2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Nasıl canım son durumun? hastanedesin galiba.
Evet hastanedeyim. Serum takılıyor devamlı. Nst çekiliyor. Doktor en son gitmeden baktı nstler iyi sabah.kadar iyi olursa sabah taburcu ederim dedi. Sanırım birazz daha götürmeyi düşünüyor durumum sabaha kadar iyi.olursa inşallah.Su an iyi nstler şükür. Bir hafta daha götürsek en kötü iyi olur.

Evet hastanedeyim. Serum takılıyor devamlı. Nst çekiliyor. Doktor en son gitmeden baktı nstler iyi sabah.kadar iyi olursa sabah taburcu ederim dedi. Sanırım birazz daha götürmeyi düşünüyor durumum sabaha kadar iyi.olursa inşallah.Su an iyi nstler şükür. Bir hafta daha götürsek en kötü iyi olur.
2 hafta diyorum sana 😂

Koymadım canım kafam karışık o konuda . En kötü doktor tavsiyesi ile hemen eczaneden alınır diye düşünüyorum ama bilemedim
Benim doğuma girecek çocuk doktoru mamaların hepsi aynı hangisini tercih ederseniz demiş yeni doğum yapan arkadaşa.Bakalim alıp koymak istiyorum aslinda.☺️bı karar versem

Yani biri aktif emiyor diğeri sagilmis mı içiyor doğru mu anladım canım? Senin her iki göğsünde de süt aynı mı sürekli aktif emilmeyen memede daha az hissediyor musun? Benim İlkinde de sağ sola göre daha azdı bunda tam tersi
Oğlum aktif emiyor kızım ise emiyor ama çok az canım ona her öğünde arkasından mutlaka ya sağılmış süt ya da mama veriyorum. Benim de sol göğsümde süt daha fazla nedense

Merhaba kızlar ikizlerimle 20+5 teyim bazı günler hareketlerini gayet iyi hissederken bazen çok az ve hafif hissediyorum bu normal mi sizce bugün o hissedemediğim günlerden biri ve bu durum beni çok ürkütüyor

Merhaba kızlar ikizlerimle 20+5 teyim bazı günler hareketlerini gayet iyi hissederken bazen çok az ve hafif hissediyorum bu normal mi sizce bugün o hissedemediğim günlerden biri ve bu durum beni çok ürkütüyor
Daha cok ufaklar normal bu sekilde hissetmeniz. 24. Haftalardan sonra asil hareketler hissediliyor. Hic huzursuzlanmayin.

Kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca acaba yanlış mı hesapladım dedim dünden beri iyice gözlemledim. Dün akşam 35. Dk da zor çıkarttım memeyi ağzından sanki hiç emmemiş gibi arandı .emmiyo desem ağzında süt var kenarlardan süt akıyor cok cok yutma seside geliyo.35 dk aktif emme değil tabki çoğunlukla emiyor ama. Bide benim sütüm çok nasıl çoğaldı bilmiyom birini emzirirken diğer göğsümden hemen süt akmaya başlıyo beş on dk sağmayla rahat 60 CC çıkıyo sağmada ucu acıdıgı için 60 CC olunca sağmayı bırakıyorum.bugun mesela daha hiç mama vermedim sürekli emdikleri için gece uyuyorum bi ara ozmn mama veriyo annem.

Kızlar okudum yazdıklarınızı emme olayı sanırım kendiliğinden rayına giren bir durum bebeklerin durumuna göre değişecek
Sağma makinesi olarak ne kullanıyorsunz taze anneler e bebek baby plus nasıl kullanan varmı
Birde mochi duydunuzmu emzirirken diğer memeye takıp bırakyosn kendisi vakumlanıyo süt sağımı oluyormus
Mama konusunda bende kararszm hipp 1 numara iyi diyorlar hep
Bu arada karaciğer enzimlerm yüksek çıkmıştı biliyosnz ursactive diye bir ilaç başladım umarım düşer
Dr kontrolde bebeklerin kan akımlarına baktı biri sıkışıyormuş 3-4 günde 1 nst ye gir dedi

Çok normal 27.haftada dahi bazen net hissetmedigin oluyo.Telaş yapmayın.
Bebeğin kg ve gücüne göre o tepkiler hissediliyo.

X