- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.661
İyi ya gözün aydın diyelim rahatlamissindır. Beklesin kızlar biraz daha canım senin doktor tedbir adı altında çok fazla ciğer geliştirici yaptı umarım ilerde bir sıkıntı yaşamazsın sağlıkla kavuş prenseslereKızlar bizim işimiz yeni bitti perinatolog iğne nst kendi hocam derken anca fırsatım oldu.
Doplerde perinatolog da bı problem yok şükür nst de de hafif sancı çıktı haftaya tekrar perinatolog görmek istedi sonraki haftada doğum için gün verecekler.Kilodan ziyade hafta önemli kuveze girmesinler istiyoruz dedi her iki doktorda.Bugun yine iki doz ciğer geliştirici oldum yarında iki doz olcam öncekini 1 ay önce olmuşum.
1960/2320 olmuş kizlarim.36 dolar 37 içindeyken doğum olursa kiloları düşük bile olsa küveze girmez dediler.Hayirlisi artık nasipte hangi gün varsa o gün kucağımıza sagsalim alalım hepimiz.
Canım merak ettiğim neden sırayla olmaz mı acaba ? Mesela solu verdin 1. Bebeğe sonra sağı verirsin 2. Bebeğe aynı zamanda süt almış olurlar sonra doymazsa ikisine mama vermek mesela . Ben kafamda öyle planlıyorum ama tabi tecrübesiz olduğum için soruyorumEvet cnm öyle biri emerken biri mama yiyor bi sonraki sefer mama yedirdiğimi emziriyorum .bi göğsümü emerken diğer göğsümümsağıyorum . Mama yerine bazen sağdıgımı veriyorum.