-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.601
Öyle canım sen ve doktorlar elinden geleni yaptın sağlıkla birbirinize kavuşun inslalhAslında en baştan beri kan değerlerim güzeldi canım 14.haftadan itibaren çıktı tansiyon git gide doz arttı ilaçlar da.Evet şükür hafta olarak iyiyiz nasip ne zamansa o gün dogsunlar canları sağolsun yeter ki.
İnşallah canım benim.Sen nasılsın yavrularinla?Selam kızlar.yesim35_88 canım benim iyi düşünelim iyi olsun sen elinden gelenin fazlasını yaptın inşallah yarın güzel şeyler duyarsın
H Hugul E eeesssrrraaa_45 kızlar kontrollerinizin güzel geçmesine sevindim zamanında doğurun inşallah
Masalim01 D denizcern taze anneler napıyorsunuz
M Muallimezzz hazırlıklar tamam mı kuzu
Amin canm inslalh. Senin kuzular nasıl büyüdüler dimi zaman çok hızlı geçiyorSelam kızlar.yesim35_88 canım benim iyi düşünelim iyi olsun sen elinden gelenin fazlasını yaptın inşallah yarın güzel şeyler duyarsın
H Hugul E eeesssrrraaa_45 kızlar kontrollerinizin güzel geçmesine sevindim zamanında doğurun inşallah
İnşallah canım benim.Sen nasılsın yavrularinla?büyüdüler bile
İyiyiz çok şükür teyzeleri pazartesi kırkımız çıkacak inşallahAmin canm inslalh. Senin kuzular nasıl büyüdüler dimi zaman çok hızlı geçiyor
Ah canım benim kız öyle. Uyandırana kadar neler yapıyorum bazen hiç emziremediğim zaman oluyor. O zaman da mamayı biberonla veriyorum. Ama ilginç olan oğlan ilk günden beri yanımda hiç biberon vermedik sütüm gelene kadar kaşık biberonla akıttık ona rağmen meme reddi durumu var. Kızım ise doğar doğmaz kuveze gitti onu biberonla beslemeleri e rağmen gürül gürül çekiyor. Kız haftasından geriydi oysa. Ancak bu uyandırma da bebeğin yüzünü hafifçe ıslatmak ayak baş parmağını sıkmak işe yarayan bir yöntemlerden
Hazırlıklar tamam kuzum sa grip oldum ha bugün inşallah geçer cumayaSelam kızlar.yesim35_88 canım benim iyi düşünelim iyi olsun sen elinden gelenin fazlasını yaptın inşallah yarın güzel şeyler duyarsın
Ben çatı ağrısından oturamıyorum bşraz otursam adım atmak işkence oluyorH Hugul ve E eeesssrrraaa_45 gözünüz aydın kızlar haberler güzel maşallah.
Kızlar bir şey soracağım. Ben artık 5 dk oturamiyorum çok rahatsız oluyorum. Sürekli yatmak durumundayim. Sizler nasılsınız? Bir ben mi böyleyim. Çok zorlanıyorum.
Maşallah canım gayet güzel kiloları bu arada ben evde uzanmaktan yoruluyorum sen iyi çalışmışsınBugun bizim randevuda iyi gecti. Biri 1960, biri 1992 gr geldi. Haftalarinda ikisi de. Bir daha ki randevu 12 gun sonra nst ye o zaman girecekmisim. Ciger gelistirici de sordum. Risk gormedigim surece yapmiyorum suanda da ciger gelistirici yapmamizi gerektirecek bir durumumuz yok dedi. Artik calismama izin vermedi. Ben hala calisiorm da.
Sağol canımH Hugul ve E eeesssrrraaa_45 gözünüz aydın kızlar haberler güzel maşallah.
Kızlar bir şey soracağım. Ben artık 5 dk oturamiyorum çok rahatsız oluyorum. Sürekli yatmak durumundayim. Sizler nasılsınız? Bir ben mi böyleyim. Çok zorlanıyorum.
Geçmiş olsun kuzum ya aman grip artık korkunç gelmiyor koronadan sonraHazırlıklar tamam kuzum sa grip oldum ha bugün inşallah geçer cumayasen nasılsın kuzum minnoşları nasıl
Kuzum halsizlik öksürük vs yok burun fena akıyorSağol canımben şimdilik rahatım ama benim göbek küçük belki ondandır
Geçmiş olsun kuzum ya aman grip artık korkunç gelmiyor koronadan sonraAllah korusun
Hazırlıklar tamam kuzum sa grip oldum ha bugün inşallah geçer cumayasen nasılsın kuzum minnoşları nasıl
İnşAllah kuzum kızımdan geçti o da çok fena grip oldu bakalım ne olacak ya inşallah geçer çok kötü zamana denk geldiGeçmiş olsun canım geçer inşallah bı iki takviye dinlenme ile
Yok kuzum henüz dolu dolu değil. Ben de pompa Mamajoo elektrikli çift ama ben şimdilik tek kullanıyorum. Yarım saat kadar sıktığımda 40 cc anca topluyor iki gögüsten. Ama gün geçtikçe artıyor gibi. 3.5 lt su humana stil çay Arif oğlu çay ve komposto içiyorum. Ama asıl olan su bence. İkisine yetmiyor ben kıza çalışıyorum bir an önce toparlanıp evimize gitmek için. Tek öğün süt olacaksa 45 dk imiş hemşireler söyledi.:)) Hadi ya çok ilginç bu bebeklerin sağı solu belli olmuyor , bana da bıberon son alternatif önce şırınga ve meme dedi de ben şırınga bıraktım inanılmaz eziyetli bişey , mamayı bıberon ile veriyorum senin sütün çoğaldı neler yaptın ikisine yetiyor mu ve öğün süt olacakssa ne kadar süre emziriyorsun canım tek göğsü
Yaaa ne güzel Canım 40 çıkıyor. Biz de 1 haftayı tamamladık evimize geçince daha iyi olacağız. Bana sanki yıllar önce hamileydim gibi geliyor. Şimdi ise zaman çok çabuk akıyor.İyiyiz çok şükür teyzeleri pazartesi kırkımız çıkacak inşallahZaman çabuk geçiyor valla
Evet öyle yapıyorumBir mama bir meme mi veriyorsun?
Ben ilk doğdukları andan itibaren biberon emzik kullanıyorum hiç meme reddi falanda olmadı sağdıgım sütüde biberonla veriyorum bi ilk verileceği zaman kaşık kullandım sonra hep biberon sütüm gelincede bi göğsümü emzirirken diğer göğsümü sağdım sağdımı biberonla verdim. Uyandırmak zor oluyo hareket yaptırıyorum biraz mıncıklıyorum hafif gözünü açınca ne vereceksem ağzına sürüyorum sonra uyuklasada içiyo yada emiyo kullandığım biberonda bime gelmişti yarın bidaha geliyo hatta ikili onu kullanıyorum bide üç saat çok geç şekeri düştügü içinde almak istemiyo olabilirler. Ben birbuçuk iki saat arayla besliyorum.doktor 30 CC demişti şimdi 60 Cc mama veriyorum. Emzirdiğimdede 45 dk sürüyo. Sütümü sağıp vericeksemde 60 cc veriyorumKızlar selâm biz de dün eve geldik çok şükür çok kalmadık bikac gün ben insiyatif kullanıp kalmak istedim hastanede
Benim de sorun şu 34+6 doğdular, hastanede 3 saate bir şırınga ya da meme veriyordum eve geldik dün eşim şırınga almış da benim özellikle küçük bugün farkettim şırınga istemiyor ya enzik ya meme, şırınga çok zahmetli iki kerede Cek birini beslerken diğeri soğuyor bı de yeni dogum yapanlar genelde hep uyuyorlar böyle olunca uykuda beslemek çok zor bazen yarim kalıyor akması gereken CC sonra vermeye kalksam saatler sarkıyor
Bi de doktor siringa,meme en son biberon demişti bugün lansinoh denedim çok yavaş akım şırınga vermicem hem zor vermesi hem zahmetli hem de istemiyorlar
Sizlerin beslenme nasıl uyanıkken mı veriyorsunuz
Oturma konisinda bende ayniyim. Oturunca batmalar oluyor, midem agriyormus gibi oluyor rahatsiz ediyor cok. Calismama en buyuk engel de bu zaten.H Hugul ve E eeesssrrraaa_45 gözünüz aydın kızlar haberler güzel maşallah.
Sirketin cok hareketli ve karisik zamanina denk geldim. Birimde de yoneticiyim ondan bir turlu cikamadim. Simdi de 1 hafta evden calisip, sonra baslaticam artik raporu. Kim ne derse desin, cocuklarim benim icin daha onemli.Maşallah canım gayet güzel kiloları bu arada ben evde uzanmaktan yoruluyorum sen iyi çalışmışsın
Geçmiş olsun canım benimHazırlıklar tamam kuzum sa grip oldum ha bugün inşallah geçer cumayasen nasılsın kuzum minnoşları nasıl