2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar kasık ve bel ağrım var şiddetli farklı bı ağrı bu sanırım sanci uyuyamadım.
Şuan çektiğim ağrı sanciysa nst de bugün çıkar mı?

Canım siz hastanede misiniz ne zaman taburcu olacaksınız

Kızlar kasık ve bel ağrım var şiddetli farklı bı ağrı bu sanırım sanci uyuyamadım.
Şuan çektiğim ağrı sanciysa nst de bugün çıkar mı?
Şimdi nasılsın canım? Nst sırasında çıkıyor sancı varsa o anda ama zaten doğumu tetikleyici ise yavaş yavaş devam eder sona geldik sayılır hayırla sağlıkla kavuşalım inşallah

Şimdi nasılsın canım? Nst sırasında çıkıyor sancı varsa o anda ama zaten doğumu tetikleyici ise yavaş yavaş devam eder sona geldik sayılır hayırla sağlıkla kavuşalım inşallah
Biraz daha iyiyim canım sağol gece 4 ten 7 ye kadar sürdü sancım nidilat hafifletti biraz.Yola çıktık şimdi 10 da randevumuz çantaları yuklendik gidiyoz bakalım.

Kızlar merhaba ben de 30+3 teyim, dün gece uyumadan önce pelviks kısmımda çok ağrım oldu ve bebeklerden biri sanki sanki karnımın sağ tarafına topladı kendini. Gündüz hiçbirşeyim yoktu, uyumaya çalıştım az önce uyanınca ağrım geçmiş. Bebeklerden birinin kafası çok aşağıda o yüzden ağrın olabilir demişti doktor ama dün gece tuhaf kasılmalar yaşadım daha önce olmayan. Bugün gel nst ye bağlayalım dediler ama 31. Haftalarda bu kasılma ve sancılar mı başlıyor? Bende hiç olmuyordu, ağrı sancı kasılma yaşamıyordum öncesinde, bir de benim bebeklerim aşırı hareketli

Başlar canım bundan sonra kasılmalar

Canım kolay gelsin kafamda oturtamıyorum
Önce diyelim birini emzirdin diğeri de aç ona mamamı veriyosun sonra mama verdiğini emzirip diğerine mama mı veriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…