2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hazırlıklar tamam kuzum sa grip oldum ha bugün inşallah geçer cumaya sen nasılsın kuzum minnoşları nasıl
Geçmiş olsun dikkat et kendine canım benim. Biz de iyiyiz teyzesi büyüyoruz aynı döngü devam
Yaaa ne güzel Canım 40 çıkıyor. Biz de 1 haftayı tamamladık evimize geçince daha iyi olacağız. Bana sanki yıllar önce hamileydim gibi geliyor. Şimdi ise zaman çok çabuk akıyor.
Aynen öyle canım ben hiç anlamıyorum zamanın nasıl geçtiğini. Günleri karıştırıyorum bazen
Biraz daha iyiyim canım benim inşallah bebislerde iyiidr hazırlıklı gidiyoruz dua edin bize teyzoşlar.
Dualarım seninle kuzum hayırlı haberlerle
Kızlar gece gelen bı su ve ben doğurdum şok şok şok
Aaa hayırlısı olsun canım nasılsın bebekler nasıl müsait olunca detayları yaz bize

Ya yerim o minnoşları aslı büyüsün kuzular

Canım kolay gelsin kafamda oturtamıyorum
Önce diyelim birini emzirdin diğeri de aç ona mamamı veriyosun sonra mama verdiğini emzirip diğerine mama mı veriyosun
Ben bu konuda araştırma yapıyorum canım baya okuduğum şeylerde biri meme emiyorsa diğerine sağılmış süt varsa blberon ile anne sütü veriliyor süt yoksa mama veriliyor 60 cc mana verdim diyelim ilk bebeği emzir din bitti ikinci bebeğe mama verdikten sonra tekrar az da olsa meme vermek iyiymiş mama meme olayında çocukları takip ediyorsun birine mama verdin diyelim diğer beslenmede ona meme vereceksin bilmem anlatabildim mi

Benim 30. Haftada oldu canım serum iğne ilaç durdurdular o zaman sancidan açılmam bile oldu. Benim de kaç haftadır kafaları aşağıda. Hatta biri direk rahim ağzında kanala girmeye çalışıyordu en son

Birini emzirip diğeri beklese sonra onu emzirsek geç mi olur

Kızlar bizim işimiz yeni bitti perinatolog iğne nst kendi hocam derken anca fırsatım oldu.
Doplerde perinatolog da bı problem yok şükür nst de de hafif sancı çıktı haftaya tekrar perinatolog görmek istedi sonraki haftada doğum için gün verecekler.Kilodan ziyade hafta önemli kuveze girmesinler istiyoruz dedi her iki doktorda.Bugun yine iki doz ciğer geliştirici oldum yarında iki doz olcam öncekini 1 ay önce olmuşum.
1960/2320 olmuş kizlarim.36 dolar 37 içindeyken doğum olursa kiloları düşük bile olsa küveze girmez dediler.Hayirlisi artık nasipte hangi gün varsa o gün kucağımıza sagsalim alalım hepimiz.

Kuzu sen baya ciğer geliştirici iğne oldun doktorlar ısrarla neden kuvöz olmasın diye bu kadar çok ciğer geliştirici iğne yapıyorlar yani kalsa bile haftası iiyi çıkarlardı bence kuvözde çok kalmadan

Kuzu sen baya ciğer geliştirici iğne oldun doktorlar ısrarla neden kuvöz olmasın diye bu kadar çok ciğer geliştirici iğne yapıyorlar yani kalsa bile haftası iiyi çıkarlardı bence kuvözde çok kalmadan
Faydası olmasa doktorum yapmaz canım ondan eminim çünkü herşeye ilaç dayayan biri değil ciğer geliştirici etkisi iki hafta olduğu için tekrarlıyo 1 ay önce vurunmusum en son şimdi her ihtimale karşı tekrar yapıldı

Kuzu ben biliyorum doktordan eminsin koşulsuz kabul hakim de merak ettim sadece 6 doz olacak sanırım toplamda senin doktor kuvöz olayına tamamen karşı demekki canım ben de 2 doz olmak isterdim benimki de tam tersi kuvözde kalsın gerekirse modunda kendi tamamlasın süreci diyor inşallah bir sıkıntı olmaz hepimizde

12 doz olcak her 4 dozun etkisi 15 gunmus.
İnşallah canım işte anne karnı bilinmez olduğu için tedbir sadece.

Kızlar gece gelen bı su ve ben doğurdum şok şok şok
Aaaa çok şaşırdım sen nasılsın bebişler nasıl
Canım kolay gelsin kafamda oturtamıyorum
Önce diyelim birini emzirdin diğeri de aç ona mamamı veriyosun sonra mama verdiğini emzirip diğerine mama mı veriyosun
Evet cnm öyle biri emerken biri mama yiyor bi sonraki sefer mama yedirdiğimi emziriyorum .bi göğsümü emerken diğer göğsümümsağıyorum . Mama yerine bazen sağdıgımı veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…