- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.541
Amin canım darısı bizlere inşallah kilosu ultrason ile aynı mı çıktı bu aradaYaptı canım resimde attılar çok tatlı iki kizi oldu küveze girmediler darısı bizlere inşallah.
Ben aynıyım iniş çıkış tansiyonla boğuşuyorum.
İnşallah canımAmin
Amin canım darısı bizlere inşallah kilosu ultrason ile aynı mı çıktı bu arada
Fazlası olsun eksiği olmasın inşallahİnşallah canımhemen hemen aynı çıktı canım.birinde 60 gram diğerinde 150 gram farkla
Canım sen nasılsın ödem azaldı mı ikizler nasılCok az bi geldi canim insallah artarak devam eder
Cok sukur prematile gecince rahatladilar sanki
Oh ohh masallah saglikla gelsin minisler
Yaaa deneyim bende canim oh masallah sutun artsin eksilmesin vakti gelene kadar
Aynen ikiz bakımı hakkında tecrübelerinizi aktarınincikartanesi Masalim01 D denizcern
Kızlar nasılsınız?bebisleriniz iyidir inşallah.
Fırsat buldukça ses verin unutmayın bizi
Olmayız inşallah canım yaAynen ikiz bakımı hakkında tecrübelerinizi aktarındoğuran gidiyor bize de sıra geliyor biz de böyle oluruz büyük ihtimalle
Fırsatımız olursa konuşuruzOlmayız inşallah canım ya
Daha bebisleri konuşacağız
Maşallah gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuklarKızlar ben kontrolden çıktım çok şükür 500 Gr olan farkımız 300 e inmiş. 2600 e 2300 kilolar. 10 marta gün verdi yani tam 37+0 a çok heyecanlandım ve mutluyum çok şükürler olsun
Gozunuz aydin, moraller de yerine gelmistir. Saglikla kucaginiza alin insallah. 2 hafta sonra bambaska bir ev sizi bekliyor.Kızlar ben kontrolden çıktım çok şükür 500 Gr olan farkımız 300 e inmiş. 2600 e 2300 kilolar. 10 marta gün verdi yani tam 37+0 a çok heyecanlandım ve mutluyum çok şükürler olsun
Teşekkür ederiz evet ya çok şükür gününü bilmek bile yetti sağlıkla kucağımıza alalımGozunuz aydin, moraller de yerine gelmistir. Saglikla kucaginiza alin insallah. 2 hafta sonra bambaska bir ev sizi bekliyor.
İyiym cnm çok şükür bi anda kilo verdim o moralimi bozdu ( 52 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi 55 im ) bebişlerin tekmelerine falan alışmıştım karnımı boş gördükçe duygusallaşıyorum bebiş bakmak kolaymış ya benimkiler uslu belki ondanda olabilir meme/mama/meme/mama şeklinde beslenme şeklimiz doktor 30 CC ver dedi mamayı ama doymuyolar 60 CC veriyorum bende gaz şikayetimiz hiç olmadı yediklerime aşırı dikkat ediyorum bebişleri kendimi hiç üşütmemeye çalışıyorum buna bağlıyorum bide hiç ağlattırmıyorım yani yemek saati gelince on onbeş dk önce alıp uyandırıyorum gazını çıkarmadan bırakmıyorum falan şimdilik çok şükür sıkıntısız geçsiz inşallah böyle devam ederincikartanesi Masalim01 D denizcern
Kızlar nasılsınız?bebisleriniz iyidir inşallah.
Fırsat buldukça ses verin unutmayın bizi
Amin inşallah canım benimMaşallah gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuklar
Maşallah canım çok sevindim iyi olmanıza sağlıkla büyüt yavrularını.Darisi bizlere.İyiym cnm çok şükür bi anda kilo verdim o moralimi bozdu ( 52 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi 55 im ) bebişlerin tekmelerine falan alışmıştım karnımı boş gördükçe duygusallaşıyorum bebiş bakmak kolaymış ya benimkiler uslu belki ondanda olabilir meme/mama/meme/mama şeklinde beslenme şeklimiz doktor 30 CC ver dedi mamayı ama doymuyolar 60 CC veriyorum bende gaz şikayetimiz hiç olmadı yediklerime aşırı dikkat ediyorum bebişleri kendimi hiç üşütmemeye çalışıyorum buna bağlıyorum bide hiç ağlattırmıyorım yani yemek saati gelince on onbeş dk önce alıp uyandırıyorum gazını çıkarmadan bırakmıyorum falan şimdilik çok şükür sıkıntısız geçsiz inşallah böyle devam eder
Merhaba konu eski biliyorum ama değerinizi gördüm merak ettim. 3000 deyken sadece 2 kese mi görülmüştü, kalp atışı da duymuş muydunuz? birde kaç haftalıktınız hatırlıyor musunuz?Bugün doktara gttim.iki.keseyide gördük.degerim 3043 çok şükür ama bni o kaşık ağrıları korkutuyor
Önce emzirip.arkasina mama mi veriyorsun canım. Sütün yetmediği için mi. Başlarda.emZirme yeterli diyorlar ya. Ben bu beslenme konusunda çok tereddüt deyim. Kızımda sıkıntı yaşadım. Bu sefer daha temkinli olayım diye soruyorum.İyiym cnm çok şükür bi anda kilo verdim o moralimi bozdu ( 52 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi 55 im ) bebişlerin tekmelerine falan alışmıştım karnımı boş gördükçe duygusallaşıyorum bebiş bakmak kolaymış ya benimkiler uslu belki ondanda olabilir meme/mama/meme/mama şeklinde beslenme şeklimiz doktor 30 CC ver dedi mamayı ama doymuyolar 60 CC veriyorum bende gaz şikayetimiz hiç olmadı yediklerime aşırı dikkat ediyorum bebişleri kendimi hiç üşütmemeye çalışıyorum buna bağlıyorum bide hiç ağlattırmıyorım yani yemek saati gelince on onbeş dk önce alıp uyandırıyorum gazını çıkarmadan bırakmıyorum falan şimdilik çok şükür sıkıntısız geçsiz inşallah böyle devam eder
Oy maşallah canımİyiym cnm çok şükür bi anda kilo verdim o moralimi bozdu ( 52 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi 55 im ) bebişlerin tekmelerine falan alışmıştım karnımı boş gördükçe duygusallaşıyorum bebiş bakmak kolaymış ya benimkiler uslu belki ondanda olabilir meme/mama/meme/mama şeklinde beslenme şeklimiz doktor 30 CC ver dedi mamayı ama doymuyolar 60 CC veriyorum bende gaz şikayetimiz hiç olmadı yediklerime aşırı dikkat ediyorum bebişleri kendimi hiç üşütmemeye çalışıyorum buna bağlıyorum bide hiç ağlattırmıyorım yani yemek saati gelince on onbeş dk önce alıp uyandırıyorum gazını çıkarmadan bırakmıyorum falan şimdilik çok şükür sıkıntısız geçsiz inşallah böyle devam eder
Çok sevindim canım çok şükürKızlar ben kontrolden çıktım çok şükür 500 Gr olan farkımız 300 e inmiş. 2600 e 2300 kilolar. 10 marta gün verdi yani tam 37+0 a çok heyecanlandım ve mutluyum çok şükürler olsun