- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.641
Canım sağlıkla büyütün inşallah Allah bağışlasınKızlar gece gelen bı su ve ben doğurdum şok şok şok
Geçmiş olsun dikkat et kendine canım benim. Biz de iyiyiz teyzesi büyüyoruz aynı döngü devamHazırlıklar tamam kuzum sa grip oldum ha bugün inşallah geçer cumayasen nasılsın kuzum minnoşları nasıl
Aynen öyle canım ben hiç anlamıyorum zamanın nasıl geçtiğini. Günleri karıştırıyorum bazenYaaa ne güzel Canım 40 çıkıyor. Biz de 1 haftayı tamamladık evimize geçince daha iyi olacağız. Bana sanki yıllar önce hamileydim gibi geliyor. Şimdi ise zaman çok çabuk akıyor.
Dualarım seninle kuzum hayırlı haberlerleBiraz daha iyiyim canım benim inşallah bebislerde iyiidr hazırlıklı gidiyoruz dua edin bize teyzoşlar.
Aaa hayırlısı olsun canım nasılsın bebekler nasıl müsait olunca detayları yaz bizeKızlar gece gelen bı su ve ben doğurdum şok şok şok
Nasıl ya anam ben şok oldum seni düşünemiyorum ayrıntı yazKızlar gece gelen bı su ve ben doğurdum şok şok şok
Ya yerim o minnoşları aslı büyüsün kuzularGeçmiş olsun dikkat et kendine canım benim. Biz de iyiyiz teyzesi büyüyoruz aynı döngü devam
Aynen öyle canım ben hiç anlamıyorum zamanın nasıl geçtiğini. Günleri karıştırıyorum bazen
Dualarım seninle kuzum hayırlı haberlerle
Aaa hayırlısı olsun canım nasılsın bebekler nasıl müsait olunca detayları yaz bize
Ben bu konuda araştırma yapıyorum canım baya okuduğum şeylerde biri meme emiyorsa diğerine sağılmış süt varsa blberon ile anne sütü veriliyor süt yoksa mama veriliyor 60 cc mana verdim diyelim ilk bebeği emzir din bitti ikinci bebeğe mama verdikten sonra tekrar az da olsa meme vermek iyiymiş mama meme olayında çocukları takip ediyorsun birine mama verdin diyelim diğer beslenmede ona meme vereceksinCanım kolay gelsin kafamda oturtamıyorum
Önce diyelim birini emzirdin diğeri de aç ona mamamı veriyosun sonra mama verdiğini emzirip diğerine mama mı veriyosun
Kesinlikle çıkar. Ben sancım olduğunda hemen anladım. Eşime dedim ben iyi değilim hastaneye gidelim. Dediğim gibi sancilarim çıktı.Kızlar kasık ve bel ağrım var şiddetli farklı bı ağrı bu sanırım sanciuyuyamadım.
Şuan çektiğim ağrı sanciysa nst de bugün çıkar mı?
Benim 30. Haftada oldu canım serum iğne ilaç durdurdular o zaman sancidan açılmam bile oldu. Benim de kaç haftadır kafaları aşağıda. Hatta biri direk rahim ağzında kanala girmeye çalışıyordu en sonKızlar merhaba ben de 30+3 teyim, dün gece uyumadan önce pelviks kısmımda çok ağrım oldu ve bebeklerden biri sanki sanki karnımın sağ tarafına topladı kendini. Gündüz hiçbirşeyim yoktu, uyumaya çalıştım az önce uyanınca ağrım geçmiş. Bebeklerden birinin kafası çok aşağıda o yüzden ağrın olabilir demişti doktor ama dün gece tuhaf kasılmalar yaşadım daha önce olmayan. Bugün gel nst ye bağlayalım dediler ama 31. Haftalarda bu kasılma ve sancılar mı başlıyor? Bende hiç olmuyordu, ağrı sancı kasılma yaşamıyordum öncesinde, bir de benim bebeklerim aşırı hareketli
Birini emzirip diğeri beklese sonra onu emzirsek geç mi olurBen bu konuda araştırma yapıyorum canım baya okuduğum şeylerde biri meme emiyorsa diğerine sağılmış süt varsa blberon ile anne sütü veriliyor süt yoksa mama veriliyor 60 cc mana verdim diyelim ilk bebeği emzir din bitti ikinci bebeğe mama verdikten sonra tekrar az da olsa meme vermek iyiymiş mama meme olayında çocukları takip ediyorsun birine mama verdin diyelim diğer beslenmede ona meme vereceksinbilmem anlatabildim mi
Aaa sürpriz. Gözün aydın canım. Nasılsın bebisler nasıl? Ben de bundan korkuyom sanki bir anda suyun gelecek gibi.Kızlar gece gelen bı su ve ben doğurdum şok şok şok
Yaa gercekten sok olmus. Valizi hala yerlestirmedim. Sanirim artik fermuari kapatmak sart. Bebekler nasil, siz nasilsiniz?Kızlar gece gelen bı su ve ben doğurdum şok şok şok
Kuzu ihtiyaçları aynı anda karşılaşsak çok daha kolay olurmuş bakımları mesela biri uyandı diğerini de uyandırın diyorlarBirini emzirip diğeri beklese sonra onu emzirsek geç mi olur
Evet mantıklı. Ama ne bilim birini emzirip diğerine mama vermek kendimi kötü hissederim herhalde. Ay ne.zor bu işler ikiz oluncaKuzu ihtiyaçları aynı anda karşılaşsak çok daha kolay olurmuş bakımları mesela biri uyandı diğerini de uyandırın diyorlar
Zaten kuzu çoğunlukla yetmiyor birinde emzirip diğerinde mama veriyor çoğu kişiEvet mantıklı. Ama ne bilim birini emzirip diğerine mama vermek kendimi kötü hissederim herhalde. Ay ne.zor bu işler ikiz olunca
Kuzu sen baya ciğer geliştirici iğne oldun doktorlar ısrarla neden kuvöz olmasın diye bu kadar çok ciğer geliştirici iğne yapıyorlar yani kalsa bile haftası iiyi çıkarlardı bence kuvözde çok kalmadanKızlar bizim işimiz yeni bitti perinatolog iğne nst kendi hocam derken anca fırsatım oldu.
Doplerde perinatolog da bı problem yok şükür nst de de hafif sancı çıktı haftaya tekrar perinatolog görmek istedi sonraki haftada doğum için gün verecekler.Kilodan ziyade hafta önemli kuveze girmesinler istiyoruz dedi her iki doktorda.Bugun yine iki doz ciğer geliştirici oldum yarında iki doz olcam öncekini 1 ay önce olmuşum.
1960/2320 olmuş kizlarim.36 dolar 37 içindeyken doğum olursa kiloları düşük bile olsa küveze girmez dediler.Hayirlisi artık nasipte hangi gün varsa o gün kucağımıza sagsalim alalım hepimiz.
Faydası olmasa doktorum yapmaz canım ondan eminim çünkü herşeye ilaç dayayan biri değil ciğer geliştirici etkisi iki hafta olduğu için tekrarlıyo 1 ay önce vurunmusum en son şimdi her ihtimale karşı tekrar yapıldıKuzu sen baya ciğer geliştirici iğne oldun doktorlar ısrarla neden kuvöz olmasın diye bu kadar çok ciğer geliştirici iğne yapıyorlar yani kalsa bile haftası iiyi çıkarlardı bence kuvözde çok kalmadan
Kuzu ben biliyorum doktordan eminsin koşulsuz kabul hakim de merak ettim sadece 6 doz olacak sanırım toplamda senin doktor kuvöz olayına tamamen karşı demekki canım ben de 2 doz olmak isterdim benimki de tam tersi kuvözde kalsın gerekirse modunda kendi tamamlasın süreci diyor inşallah bir sıkıntı olmaz hepimizdeFaydası olmasa doktorum yapmaz canım ondan eminim çünkü herşeye ilaç dayayan biri değil ciğer geliştirici etkisi iki hafta olduğu için tekrarlıyo 1 ay önce vurunmusum en son şimdi her ihtimale karşı tekrar yapıldı
12 doz olcakKuzu ben biliyorum doktordan eminsin koşulsuz kabul hakim de merak ettim sadece 6 doz olacak sanırım toplamda senin doktor kuvöz olayına tamamen karşı demekki canım ben de 2 doz olmak isterdim benimki de tam tersi kuvözde kalsın gerekirse modunda kendi tamamlasın süreci diyor inşallah bir sıkıntı olmaz hepimizde
Aaaa çok şaşırdım sen nasılsın bebişler nasılKızlar gece gelen bı su ve ben doğurdum şok şok şok
Evet cnm öyle biri emerken biri mama yiyor bi sonraki sefer mama yedirdiğimi emziriyorum .bi göğsümü emerken diğer göğsümümsağıyorum . Mama yerine bazen sağdıgımı veriyorum.Canım kolay gelsin kafamda oturtamıyorum
Önce diyelim birini emzirdin diğeri de aç ona mamamı veriyosun sonra mama verdiğini emzirip diğerine mama mı veriyosun
Çok titiz çalışıyor senin doktor canım helal olsun valla12 doz olcakher 4 dozun etkisi 15 gunmus.
İnşallah canım işte anne karnı bilinmez olduğu için tedbir sadece.