekti . Aslında hastaneden beri veriyorum meme uyukladiklari için aktif emmiyorlar.Hastsnede hep şırınga ile verdik ama şırınga çok zahmetli, bazen akıyor ne gittiğini anlamıyorum sıkması zor stresli bende mecbur biberon başladın antikolik en yavaş akışlı .

Her şeyi bestlak damla,malt içeceği, humana içiyorum.bol su, yeşillik, hoşaf .bı yandan sagarak çoğalmaya çalışıyorum inşallah böyle 5 dk 10 dk tutarak büyürler daha hızlı çekmeye başlarlar da sütü bitirmez , teşekkür ederim aynen öyle büyüyorlar benim ilk kızda mama meme gitmişti ama sonradan çoğalmıştı ilk başta sütü çok bol bol olanlardan olmadım

Öyleymiş aslı'm da inşallah diğer kizimda toparlar doğum vaktine kadar tek temennim bu ikisini bı kucağıma alıp evime gelmek çok istiyorum.İnsallah bizim minnoşlarda üzmez bizi
İnşallah kuzum sağlıcakla kucağına alıp eve götüreceksin minnoşları
Benim oğlum sürekli memede kalmak istiyordu ben de bırakıyordum doktora bu durumdan bahsettim, göğüsün boş hissediyor musun 15 dk sonra dedi evet dedim o zaman doymuştur gerisi keyif emmesidir dedi. Dinlendir yeri gelirse yarım saat sonra tekrar ver ama bi anda 45 dk verme dedi. Bilemiyorum mantıklı konuşuyor gibi geldi. Ki zaten doymasa 1.aydaki kontrolde 1 kilo almamış olurdu bence. Ama kızım zaten emiş gücü daha azdı hep o 10 dk emince göğsüm boşalmıyor sağılmış süt veriyorum sonrasında. Aslında her geçen gün göre göre tecrübeyle kendimiz karar veriyoruz beslenme olayına stres yapmamak lazım

Canım seni okuyunca umut doldum.1800 müş senin bebişin biri de 4 gün sadece kalmış bu cok iyi
.Bu durumda benimkide doğuma kadar 2000/2100 u bulur kavuşurum bende inşallah .
Bu hafta 1900 oldu

Canım içini ferah tut önemli olan organ gelişimlerini tamamlamış olmalariymis bunu anladım 2025 doğan ödem gidince 1930 Lara düştü zaten çok şükür hıc oksijen almadılar sadece beslenme hortumu takılı kaldı 4 gün , küçüğü de bigun sonra gelebilirdi ama ben toparlansin büyüğüne alisayim diye beklettim

Çok anne ile tanıştım çok erken doğup 21 gün kalıp kuvozde 1600 görünce anne yanına vermişlerdi kilo kıstas değilmiş onu anladım. Senin doğum belli mı inşallah sende kucağında alıp çıkarsın kalsa bile çok bırakmazlar inşallah canım

Yani biri aktif emiyor diğeri sagilmis mı içiyor doğru mu anladım canım? Senin her iki göğsünde de süt aynı mı sürekli aktif emilmeyen memede daha az hissediyor musun? Benim İlkinde de sağ sola göre daha azdı bunda tam tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…