- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.621
Kızlar kasık ve bel ağrım var şiddetli farklı bı ağrı bu sanırım sanci uyuyamadım.
Şuan çektiğim ağrı sanciysa nst de bugün çıkar mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah kuzum inşallah sağolasınGeçmiş olsun canım benim inşallah öksürük vs olmazsın ameliyat sonrası o seni çok zorlar.
Ağrı o an olursa çıkıyor kuzum şimdi nasılsınKızlar kasık ve bel ağrım var şiddetli farklı bı ağrı bu sanırım sanci uyuyamadım.
Canım siz hastanede misiniz ne zaman taburcu olacaksınızYok kuzum henüz dolu dolu değil. Ben de pompa Mamajoo elektrikli çift ama ben şimdilik tek kullanıyorum. Yarım saat kadar sıktığımda 40 cc anca topluyor iki gögüsten. Ama gün geçtikçe artıyor gibi. 3.5 lt su humana stil çay Arif oğlu çay ve komposto içiyorum. Ama asıl olan su bence. İkisine yetmiyor ben kıza çalışıyorum bir an önce toparlanıp evimize gitmek için. Tek öğün süt olacaksa 45 dk imiş hemşireler söyledi.
Canım olmaz öyle bir şey inşallah o zamana kadar geçer. Tansiyon sorunu yoksa bol limonlu su içKuzum halsizlik öksürük vs yok burun fena akıyor salı günü korona için test verecem grip olanlarda yalancı pozitif çıkma durumu oluyormuş ondan korkuyorum
Şimdi nasılsın canım? Nst sırasında çıkıyor sancı varsa o anda ama zaten doğumu tetikleyici ise yavaş yavaş devam eder sona geldik sayılır hayırla sağlıkla kavuşalım inşallahKızlar kasık ve bel ağrım var şiddetli farklı bı ağrı bu sanırım sanci uyuyamadım.
Biraz daha iyiyim canım sağol gece 4 ten 7 ye kadar sürdü sancım nidilat hafifletti biraz.Yola çıktık şimdi 10 da randevumuz çantaları yuklendik gidiyoz bakalım.Şimdi nasılsın canım? Nst sırasında çıkıyor sancı varsa o anda ama zaten doğumu tetikleyici ise yavaş yavaş devam eder sona geldik sayılır hayırla sağlıkla kavuşalım inşallah
Biraz daha iyiyim canım benim inşallah bebislerde iyiidr hazırlıklı gidiyoruz dua edin bize teyzoşlar.Ağrı o an olursa çıkıyor kuzum şimdi nasılsın
Hadi bakalım hayırlısı haber ver bize de Rabbim yardımcınız olsunBiraz daha iyiyim canım sağol gece 4 ten 7 ye kadar sürdü sancım nidilat hafifletti biraz.Yola çıktık şimdi 10 da randevumuz çantaları yuklendik gidiyoz bakalım.
Iyi haberlerinizi bekliyoruz artik. Dualarimiz sizinle. Prensesler ne olursa olsun annelerine uzmeyeceklerdir.Biraz daha iyiyim canım benim inşallah bebislerde iyiidr hazırlıklı gidiyoruz dua edin bize teyzoşlar.
Tamam canım yazarım ilk firsattaHadi bakalım hayırlısı haber ver bize de Rabbim yardımcınız olsun
Sağol canım benim inşallah teyzesi.Iyi haberlerinizi bekliyoruz artik. Dualarimiz sizinle. Prensesler ne olursa olsun annelerine uzmeyeceklerdir.
Şuana kadar tansiyon problemi olmadı kuzum içerim sağolasınCanım olmaz öyle bir şey inşallah o zamana kadar geçer. Tansiyon sorunu yoksa bol limonlu su iç
Güzel haberlerini bekliyoruz canımSağol canım benim inşallah teyzesi.
Başlar canım bundan sonra kasılmalarKızlar merhaba ben de 30+3 teyim, dün gece uyumadan önce pelviks kısmımda çok ağrım oldu ve bebeklerden biri sanki sanki karnımın sağ tarafına topladı kendini. Gündüz hiçbirşeyim yoktu, uyumaya çalıştım az önce uyanınca ağrım geçmiş. Bebeklerden birinin kafası çok aşağıda o yüzden ağrın olabilir demişti doktor ama dün gece tuhaf kasılmalar yaşadım daha önce olmayan. Bugün gel nst ye bağlayalım dediler ama 31. Haftalarda bu kasılma ve sancılar mı başlıyor? Bende hiç olmuyordu, ağrı sancı kasılma yaşamıyordum öncesinde, bir de benim bebeklerim aşırı hareketli
Çok dua ediyorum kuzum hayırlısı ne ise o olsun inşallahBiraz daha iyiyim canım benim inşallah bebislerde iyiidr hazırlıklı gidiyoruz dua edin bize teyzoşlar.
Aaaaaa nasılsın canım bebekler nasıl şükür ki haftan iyiKızlar gece gelen bı su ve ben doğurdum şok şok şok
Canım kolay gelsin kafamda oturtamıyorumEvet öyle yapıyorum
Ben ilk doğdukları andan itibaren biberon emzik kullanıyorum hiç meme reddi falanda olmadı sağdıgım sütüde biberonla veriyorum bi ilk verileceği zaman kaşık kullandım sonra hep biberon sütüm gelincede bi göğsümü emzirirken diğer göğsümü sağdım sağdımı biberonla verdim. Uyandırmak zor oluyo hareket yaptırıyorum biraz mıncıklıyorum hafif gözünü açınca ne vereceksem ağzına sürüyorum sonra uyuklasada içiyo yada emiyo kullandığım biberonda bime gelmişti yarın bidaha geliyo hatta ikili onu kullanıyorum bide üç saat çok geç şekeri düştügü içinde almak istemiyo olabilirler. Ben birbuçuk iki saat arayla besliyorum.doktor 30 CC demişti şimdi 60 Cc mama veriyorum. Emzirdiğimdede 45 dk sürüyo. Sütümü sağıp vericeksemde 60 cc veriyorum