2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Öyle canım sen ve doktorlar elinden geleni yaptın sağlıkla birbirinize kavuşun inslalh

:)) Hadi ya çok ilginç bu bebeklerin sağı solu belli olmuyor , bana da bıberon son alternatif önce şırınga ve meme dedi de ben şırınga bıraktım inanılmaz eziyetli bişey , mamayı bıberon ile veriyorum senin sütün çoğaldı neler yaptın ikisine yetiyor mu ve öğün süt olacakssa ne kadar süre emziriyorsun canım tek göğsü

Hazırlıklar tamam kuzum sa grip oldum ha bugün inşallah geçer cumaya sen nasılsın kuzum minnoşları nasıl

Ben çatı ağrısından oturamıyorum bşraz otursam adım atmak işkence oluyor

Maşallah canım gayet güzel kiloları bu arada ben evde uzanmaktan yoruluyorum sen iyi çalışmışsın

Sağol canım ben şimdilik rahatım ama benim göbek küçük belki ondandır
Hazırlıklar tamam kuzum sa grip oldum ha bugün inşallah geçer cumaya sen nasılsın kuzum minnoşları nasıl
Geçmiş olsun kuzum ya aman grip artık korkunç gelmiyor koronadan sonra Allah korusun

Sağol canım ben şimdilik rahatım ama benim göbek küçük belki ondandır

Geçmiş olsun kuzum ya aman grip artık korkunç gelmiyor koronadan sonra Allah korusun
Kuzum halsizlik öksürük vs yok burun fena akıyor salı günü korona için test verecem grip olanlarda yalancı pozitif çıkma durumu oluyormuş ondan korkuyorum

Yok kuzum henüz dolu dolu değil. Ben de pompa Mamajoo elektrikli çift ama ben şimdilik tek kullanıyorum. Yarım saat kadar sıktığımda 40 cc anca topluyor iki gögüsten. Ama gün geçtikçe artıyor gibi. 3.5 lt su humana stil çay Arif oğlu çay ve komposto içiyorum. Ama asıl olan su bence. İkisine yetmiyor ben kıza çalışıyorum bir an önce toparlanıp evimize gitmek için. Tek öğün süt olacaksa 45 dk imiş hemşireler söyledi.

Bir mama bir meme mi veriyorsun?
Evet öyle yapıyorum
Ben ilk doğdukları andan itibaren biberon emzik kullanıyorum hiç meme reddi falanda olmadı sağdıgım sütüde biberonla veriyorum bi ilk verileceği zaman kaşık kullandım sonra hep biberon sütüm gelincede bi göğsümü emzirirken diğer göğsümü sağdım sağdımı biberonla verdim. Uyandırmak zor oluyo hareket yaptırıyorum biraz mıncıklıyorum hafif gözünü açınca ne vereceksem ağzına sürüyorum sonra uyuklasada içiyo yada emiyo kullandığım biberonda bime gelmişti yarın bidaha geliyo hatta ikili onu kullanıyorum bide üç saat çok geç şekeri düştügü içinde almak istemiyo olabilirler. Ben birbuçuk iki saat arayla besliyorum.doktor 30 CC demişti şimdi 60 Cc mama veriyorum. Emzirdiğimdede 45 dk sürüyo. Sütümü sağıp vericeksemde 60 cc veriyorum

Oturma konisinda bende ayniyim. Oturunca batmalar oluyor, midem agriyormus gibi oluyor rahatsiz ediyor cok. Calismama en buyuk engel de bu zaten.

Maşallah canım gayet güzel kiloları bu arada ben evde uzanmaktan yoruluyorum sen iyi çalışmışsın
Sirketin cok hareketli ve karisik zamanina denk geldim. Birimde de yoneticiyim ondan bir turlu cikamadim. Simdi de 1 hafta evden calisip, sonra baslaticam artik raporu. Kim ne derse desin, cocuklarim benim icin daha onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…