2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benim ikisi de erkek canım. Benim doktorum da iyi dedi inşallah hayırlısı artık. Birinin başı baya aşağıda rahim kanalinda alttan baktı işte kafası burda dedi resmen dokundu yani ondan acikligim artti. Minnos.olan inatla gelmek istiyor.Haberdar ederim durumdan sizleri.

Hayır bu zayıflara ne oluyorsa durun az daha büyüyün işte

Facebook kullanmıyorum. Haftaya da bi doktora gideyim. Aynı şekilde olumsuzlukla çıkarsam o zaman bakarım. Dün internette okuduklarımdan bile etkilendim çünkü. Teşekkür ederim

Heyecanlı misin bebemsenden daha heyecanlıyım ben bı şafağım bile yok benim
Hastalık yüzünden stresliyim canım ya grip oldum boğazım gıcık yapıyor öksürük te başladı ne olacak bilmiyorum ben de faranjit var zaten sezeryan de hapşuruk öksürük iyi değil inşallah geçer yoksa ertelenir ertelemekten ziyade birden su vs gelirse çok kötü olur benim için bol tedavi uyguluyorum kendime 9 ay grip olmadım şimdi olacağım tuttu

Aynen canım öksürmek hapşırmak ameliyatliyken hiç iyi değil inşallah toparlarsin o zamana kadar.İlacta kullanamıyoruz bu durumda

Panik yapmadan önlem alırsın canım moralini bozma sen
Hepiniz çok güzel moral veriyosunuz :) şuan daha iyiyim. Daha çok uzanmaya karar verdim. Belki haftyaa bi yanlış anlaşılma olmuştur desin diye dua ediyorum. Ama bi tanesinin kıpırtılarını kasıklarımda hissediyorum. Ondan korkuyorum sadece. Allah tan herşey. Bakalım Rabb im ne göstericeek.

İnşAllah güzrl haberler alırsın canım

Canım benim inşallah bir hafta daha beklerler . Ah baskı yapan küçüğüm dur işte biraz daha hayırlısı olsun artık bu haftalarda olacak o kadar
Canım benim de 33 de 1900 küsür ya az mı acaba diye endişe ettim . 35 e kadar 2000 olsa iyi o zaman . İçimi rahatlattın demek kızlar hafif oluyor
Birşey olmaz inşallah canım. Sen dikkat et bir daha ki kontrolde vajinal ölçüm yapılır ona göre doktorun yönlendirir seni.

Benim kız 33+3 te 1760çıkmıştı canım seninki gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…