2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Mamajo aldım pompa canım.Bende perinatolog ve hafta da 2 nst takibindeyim.
İnşallah karaciğer değerlerin düşer bana da yarın idrar da protein kacagina bakılacak.

Merhaba kızlar. 23+2 ikizlere hamileyim. Genel olarak aşırı rahat hamilelik geçirdim ağrım yada herhangi rahatszlığım olmadı. Ama son 3-4gündür feci şekilde kalça kemik ağrısı çekiyorum. Oturunca hiss etmiyorum ama oturdugum yada yattığım yerden kalkmak yürümek işgence oldu. Kendim çalışıyorum 2ay daha çalışmam lazım. Dr randevuma daha 1hafta var. Oyüzden size sormak istedim. Bu durumu yaşadınızmı? Acaba geçici birşeymi? Kemiklermi büyüyor vücutmu alışıyor? Yoksa sona kadar böylemi devam edicek? Yatakta bile sağdan sola dönemiyorum

Mamajo aldım pompa canım.Bende perinatolog ve hafta da 2 nst takibindeyim.
İnşallah karaciğer değerlerin düşer bana da yarın idrar da protein kacagina bakılacak.
Canım çok sağol umarım inşallah seninde herşey normal çıkar
Sağma makineleri indirmdeyken almadım arkadaş vericek diye o da bulamıyor evde arkadaşımdakide mamojoo
Lansinohta iyymiş

Büyüyor bebekler ondan kaynaklı bir ağrı olabilir ama dr una danışmanda fayda var benim o haftalarda hiç olmamıştı fıtık fln mı var

Büyüyor bebekler ondan kaynaklı bir ağrı olabilir ama dr una danışmanda fayda var benim o haftalarda hiç olmamıştı fıtık fln mı var
Fıtık falan yok zaten belim ağrımıyor hatta başka hiç biryerim ağrımıyor. Hani çocukken kalça kemiğimiz ağrırdı büyüklerde boyun uzuyor derlerdi ya aynı yer yani bildiğin kemik ağrısı. Bebeklerden dolayı kemiklermi büyüyor noluyor anlamadımki. Sanki bacaklarımı oyuncak bebek gibi çıkarmış geri takmışlar. Bi kaç gün daha dayanayım bari olmadı haftayı beklemeden gideyim doktora.

z
benimde karaciğer değerlerim birden artmıştı max değerin 4 katı falandı. Ursactive 1 haftada normal değerlere düşürdü birde yumurta ve vitaminlerimi tüketmedim faydası olmuştur mutlaka. İlaç baya etkili sizinde değerleriniz normale döner umarım

Merhaba bende 23+2 yim ikiz benimde bel sırt ağrım çok oluyo çok ayakta kalınca dinlenince geciyo çok ayakta kalmamaya dikkat edin uzanın

Hala kendimi hamiş gibi hissediyorum bazen hamislikten sonra hamile olmamak biraz üzücü geliyor onun da zevki baskaymis doğrusu kızlar anne olmak çok güzelmissss hepinize de hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim. Spinal anestezi sırasında çok sıkıntı yaptım kendime tansiyonum düştü falan ama kızları görünce geçti hepsi. :)
Bu arada kızlar hastaneden çıkarken doğduklarında daha zayıf çıktılar. Kg verdiler. Normalmiş. Benm hastanemdeki bebek hemşireleri ve doktorları bana kesinlikle süt sagmayi onermediler en iyi pompa bebektir dediler. Erken doğduklarındannmidir nedir bebekler hala anne karnında gibi. Sürekli uyuyorlar ve emziremiyorum. Bugn emziremedim diye sesle ağladım. İşte böyle günler kizlarrr

Kızlar napıyosunuz nasılsınız? İyice ağırlaştınız değilmi ben kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyorum. Ve bir haftadır ara ara adet olacakmısım gibi sancı girip cıkıyor hani ilk zamanlardaki gibi birde belim arada yokluyor herhalde artık yaklaşıyor yokluyor diyorum dün rüyamda bebek emziriyordum bugün de dogum yapacaktım rüyalarda artık hep oralarda Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah

Buarada mama ne aldınız ya da alacaksınız araştırdınız mı? Ben cok kararsız kaldım yaa içeriği temiz helal sertifikalı olsun diye araştırdım epey ama hiç bir mamada yokmuş bu şart neden anlayamadım

Nerde doğum yaptınız? Özel hastanede mi devlette mi? Memnun kaldınız mı? Gerçekten anne olmak çok güzel olmalı, hele bir de ikiz annesi olmak

Ben ilk prematille başladım sonra aptamil 1 devam ettim şimdi aptamil 5 numara kullanıyorum kof kilosu yok onun hariçinde aptamilde şeker yok anne sütündeki gibi laktoz var kabızlık deseniz her bebeğe göre değişiyor bizde hiç olmadı mesela bebelac da ise Nenatal var düşük doğum ağırlıklı mama ondan deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…