- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.561
Allahım inşallah ben de aldığım kiloyu hemen veririmİyiym cnm çok şükür bi anda kilo verdim o moralimi bozdu ( 52 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi 55 im ) bebişlerin tekmelerine falan alışmıştım karnımı boş gördükçe duygusallaşıyorum bebiş bakmak kolaymış ya benimkiler uslu belki ondanda olabilir meme/mama/meme/mama şeklinde beslenme şeklimiz doktor 30 CC ver dedi mamayı ama doymuyolar 60 CC veriyorum bende gaz şikayetimiz hiç olmadı yediklerime aşırı dikkat ediyorum bebişleri kendimi hiç üşütmemeye çalışıyorum buna bağlıyorum bide hiç ağlattırmıyorım yani yemek saati gelince on onbeş dk önce alıp uyandırıyorum gazını çıkarmadan bırakmıyorum falan şimdilik çok şükür sıkıntısız geçsiz inşallah böyle devam eder
Maşallah canım inşallah gaz problemi olmaz benimkiler de 2 hafta hep uyuyordu doktor demişti ikinci hafta sonrası çıkar kolik durumu diye. Tam iki hafta bitti kızımda gaz tavan yaptı hala öyle inşallah senin olmaz çünkü insan çok çaresiz kalıyor elinden birşey gelmeyinceİyiym cnm çok şükür bi anda kilo verdim o moralimi bozdu ( 52 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi 55 im ) bebişlerin tekmelerine falan alışmıştım karnımı boş gördükçe duygusallaşıyorum bebiş bakmak kolaymış ya benimkiler uslu belki ondanda olabilir meme/mama/meme/mama şeklinde beslenme şeklimiz doktor 30 CC ver dedi mamayı ama doymuyolar 60 CC veriyorum bende gaz şikayetimiz hiç olmadı yediklerime aşırı dikkat ediyorum bebişleri kendimi hiç üşütmemeye çalışıyorum buna bağlıyorum bide hiç ağlattırmıyorım yani yemek saati gelince on onbeş dk önce alıp uyandırıyorum gazını çıkarmadan bırakmıyorum falan şimdilik çok şükür sıkıntısız geçsiz inşallah böyle devam eder
Saglikla gececek bu gunler endiselenme canimYaptı canım resimde attılar çok tatlı iki kizi oldu küveze girmediler darısı bizlere inşallah.
Ben aynıyım iniş çıkış tansiyonla boğuşuyorum.
Odem biraz azaldi ama halen epeyce var kuzu. İkizler de biraz gaz problemi var bugun ama.sukur iyiler teyzesi minik arkadaslarini bekliyolar sizdenCanım sen nasılsın ödem azaldı mı ikizler nasıl
Cok sukur canim bebisler iyiler klasik gaz sorunlari.oluyor tabiincikartanesi Masalim01 D denizcern
Kızlar nasılsınız?bebisleriniz iyidir inşallah.
Fırsat buldukça ses verin unutmayın bizi
Masallah canim cok guzel kilolari daha da alacaklar zaten masallah onlaraKızlar ben kontrolden çıktım çok şükür 500 Gr olan farkımız 300 e inmiş. 2600 e 2300 kilolar. 10 marta gün verdi yani tam 37+0 a çok heyecanlandım ve mutluyum çok şükürler olsun
Ozlem sukret hic.kilo vermeyenler olabilir aramizdaİyiym cnm çok şükür bi anda kilo verdim o moralimi bozdu ( 52 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi 55 im ) bebişlerin tekmelerine falan alışmıştım karnımı boş gördükçe duygusallaşıyorum bebiş bakmak kolaymış ya benimkiler uslu belki ondanda olabilir meme/mama/meme/mama şeklinde beslenme şeklimiz doktor 30 CC ver dedi mamayı ama doymuyolar 60 CC veriyorum bende gaz şikayetimiz hiç olmadı yediklerime aşırı dikkat ediyorum bebişleri kendimi hiç üşütmemeye çalışıyorum buna bağlıyorum bide hiç ağlattırmıyorım yani yemek saati gelince on onbeş dk önce alıp uyandırıyorum gazını çıkarmadan bırakmıyorum falan şimdilik çok şükür sıkıntısız geçsiz inşallah böyle devam eder
Maşallah minnoşlaraSaglikla gececek bu gunler endiselenme canimdualarimdasiniz
Odem biraz azaldi ama halen epeyce var kuzu. İkizler de biraz gaz problemi var bugun ama.sukur iyiler teyzesi minik arkadaslarini bekliyolar sizden
Cok sukur canim bebisler iyiler klasik gaz sorunlari.oluyor tabidogunca gorursunuz insallah alt degisme karin doyurma seansi bitiyor kisa bi sure.sonra.tekrar bir doyarken oburu acikiyor
Masallah canim cok guzel kilolari daha da alacaklar zaten masallah onlara
Ozlem sukret hic.kilo vermeyenler olabilir aramizda
Hadi gözün aydın canım darısı bana inşallah.Kızlar ben kontrolden çıktım çok şükür 500 Gr olan farkımız 300 e inmiş. 2600 e 2300 kilolar. 10 marta gün verdi yani tam 37+0 a çok heyecanlandım ve mutluyum çok şükürler olsun
Sağlıklı olsun canım üzme kendini benim de bir kızım hep daha minnoş alıştık biz ona küçük büyük diye seviyoruz ayrım yaparkenHadi gözün aydın canım darısı bana inşallah.
Benim minnoş kızımda kilo olarak kardeşine yetişse keşke.
Eşim diyo zaten Masal biraz cabbar olacakSağlıklı olsun canım üzme kendini benim de bir kızım hep daha minnoş alıştık biz ona küçük büyük diye seviyoruz ayrım yaparken
Aynı şekilde seviyoruz biz de minnoş kızım ablanı örnek al diyorumEşim diyo zaten Masal biraz cabbar olacak
Mısra da narin hassas minnoş olcak diyo
Bakalım öyle mi olacak.Canlari sağolsun da
Şöyle yapıyorum canım mesela saat onda yaklaşık 45 dk emziriyorum 1 buçuğa doğruda mama veriyorum mamanın ardına beş on dk meme veriyorum yine unutmasın memeyi diye bide memede hemen uyuyolarÖnce emzirip.arkasina mama mi veriyorsun canım. Sütün yetmediği için mi. Başlarda.emZirme yeterli diyorlar ya. Ben bu beslenme konusunda çok tereddüt deyim. Kızımda sıkıntı yaşadım. Bu sefer daha temkinli olayım diye soruyorum.
İnşallahOy maşallah canımkilo konusunda moralini bozma ne güzel işte vermişsin. Zaten senin sadece karnın vardı ödem plesantalar keseler bebekler hepsi gidince bir anda vermen normal. İlk zamanlar böyle ise daha sonra daha kolay olur Allah bozmasın inşallah yanında yardımcı var mı sen toparlamaya başladın mı? Bu arada isimlerini ne koydunuz canım birbirine çok benziyorlar mi ayırt etmesi nasıl oluyor
İnşallah inşallahAllahım inşallah ben de aldığım kiloyu hemen veririmmaşallah canım hep uslu olurlar inşallah özlem senin kaçıncı haftada doğum olmuştu bana 36+0da alacam dedi 5 marta gün verdi
Sen öyle deyince günleri saydım bugun dokuz günlüğüz inşallah gaz problemi olmaz ağlayınca insan çok üzülüyorMaşallah canım inşallah gaz problemi olmaz benimkiler de 2 hafta hep uyuyordu doktor demişti ikinci hafta sonrası çıkar kolik durumu diye. Tam iki hafta bitti kızımda gaz tavan yaptı hala öyle inşallah senin olmaz çünkü insan çok çaresiz kalıyor elinden birşey gelmeyince
Oy maşallah canım güzel ömürleri olsun . Zaman yaklaştıkça heyecan basıyorİnşallahevet annemle eşim var onlar çok yardımcı oluyorlar eşim işe başlıcak annemde gidecek kaynvalidem kalacak şimdilik düzen otutturduk iyiyiz iki kişi olunca nasıl olur bilmiyom. Ben toparladım arada ameliyat yerim acıyor iş yapıp zorlarsam o kadar.biri Muhammed biri Talha başta karıştırıyoduk birinin burnunda beyaz sivilciler var ordan ayırıyoduk artık ayırabiliyoruz
İkisini aynı anda emziremiyorum tutması zor oluyor. İkisi aynı anda ağlarsa ilk ağlayana meme ikinciye mamaKıZlar merhabalar
Masal canım valla tecrübelerinz çok önemli yazın arada okuyunca kitaplardan daha bilgi oluyo
Özlem emzirmeyi aynı anda mı yapıyorsun
İkisi aynı anda ağlar acıkırsa nasıl bir yöntem izliyorSn
kızlar bugün kan verdim Alp denen değer 194 çıkmış alt ast daha çıkmadı yarın dr a gidicem umarım ciddi bir durum değildir
Yüksek çıkan oldu mu aranızda
Bir mama bir meme mi veriyorsun?İkisini aynı anda emziremiyorum tutması zor oluyor. İkisi aynı anda ağlarsa ilk ağlayana meme ikinciye mamarabbim bi kolaylığını veriyor ya . Bide mesela gece emzirdim iki saat sonra mama vermem gerekiyo iki saat sonrada meme ya o mama saatini anneme devrediyom ben üç dört saat uyuyom
Canım inan bı haftada herşey değişiyor bı o çok kilo alıyor bı hafta sonra diğeri çok kilo almış oluyor benm bu hafta öyleydi meselaHadi gözün aydın canım darısı bana inşallah.
Benim minnoş kızımda kilo olarak kardeşine yetişse keşke.
Canım ben lohusa şımarıklığı yaşatıyorum etrafıma... Demek isterdim amaa. Sezeryanın 2.günü ayaktaydım. Biz hala eve dönmedik.Oğlum yanımda kızımda kan şekeri düşüklüğü olduğu için gözlem altında. Bu durumda hastaneden çıkmak istemedik kızı bırakmadık. Burası tıp Fak. Hastanesi araştırmadan bırakmıyorlar. Her şüpheyi elemek istiyorlar. Ben her gün 5 kere yanına gidip besliyorum. Sütüm geldi çok şükür Kızdan sonra oğlumla ilgileniyor boş vaktinde de süt sağıyorum. Sütüm geç gelince hastane mama başlattı.Oğlum emmekte zorluk çıkarıyor. Ama kızım iyi o konuda. Doğumdan beri günlük 1-2 saat uyuyorum. Çok şükür uykuyu aramıyorum. İnşallah en kısa zamanda eve geçip normal hayatımıza başlıyacağız.biz de durumlar şimdilik böyleincikartanesi Masalim01 D denizcern
Kızlar nasılsınız?bebisleriniz iyidir inşallah.
Fırsat buldukça ses verin unutmayın bizi
Hangi tip fakültesi canım ? Maalesef öyle üniversite hastaneleri yorucu ama her ihtimali elemesi güzel. Umarım en kısa zamanda evinize geçersinCanım ben lohusa şımarıklığı yaşatıyorum etrafıma... Demek isterdim amaa. Sezeryanın 2.günü ayaktaydım. Biz hala eve dönmedik.Oğlum yanımda kızımda kan şekeri düşüklüğü olduğu için gözlem altında. Bu durumda hastaneden çıkmak istemedik kızı bırakmadık. Burası tıp Fak. Hastanesi araştırmadan bırakmıyorlar. Her şüpheyi elemek istiyorlar. Ben her gün 5 kere yanına gidip besliyorum. Sütüm geldi çok şükür Kızdan sonra oğlumla ilgileniyor boş vaktinde de süt sağıyorum. Sütüm geç gelince hastane mama başlattı.Oğlum emmekte zorluk çıkarıyor. Ama kızım iyi o konuda. Doğumdan beri günlük 1-2 saat uyuyorum. Çok şükür uykuyu aramıyorum. İnşallah en kısa zamanda eve geçip normal hayatımıza başlıyacağız.biz de durumlar şimdilik böyle
Merak ettigin herseyi sor canim elimden geldigince yardimci olurum. Aynen kitaplar teorik ama bizler pratigini yapiyoruzKıZlar merhabalar
Masal canım valla tecrübelerinz çok önemli yazın arada okuyunca kitaplardan daha bilgi oluyo
Özlem emzirmeyi aynı anda mı yapıyorsun
İkisi aynı anda ağlar acıkırsa nasıl bir yöntem izliyorSn
kızlar bugün kan verdim Alp denen değer 194 çıkmış alt ast daha çıkmadı yarın dr a gidicem umarım ciddi bir durum değildir
Yüksek çıkan oldu mu aranızda
Hayirla yavrularinla eve don insallah canim tez vakitte bizim minikler sandigimizdan daha gucluCanım ben lohusa şımarıklığı yaşatıyorum etrafıma... Demek isterdim amaa. Sezeryanın 2.günü ayaktaydım. Biz hala eve dönmedik.Oğlum yanımda kızımda kan şekeri düşüklüğü olduğu için gözlem altında. Bu durumda hastaneden çıkmak istemedik kızı bırakmadık. Burası tıp Fak. Hastanesi araştırmadan bırakmıyorlar. Her şüpheyi elemek istiyorlar. Ben her gün 5 kere yanına gidip besliyorum. Sütüm geldi çok şükür Kızdan sonra oğlumla ilgileniyor boş vaktinde de süt sağıyorum. Sütüm geç gelince hastane mama başlattı.Oğlum emmekte zorluk çıkarıyor. Ama kızım iyi o konuda. Doğumdan beri günlük 1-2 saat uyuyorum. Çok şükür uykuyu aramıyorum. İnşallah en kısa zamanda eve geçip normal hayatımıza başlıyacağız.biz de durumlar şimdilik böyle
Buna şükür canım ciddi bir sıkıntı yok en azından kizinla da ilgileniyosun.Canım ben lohusa şımarıklığı yaşatıyorum etrafıma... Demek isterdim amaa. Sezeryanın 2.günü ayaktaydım. Biz hala eve dönmedik.Oğlum yanımda kızımda kan şekeri düşüklüğü olduğu için gözlem altında. Bu durumda hastaneden çıkmak istemedik kızı bırakmadık. Burası tıp Fak. Hastanesi araştırmadan bırakmıyorlar. Her şüpheyi elemek istiyorlar. Ben her gün 5 kere yanına gidip besliyorum. Sütüm geldi çok şükür Kızdan sonra oğlumla ilgileniyor boş vaktinde de süt sağıyorum. Sütüm geç gelince hastane mama başlattı.Oğlum emmekte zorluk çıkarıyor. Ama kızım iyi o konuda. Doğumdan beri günlük 1-2 saat uyuyorum. Çok şükür uykuyu aramıyorum. İnşallah en kısa zamanda eve geçip normal hayatımıza başlıyacağız.biz de durumlar şimdilik böyle