2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İyi ya gözün aydın diyelim rahatlamissindır. Beklesin kızlar biraz daha canım senin doktor tedbir adı altında çok fazla ciğer geliştirici yaptı umarım ilerde bir sıkıntı yaşamazsın sağlıkla kavuş prenseslere
Evet cnm öyle biri emerken biri mama yiyor bi sonraki sefer mama yedirdiğimi emziriyorum .bi göğsümü emerken diğer göğsümümsağıyorum . Mama yerine bazen sağdıgımı veriyorum.
Canım merak ettiğim neden sırayla olmaz mı acaba ? Mesela solu verdin 1. Bebeğe sonra sağı verirsin 2. Bebeğe aynı zamanda süt almış olurlar sonra doymazsa ikisine mama vermek mesela . Ben kafamda öyle planlıyorum ama tabi tecrübesiz olduğum için soruyorum

Çok titiz çalışıyor senin doktor canım helal olsun valla
Öyle titiz kibeni 7 ay transfer için bekletmisti
Şükür ki sonuç güzel oldu .Haftaya bana gelmeyin yine perinatolog görsün benle sonuçları goruşursunuz dedi iki güne bir arar veya whatsaptan yazar şimdi de günlük tansiyon raporu istiyo.Pazar p.tesi idrar biriktircem protein kaçağı varmı diye ona baktircam,salı gününe nst istedi ister gel ister orda çektir resim gönder dedi.Oyle böyle değil hababam sınıfındaki kül yutmaz gibi

Öyle olması iyi canım bizim bebekler çok kıymetli

İkiz doğum yapan çoğu arkadaşımin doktorları da aynen bu şekilde yaklaşımda olduklarından
Birinin 2050 gram doğmasına rağmen kuvez görmedi.kucagina alıp taburcu oldu.

Çok iyi ya

Canım siz hastanede misiniz ne zaman taburcu olacaksınız
Evet canım kızım için taburcu olmadık. Çok şükür tetkikler temiz çıktı ama bir iki gün şeker sonuçlarını gözlem yapmak istediler. Yeni doğan çocuklarda düşük kan şekeri olurmuş ama dediğim gibi tp fakültesi hastane olunca arkasında başka bir rahatsızlık olup olmadığını kontrol etmek istediler. O yüzden evimize gidemedik ama her an taburcu olabiliriz.

Kızlar kuvez olayı hiç belli olmuyor. Kızım 1970gr doğru evet 37.haftasındaydı ama iki hafta geriden geldi kg bakımından.Bizim kan şekeri düşüklüğü ü eşimle kan uyumsuzluğuna bağladılar. Hani eşler arasında pozit negatif ayrımının sorun olduğunu biliyordum ama ben O pozitifim eşim AB pozitif bunun da bazı sorunlara yol açtığını yeni duydum. Dün yoğun bakımdan 900 gr 28.haftasında doğan bir bebeği taburcu ettiler. Bugün 34.hafta doğan ancak 30.hafta uyumlu 1700 gr gelen bebek 2 gün kuvezde kalıp taburcu oldu. Biz de 37.hafta oldu kuveze girmez diyorduk ama 2 günde olsa girdi. Boş yere stres olmayın. Tavsiyem size süt için gerekli araştırmaları yapın çünkü siz sezeryan sonrası ağrı çekerken birileri memelerinizi bebelerin ağzına sokmaya çalışacak. Süt gelmeyince bunalıma girip sanırım benim hiç sütüm gelmeyecek bunalımına gireceksiniz. Bana bunlar oldu. Travma yaşadım inanın bu süreçte. Ben erken doğuma kafayı takıp süt olayını pas geçmişim. Bilmiyorum anlatabildim mi duygularımı

Anladım canım tez zamanda evinize gidin inşallah sağlıcakla

İkiz doğum yapan çoğu arkadaşımin doktorları da aynen bu şekilde yaklaşımda olduklarından
Birinin 2050 gram doğmasına rağmen kuvez görmedi.kucagina alıp taburcu oldu.
İnşallah küvez görmeden taburcu oluruz hepimiz . Kilo ve hafta ile alakası yok maalesef o durumun tamamen bebek gelişimi ile ilgili umarım bizim bebekler dirençli olurlar. Hepimiz mecbur doktorumuza güvenip ne derse yapıyoruz inşallah ilerde bir sorun olmaz yaptıklarımız hamilelik tamamen sürpriz bir yolculuk

Masallah prensesler uzmedi yani annelerini. Gecen gittiginizden bu zamana kacar gr almis oluyolar?

Biraz vaktim varken tavsiye serisi başlatıyım kızlarLCW nin emzirme sütyenini çok beğendim tok tutuyor emzirmeyi kolaylaştırıyor. Ben makina ya koruyucu içine yerleştirip yıkadım sorun olmadı. Gecelik te rahat edemem demiştim ama alsam fena olmazmış. İlk 2 gün hasta bezi kullandım. Sonra depende geçtim. İlk günler depend olmuyor aklınızda bulunsun. M beden kullandım 75 kg idim L beden de olabilirmiş. Benim kanamam bitti. Dr kanamayı önleyici ilaç vermiş sonradan öğrendim. Oksapar ve türevlerini kullanıyorsanız varis çorabı istedi Dr çorap şeklinde. Benim doğumdan sonra ödemim oldu. Büyük kıyafetler ve terlik alın. Hastanede fazla kalma durumu için de gömlek iyi oluyor.

Teşekkürler canım . çok yorum da ilk günler depend kullanın yönünde ama tecrübe daha önemli aklımızda bulunsun

İkiz gebelikte kanama.cok oluyor diyorlar ondan mı.acaba. Ben ilk hamileliğimde hasta bezi kullanmadim. Sadece depend.kullandim. Kanama.durumuna.gore değişiyor.demekki

Canım sağol çok güzel anlatmişsin.
Çay damla vs o durumumu düşünüp onlardan çözüm için denemelik biseyler aldım hastane çantama.O.gunu hayal edebiliyorum,inşallah ilk karınlarını doyurmamda sütüm nasip olur kuzucuklarima.

Bi bebek yaklaşık 45 dk emiyor . İkisini aynı anda emziremiyorum. 1. Ye sağı versem 45 2. Ye solu versem bir buçuk saat eder. Okdr sürede çok kayıp bide bi sonraki emzirme saati iki saat olmadan yapıyorsun çok vakit kaybı oluyo bilmiyorum benim kolayıma böyle geldi bende yeni anneyim ama belki ilerleyen zamanlarda başka kısa yollar bulurum

45 dk çok uzun değil mi canım emzirme.icin ancak mi.emiyor.

Nasıl bı karışıklık telaş ve şaşkınlık yaşicaz kim bilir

Hmm anladım canım evet süre uzunmuş. Biraz büyüseler aynı anda emerler belki bakalım yaşayıp göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…