2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Canım ben lohusa şımarıklığı yaşatıyorum etrafıma... Demek isterdim amaa. Sezeryanın 2.günü ayaktaydım. Biz hala eve dönmedik.Oğlum yanımda kızımda kan şekeri düşüklüğü olduğu için gözlem altında. Bu durumda hastaneden çıkmak istemedik kızı bırakmadık. Burası tıp Fak. Hastanesi araştırmadan bırakmıyorlar. Her şüpheyi elemek istiyorlar. Ben her gün 5 kere yanına gidip besliyorum. Sütüm geldi çok şükür Kızdan sonra oğlumla ilgileniyor boş vaktinde de süt sağıyorum. Sütüm geç gelince hastane mama başlattı.Oğlum emmekte zorluk çıkarıyor. Ama kızım iyi o konuda. Doğumdan beri günlük 1-2 saat uyuyorum. Çok şükür uykuyu aramıyorum. İnşallah en kısa zamanda eve geçip normal hayatımıza başlıyacağız.biz de durumlar şimdilik böyle
[/QUOTE
Canım ben lohusa şımarıklığı yaşatıyorum etrafıma... Demek isterdim amaa. Sezeryanın 2.günü ayaktaydım. Biz hala eve dönmedik.Oğlum yanımda kızımda kan şekeri düşüklüğü olduğu için gözlem altında. Bu durumda hastaneden çıkmak istemedik kızı bırakmadık. Burası tıp Fak. Hastanesi araştırmadan bırakmıyorlar. Her şüpheyi elemek istiyorlar. Ben her gün 5 kere yanına gidip besliyorum. Sütüm geldi çok şükür Kızdan sonra oğlumla ilgileniyor boş vaktinde de süt sağıyorum. Sütüm geç gelince hastane mama başlattı.Oğlum emmekte zorluk çıkarıyor. Ama kızım iyi o konuda. Doğumdan beri günlük 1-2 saat uyuyorum. Çok şükür uykuyu aramıyorum. İnşallah en kısa zamanda eve geçip normal hayatımıza başlıyacağız.biz de durumlar şimdilik böyle

Uykusuzluk yorgunluk her şey aynı sayılı gün çabuk geçiyor bizde daha erken çıkabilecekken benim insiyatif ile bikac gün fazla kaldık, inşallah en kısa zamanda sız de evinizde olursunuz canım 💐

Sürekli uyuyorlar mı senin de oğlunu şırınga ile mı besliyorsun ben on gün şırınga kullandım hastanede Ama bugün hıc istemedi küçük kızım zaten yarışı akıyor yarışı soguyordu ben de meme,mama , biberon gidicem sanırım

sag yada sola dönüp yattginizda benim gibi cocuk ezilir mi bisey olur mu diyip huzursuz uyuyaniniz var mi kizlar

Merhaba hepinize saglıklı doğumlar diliyorum inşlh hepimiz saglıcakla alırız kucağımıza bebeklerimizi bende 20 haftalık hamileyim ikiz kızlarım olacak inşlh bişeyi merak ettim bebeklerin kiloları ne zamn artmaya başlıyor şuan daha 300 Gr lar kuçuk mu acaba deneyimli annelerden bilgi istiyorum
Benimde bugün kontrolum vardı 343 gr dı bebişim yani normal canım 300 gr civarları

sag yada sola dönüp yattginizda benim gibi cocuk ezilir mi bisey olur mu diyip huzursuz uyuyaniniz var mi kizlar
İlk zamanlar ben çok tedirgin oluyordum çünkü hep yüzü koyun yatarım. Sonra doktora sordum rahat ettiğin sürece bir sorun yok dedi 3 aylık bebek çok küçük daha yatış pozisyonuna 8 aydan sonra dikkat edersin ki o da çok sırt üstü yatmama konusunda yoksa mecbur sağ ya da sola yatacaksın. Rahat ol yani😍

İlk zamanlar ben çok tedirgin oluyordum çünkü hep yüzü koyun yatarım. Sonra doktora sordum rahat ettiğin sürece bir sorun yok dedi 3 aylık bebek çok küçük daha yatış pozisyonuna 8 aydan sonra dikkat edersin ki o da çok sırt üstü yatmama konusunda yoksa mecbur sağ ya da sola yatacaksın. Rahat ol yani😍
iyi bari ya su serptin icime panik oluyo insan 😂 allah kolaylikla ve saglikla kucagimiza almamizida nasip etsin insallah

Çok şükür canım sorun yok . Ama ilginç birşey olmuş minnoş kızım diğerini geçmiş daha doğrusu aynı olmuş ikisi de 1900 küsür dedi ama hala aralarında 1 hafta fark var . Haftaya yine gideceğim. Bir de iki kere nst ye soktu ilkinde uyuyorlar dedi
Maşallah sen minnoşa atak yapmış demekki 😍😍

Bugun bizim randevuda iyi gecti. Biri 1960, biri 1992 gr geldi. Haftalarinda ikisi de. Bir daha ki randevu 12 gun sonra nst ye o zaman girecekmisim. Ciger gelistirici de sordum. Risk gormedigim surece yapmiyorum suanda da ciger gelistirici yapmamizi gerektirecek bir durumumuz yok dedi. Artik calismama izin vermedi. Ben hala calisiorm da 😀.

Kızlar selâm biz de dün eve geldik çok şükür çok kalmadık bikac gün ben insiyatif kullanıp kalmak istedim hastanede

Benim de sorun şu 34+6 doğdular, hastanede 3 saate bir şırınga ya da meme veriyordum eve geldik dün eşim şırınga almış da benim özellikle küçük bugün farkettim şırınga istemiyor ya enzik ya meme, şırınga çok zahmetli iki kerede Cek birini beslerken diğeri soğuyor bı de yeni dogum yapanlar genelde hep uyuyorlar böyle olunca uykuda beslemek çok zor bazen yarim kalıyor akması gereken CC sonra vermeye kalksam saatler sarkıyor

Bi de doktor siringa,meme en son biberon demişti bugün lansinoh denedim çok yavaş akım şırınga vermicem hem zor vermesi hem zahmetli hem de istemiyorlar

Sizlerin beslenme nasıl uyanıkken mı veriyorsunuz
Ah canım benim kız öyle. Uyandırana kadar neler yapıyorum bazen hiç emziremediğim zaman oluyor. O zaman da mamayı biberonla veriyorum. Ama ilginç olan oğlan ilk günden beri yanımda hiç biberon vermedik sütüm gelene kadar kaşık biberonla akıttık ona rağmen meme reddi durumu var. Kızım ise doğar doğmaz kuveze gitti onu biberonla beslemeleri e rağmen gürül gürül çekiyor. Kız haftasından geriydi oysa. Ancak bu uyandırma da bebeğin yüzünü hafifçe ıslatmak ayak baş parmağını sıkmak işe yarayan bir yöntemlerden

Bugun bizim randevuda iyi gecti. Biri 1960, biri 1992 gr geldi. Haftalarinda ikisi de. Bir daha ki randevu 12 gun sonra nst ye o zaman girecekmisim. Ciger gelistirici de sordum. Risk gormedigim surece yapmiyorum suanda da ciger gelistirici yapmamizi gerektirecek bir durumumuz yok dedi. Artik calismama izin vermedi. Ben hala calisiorm da 😀.
Hadi gözün aydın. Beni iki haftadır sokuyor nst ye iğneyi ben de sordum ihtiyaç yok gerek yok dedi bakalım hayırlısı sağlıkla kavuşalım inşallah

yesim35_88 yesim35_88 canım sesin çıkmıyor bugün iyi misin ?
Sağol İyiyim canım giremedim bugün sağlık ocağına gittim bi de gece uyumadım yine midem kötüydü sersem gibiyim Tansiyon desen küçük tansiyon yemin etti sanki 10 un altına inmiyo bı turlu.
Sonra da doktorum aradı c.tesi gidecektik yarın 10 da burda olun perinatolog görsün sizi ondan sonra bana uğrayın dedi.Biraz bu telaşlar ürkütüyo beni 😔
Hazırlıklı gelin dedi dogum ihtimalim yüksek sanırım.

Sağol İyiyim canım giremedim bugün sağlık ocağına gittim bi de gece uyumadım yine midem kötüydü sersem gibiyim Tansiyon desen küçük tansiyon yemin etti sanki 10 un altına inmiyo bı turlu.
Sonra da doktorum aradı c.tesi gidecektik yarın 10 da burda olun perinatolog görsün sizi ondan sonra bana uğrayın dedi.Biraz bu telaşlar ürkütüyo beni 😔
Yaaa hayırlısı olsun haftan iyi ama biraz daha kalsalar daha iyi olur. Gelecekse de sağlıkla gelsinler. Bugün bir doktorun konuşmasına denk geldim gebelikteki tansiyon problemi daha çok d vitamini ile alakalı diyor her ay test yapılıp doz ona göre ayarlanmalı dedi ben de sinir oluyordum benim doktor sürekli neden diye vitamini ayarlaması yapıyor diye . Belki senin tansiyon da d vitamini ile alakalıdır

Yaaa hayırlısı olsun haftan iyi ama biraz daha kalsalar daha iyi olur. Gelecekse de sağlıkla gelsinler. Bugün bir doktorun konuşmasına denk geldim gebelikteki tansiyon problemi daha çok d vitamini ile alakalı diyor her ay test yapılıp doz ona göre ayarlanmalı dedi ben de sinir oluyordum benim doktor sürekli neden diye vitamini ayarlaması yapıyor diye . Belki senin tansiyon da d vitamini ile alakalıdır
Aslında en baştan beri kan değerlerim güzeldi canım 14.haftadan itibaren çıktı tansiyon git gide doz arttı ilaçlar da.Evet şükür hafta olarak iyiyiz nasip ne zamansa o gün dogsunlar canları sağolsun yeter ki.

Bebeklerin kilosu iyi, senin haftan iyi, ignelerini oldun. Seninhaftanda dogum yapip evine giden arkadaslarimiz var burda. Iyi dusun iyi olsun. Insallah sorun olmaz yarin da huzurla doktorundan ayrilirsin. 🙏🏻

X