2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar ben kontrolden çıktım çok şükür 500 Gr olan farkımız 300 e inmiş. 2600 e 2300 kilolar. 10 marta gün verdi yani tam 37+0 a çok heyecanlandım ve mutluyum çok şükürler olsun 🥰
Gozunuz aydin, moraller de yerine gelmistir. Saglikla kucaginiza alin insallah. 2 hafta sonra bambaska bir ev sizi bekliyor.

incikartanesi incikartanesi Masalim01 Masalim01 D denizcern
Kızlar nasılsınız?bebisleriniz iyidir inşallah.
Fırsat buldukça ses verin unutmayın bizi 😂
İyiym cnm çok şükür bi anda kilo verdim o moralimi bozdu ( 52 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi 55 im ) bebişlerin tekmelerine falan alışmıştım karnımı boş gördükçe duygusallaşıyorum bebiş bakmak kolaymış ya benimkiler uslu belki ondanda olabilir meme/mama/meme/mama şeklinde beslenme şeklimiz doktor 30 CC ver dedi mamayı ama doymuyolar 60 CC veriyorum bende gaz şikayetimiz hiç olmadı yediklerime aşırı dikkat ediyorum bebişleri kendimi hiç üşütmemeye çalışıyorum buna bağlıyorum bide hiç ağlattırmıyorım yani yemek saati gelince on onbeş dk önce alıp uyandırıyorum gazını çıkarmadan bırakmıyorum falan şimdilik çok şükür sıkıntısız geçsiz inşallah böyle devam eder

İyiym cnm çok şükür bi anda kilo verdim o moralimi bozdu ( 52 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi 55 im ) bebişlerin tekmelerine falan alışmıştım karnımı boş gördükçe duygusallaşıyorum bebiş bakmak kolaymış ya benimkiler uslu belki ondanda olabilir meme/mama/meme/mama şeklinde beslenme şeklimiz doktor 30 CC ver dedi mamayı ama doymuyolar 60 CC veriyorum bende gaz şikayetimiz hiç olmadı yediklerime aşırı dikkat ediyorum bebişleri kendimi hiç üşütmemeye çalışıyorum buna bağlıyorum bide hiç ağlattırmıyorım yani yemek saati gelince on onbeş dk önce alıp uyandırıyorum gazını çıkarmadan bırakmıyorum falan şimdilik çok şükür sıkıntısız geçsiz inşallah böyle devam eder
Maşallah canım çok sevindim iyi olmanıza sağlıkla büyüt yavrularını.Darisi bizlere.
Sizin tecrübelere ihtiyacımız çok olacak.🤗
Evet karnimiz bir anda boşalinca tuhaf gelir aylar sonra 🍀belki gazdan dolayı Yemen'e dikkat etmenden dolayi kilo kaybın çok olmuştur.Gerci sezeryan sonrası 12 kilo hemen gidiyo diyolar.☺️

Bugün doktara gttim.iki.keseyide gördük.degerim 3043 çok şükür ama bni o kaşık ağrıları korkutuyor
Merhaba konu eski biliyorum ama değerinizi gördüm merak ettim. 3000 deyken sadece 2 kese mi görülmüştü, kalp atışı da duymuş muydunuz? birde kaç haftalıktınız hatırlıyor musunuz?

Önce emzirip.arkasina mama mi veriyorsun canım. Sütün yetmediği için mi. Başlarda.emZirme yeterli diyorlar ya. Ben bu beslenme konusunda çok tereddüt deyim. Kızımda sıkıntı yaşadım. Bu sefer daha temkinli olayım diye soruyorum.

Oy maşallah canım 😍 kilo konusunda moralini bozma ne güzel işte vermişsin. Zaten senin sadece karnın vardı ödem plesantalar keseler bebekler hepsi gidince bir anda vermen normal. İlk zamanlar böyle ise daha sonra daha kolay olur Allah bozmasın inşallah 😍 yanında yardımcı var mı sen toparlamaya başladın mı? Bu arada isimlerini ne koydunuz canım birbirine çok benziyorlar mi 😍 ayırt etmesi nasıl oluyor

X